אפי אתמול גם אמר משפט
באר שבע כובשים ממצבים נייחים
מתי ראית גול של באר שבע ממצב נייח העונה
עזוב גם הדיון אתמול ביציע על התספורת של בוזגלו
זה לא מה שהשפיע
פשוט אנשי תקשורת עלובים
מליקסון צריך אותנו
Re: מליקסון צריך אותנו
עזוב נו.taltal כתב:אפי אתמול גם אמר משפט
באר שבע כובשים ממצבים נייחים
מתי ראית גול של באר שבע ממצב נייח העונה
עזוב גם הדיון אתמול ביציע על התספורת של בוזגלו
זה לא מה שהשפיע
פשוט אנשי תקשורת עלובים
זה חתיכת מטומטם שאין דברים כאלה.
פלט שאגידה מוכר משחקים,אמר שבש לא קבוצה,אין לו מושג.
הוא כאילו מגיע בשביל להגיד אמרתי..
הפיתרון? לשחק לשחק ולשחק. אני לא מאמין בהורדה לספסל. שישחק כמה שאפשר עד שזה ישתחרר. בסוף הוא יחזור לעצמו.
!!!bs war כתב:הפיתרון? לשחק לשחק ולשחק. אני לא מאמין בהורדה לספסל. שישחק כמה שאפשר עד שזה ישתחרר. בסוף הוא יחזור לעצמו.
4 משחקים כשהוא בריא, ואנחנו נראה את מליקסון שאנחנו מכירים.
מי שמבין כדורגל ראה גם אתמול פעולות יפות ממאור, שבגלל חוסר מזל ומעט חלודה לא הבשילו לדברים פרקטיים.
היו לו כמה נסיונות מסירה שבעוד 2-3 מחזורים יגיעו לכתובת ונתחבק ביציע, גם הדריבל השתפר ועוד ישתפר עם הזמן.
ס-ב-ל-נ-ו-ת
היו לו כמה נסיונות מסירה שבעוד 2-3 מחזורים יגיעו לכתובת ונתחבק ביציע, גם הדריבל השתפר ועוד ישתפר עם הזמן.
ס-ב-ל-נ-ו-ת
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- red ultras
השאלה האמיתית היא מה אלישע מצפה לקבל ממליקסון? הוא משחק מאוד אחורנית ביחס לבוזגלו ומקבל את הכדור באיזורים לא מסוכנים.
- ForeverRed
אני דווקא חושב שהיה נכון להמשיך איתו בספסל נגד רעננה וכך להוריד ממנו לחץ ולתת לו לחזור לעצמו בהדרגה.
לגבי היכולת, אמרתי לא פעם שהתפקוד של מליקסון הוא אחורי מידיי. אין בעיה ואפילו רצוי שיירד לאחור ויעזור בניהול
המשחק, אבל לא בכל התקפה. קצת קשה להביא לידיי ביטוי את יכולות המסירה והדריבל שלך כשאתה מתחיל את
ההתקפות מעיגול האמצע מול קבוצות שמתגוננות עם 11 שחקנים מאחורי הכדור.
בכלל, נראה שחסר לנו איזון בקבוצה. הייתי רוצה לראות חלוקה יותר נכונה בין ברדה למליקסון ואפילו בוזגלו בירידות
לאחור. במצב הנוכחי, קשה להגיד שהקבוצה משחקת נכון. אתמול ראינו כמה הקבוצה מתקשה ומשחקת לידיים
של רעננה. ללא בעיטות מרחוק, הצטרפות נכונה של המגנים, בידודים באגף, דחיפה קדימה של שחקני האמצע. חלוץ
כמו שלומי ארבייטמן לא מקבל אפילו כדור אחד ראוי באזור הרחבה. ככה אי אפשר להבקיע שערים. חייבים להתחיל
לשחק על היתרונות של השחקנים שלנו, אחרת ניתקע בדיוק כפי שקרה אתמול.
מליקסון הוא רק חלק מהבעיה.
לגבי היכולת, אמרתי לא פעם שהתפקוד של מליקסון הוא אחורי מידיי. אין בעיה ואפילו רצוי שיירד לאחור ויעזור בניהול
המשחק, אבל לא בכל התקפה. קצת קשה להביא לידיי ביטוי את יכולות המסירה והדריבל שלך כשאתה מתחיל את
בכלל, נראה שחסר לנו איזון בקבוצה. הייתי רוצה לראות חלוקה יותר נכונה בין ברדה למליקסון ואפילו בוזגלו בירידות
לאחור. במצב הנוכחי, קשה להגיד שהקבוצה משחקת נכון. אתמול ראינו כמה הקבוצה מתקשה ומשחקת לידיים
של רעננה. ללא בעיטות מרחוק, הצטרפות נכונה של המגנים, בידודים באגף, דחיפה קדימה של שחקני האמצע. חלוץ
כמו שלומי ארבייטמן לא מקבל אפילו כדור אחד ראוי באזור הרחבה. ככה אי אפשר להבקיע שערים. חייבים להתחיל
שחקן גדול שעוד יביא נקודות.
לא רק שמליקסון משחק מעט מאחור, הוא גם מקבל הרבה פחות חופש מאשר בוזגלו.ForeverRed כתב:אני דווקא חושב שהיה נכון להמשיך איתו בספסל נגד רעננה וכך להוריד ממנו לחץ ולתת לו לחזור לעצמו בהדרגה.
אולי כדאי לעבור למערך 4-3-3: ברדה עובר לקישור ביחד עם הובאן ואוגו. מליקסון ובוזגלו קיצוניים וארבייטמן בחוד.
ברור לכולם, רק שיהיה בריא ואנחנו נרוויח בענק!CrazyRed7 כתב: !!!
4 משחקים כשהוא בריא, ואנחנו נראה את מליקסון שאנחנו מכירים.
אוהבים אותך מאור!!!
יש את המשפט הענק שמסכם את זה טוב יותר מכל מה שנגיד - " פס פס איטס א קאם "
למה מליקסון לא מראה 10% מהיכולת האמתית שלו? ככה זה שלא עושים הכנה טובה לעונה ולא משתתפים במכנה אימון של קבוצה (לא בהכרח של ב"ש ) .
אבל בסופו של דבר כולנו יודעים מה יש לו ברגליים , המסירות שלו כרגע במקום להגיע ליעד הן נעצרות 5 מטר לפני , ברגע שהוא ישחק עוד משחק ועוד משחק , הפעולות המטורפות שלו יחזרו להיות אדירות עד שנתפוס את זה כמובן מאליו. לא הייתי בטוח במשהו כמו שאני בטוח בזה.
למה מליקסון לא מראה 10% מהיכולת האמתית שלו? ככה זה שלא עושים הכנה טובה לעונה ולא משתתפים במכנה אימון של קבוצה (לא בהכרח של ב"ש ) .
אבל בסופו של דבר כולנו יודעים מה יש לו ברגליים , המסירות שלו כרגע במקום להגיע ליעד הן נעצרות 5 מטר לפני , ברגע שהוא ישחק עוד משחק ועוד משחק , הפעולות המטורפות שלו יחזרו להיות אדירות עד שנתפוס את זה כמובן מאליו. לא הייתי בטוח במשהו כמו שאני בטוח בזה.
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]