בואו נדבר רוטציה
Re: בואו נדבר רוטציה
מי מוציא מגן אחרי שנתן שני משחקים טובים ובישל שני גולים?? מי צריך רוטציה במחזור 4 למען השם ,בנתיים ההרכב צריך להישאר זהה לזה שניצח את פ"ת ומכבי, שמליקסון ושלומי יקבלו יותר דקות במחצית השנייה.
מסכים עם הרוטציה אבל אחרי פגרה של 3 שבועות הייתי דווקא עולה עם הרכב כמעט זהה.

כפי שניתן לראות כמעט הרכב זהה רק שהייתי מוציא את גורדנה ומההתחלה עולה עם מליקסון.
רביעיית הגנה זהה למשחק האחרון מול מכבי, ביטון חשוב במערך לסגור את נאווקמה בדיוק כמו שסגר את טב"ח.
בקישור הובאן אחורי מעט ודוחף קדימה שצריך, אוגו 50/50.
מליקסון מהאגף חותך לאמצע ומתחיל התקפות, ברדה דינמי ורץ לאגף של מליקסון שצריך או נכנס לרחבה כאשר ארביטמן מפנה שטחים ומשחק 9 עם הגב כחלוץ קיר.
בוזי שחקן אגף קלאסי שילך עם הדריבל וירים לשלומי כשצריך ואפשרי.
הרכב מצויין שיעשה הרבה כאב ראש.
אממה?! אלישע מאמן מקובע שיעלה עם אותו הרכב כמו נגד מכבי ויבוא עם 3 חילופים מהבית, תרשמו: ממליקסון, שלומי, נאסר.

כפי שניתן לראות כמעט הרכב זהה רק שהייתי מוציא את גורדנה ומההתחלה עולה עם מליקסון.
רביעיית הגנה זהה למשחק האחרון מול מכבי, ביטון חשוב במערך לסגור את נאווקמה בדיוק כמו שסגר את טב"ח.
בקישור הובאן אחורי מעט ודוחף קדימה שצריך, אוגו 50/50.
מליקסון מהאגף חותך לאמצע ומתחיל התקפות, ברדה דינמי ורץ לאגף של מליקסון שצריך או נכנס לרחבה כאשר ארביטמן מפנה שטחים ומשחק 9 עם הגב כחלוץ קיר.
בוזי שחקן אגף קלאסי שילך עם הדריבל וירים לשלומי כשצריך ואפשרי.
הרכב מצויין שיעשה הרבה כאב ראש.
אממה?! אלישע מאמן מקובע שיעלה עם אותו הרכב כמו נגד מכבי ויבוא עם 3 חילופים מהבית, תרשמו: ממליקסון, שלומי, נאסר.
Onmyown שמע, בעיקרון יקרון זה הרכב מעולה אבל ה4.2.3.1 בנוי בעיקר על מתפרצות ונגד הפועל רעננה אני דווקא חושב שהטקטיקה שניצחה את מכבי למרות הקישור שלה צריך לפתוח נגד רעננה. לגבי השחקנים שיפתחו אני לא בטוח מליקסון כשיר עדיין ולא צריך לשרוף אותו אלא לשתף אותו לאט לאט כרוטציה בריאה. לגבי שלומי אני חושב שהוא יכול לפתוח אבל דובב בכושר ממש טוב וגם בא מצוין עם הטקטיקה אז אני לא אתפלא אם הוא גם יפתח. נאסר צריך להיות מחליף קבוע, היה פצוע ועכשיו יצטרך להוכיח את עצמו מהספסל.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"