פנדלים שטותיים של ההגנה שלנו
Re: פנדלים שטותיים של ההגנה שלנו
גם אני הייתי בטוח עד שראיתי את ההילוך החוזר הזה ובאמת רואים שאין מגע ואלטמן מזנק. איציק זוהר התעקש על זה והתווכח מול כולם בשער השבת ( או איך שלא קוראים לתוכנית הזו) ולדעתי הוא צודק. מהיציע הייתי בטוח ב 100000% שהיה, עכשיו כבר לא.
צלם באייפוןns75 כתב:
יש לי את זה מוקלט בממיר YES (אם אשתי לא מחקה), אין לי מושג איך להעביר את זה מדיה
חרטה, פנדל 500% כבר ביציע ראיתי את זה וגם במיליון ההילוכים החוזרים.
אופיר שחקן לא אחראי, בעל הרמות של ילדה בכיתה ב' ומאז שחזר מהפציעה אני מרגיש מרגיש שהעבירו את אילוז לצד שמאל.
אופיר שחקן לא אחראי, בעל הרמות של ילדה בכיתה ב' ומאז שחזר מהפציעה אני מרגיש מרגיש שהעבירו את אילוז לצד שמאל.
- The red one
תקליט דרך הטלפון תעלה ליו טיוב. הכי פשוט.ns75 כתב:
יש לי את זה מוקלט בממיר YES (אם אשתי לא מחקה), אין לי מושג איך להעביר את זה מדיה
למרות שזו סתם התעסקות שווא, באמת. היחידים שעוד מעניין אותם אלה איגוד השופטים והם ישבו ויראו את זה מכל הזוויות האפשריות ויעבירו לריינשרייבר את המסקנות.
- dardasmiley
בתכלס, אני חושב שמתוך 1000 שופטים 999 היו שורקים על זה פנדל.
שימו לב לכמה הילוכים חוזרים וזוויות מיוחדות אתם זקוקים כדי להוכיח שלא היה פנדל. עובדה קכולם בבית ובאצטדיון ידעו בודאות שזה פנדל ברגע שראו את זה. התפלספויות של אחר כך זה סבבה אבל לא פרקטי.
שימו לב לכמה הילוכים חוזרים וזוויות מיוחדות אתם זקוקים כדי להוכיח שלא היה פנדל. עובדה קכולם בבית ובאצטדיון ידעו בודאות שזה פנדל ברגע שראו את זה. התפלספויות של אחר כך זה סבבה אבל לא פרקטי.
נכון, אבל מה שחשוב זו הזווית ממנה השופט רואה את זה. אם הוא היה יושב בשער 5, בוודאות היה שורק, מהזווית שלו ראו את אופיר מקפל את הרגליים. כמובן שכול זה לא הופך את המהלך של אופיר לפחות חסר אחריות ואת הסגירה לפחות לקויה, אבל שוב- השופט ראה משהו שלנו היה קשה לראות.dardasmiley כתב:בתכלס, אני חושב שמתוך 1000 שופטים 999 היו שורקים על זה פנדל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אבל אם אנחנו לא מסוגלים לקבוע במאה אחוז שהיה או לא היה פנדל אז תאר לך את השופט והקוון שראו כל אחד מזווית שונה את אופיר מקפל את רגליו זה מאוד מטעה אי אפשר לדעת בוודאות זה לא פנדל של 100% ככל הנראה...dardasmiley כתב:בתכלס, אני חושב שמתוך 1000 שופטים 999 היו שורקים על זה פנדל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
זה מה שאני אומר. על כל שריקה של שופט אפשר להביא צילום מזווית הזויה שבהילוך איטי רואי שבכלל לא היה מה ששרק עליו השופט.דר אדום בנשמה כתב:אבל אם אנחנו לא מסוגלים לקבוע במאה אחוז שהיה או לא היה פנדל אז תאר לך את השופט והקוון שראו כל אחד מזווית שונה את אופיר מקפל את רגליו זה מאוד מטעה אי אפשר לדעת בוודאות זה לא פנדל של 100% ככל הנראה...
בפועל? פנדל הרבה יותר ודאי מהרבה מאוד אחרים שראיתי שכן שרקו אותם.
הוא רץ אליו כמו נינג'ה יפנית עם חגורה שחורה.
רק על זה הייתי שורק
רק על זה הייתי שורק
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
טוטי תגיד אתה בטוח שלא נחטפת על ידי חייזרים (ראית סרט אימה לאחרונה על חייזרים שנקרא שמים אפלים, ממליץ לחובבי אימה)?Totti כתב:הוא רץ אליו כמו נינג'ה יפנית עם חגורה שחורה.
רק על זה הייתי שורק
כל כך נכון, גם אני הייתי שורק על זה, ממש קפץ עליו כמו איזה נינג'ה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני. חוזר בתשובה כבר אמרתי...
חוץ מזרע לבעלה,
משחקים של הפועל
ולשון הרע
לא עומד בזה
חוץ מזרע לבעלה,
משחקים של הפועל
ולשון הרע
לא עומד בזה
זרע לבעלה אהבתי ...
המתקן האוטומטי. גם הוא יודע מראש שאין סיכון שאתמיד, אז לא מתאמץ לדייק
לדעתי היה מגע אבל אלטמן הטעה את השופט עם האובר קפיצה שלו כאילו פגע בוא טנק ,זה שי !

לא היה מגע. נקודה.
לאופיר אין כל סיבה לשקר, וזה מה שהוא אומר - קיפל הרגליים ברגע שראה שהכדור בורח לו.
השופט, ראה זאת בברור ולכן רץ במהירות ובנחישות עם הכרטיס הצהוב בידו כדי להעניש את החלוץ על התחזות.
שופט שלא ראה טוב...לא בטוח....לא סגור....לא היה נחוש באופן שכזה !!
לאופיר אין כל סיבה לשקר, וזה מה שהוא אומר - קיפל הרגליים ברגע שראה שהכדור בורח לו.
השופט, ראה זאת בברור ולכן רץ במהירות ובנחישות עם הכרטיס הצהוב בידו כדי להעניש את החלוץ על התחזות.
שופט שלא ראה טוב...לא בטוח....לא סגור....לא היה נחוש באופן שכזה !!