ה "אני מאשים" שלי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

Re: ה "אני מאשים" שלי

שליחה על ידי אדומה דרומית »

לצערי מי שנשבר לו בינתיים זה לאוהדים שרוצים לתמוך ולעודד, הם מתרחקים מהמגרשים לאור ההתנהגות הזו שחוזרת על עצמה. הבבונים לא מפסיקים לבוא, פשוט מקללים יותר חזק.

שי!
אני לא יודעת מה איתך אבל בשבת לא היו בלרינות על המגרש, חוץ מטעות אחת של בונפלד. כולם רצו והשקיעו ועשו גליצ'ים ונפצעו ושברו רגליים בשביל שאתה ואני נהיה מבסוטים בסוף המשחק.

גם ב3-1 הם המשיכו לרוץ ולנסות לתקוף למרות שהיה ברור שזה גמור. הם לא נשברו כמו האוהדים הנקניקיות שלנו. הם פי כמה יותר גברים מכל אחד שצרח ביציע

סמל אישי של משתמש
ליאור עזרא
Title: CrazyRed

שליחה על ידי ליאור עזרא »

עדי, את פשוט צודקת ולהיכנס לוויכוח עם אוהד כמו שי בגישה שלו זה טעות כי את לא תשני פה שום דבר.

כל מה שאותם "אוהדים" ביקשו הם קיבלו.
רצו את יניב אלול - קיבלו אותו.
רצו כדורגל התקפי ו4-4-2 במקום 4-5-1 - קיבלו.
כל מה שרציתם - קיבלתם.
לאן זה הביא אתכם?
1.לקללות נגד אלול שבתחילת העונה שרתם לו שירי הלל.
2. קללות נגד גיא כי אין תוצאות, כי הוא משחק כמו שרציתם וביקשתם כדורגל התקפי ויצירתי, ולא 4-5-1 שמביא תוצאות.
3. בעקבות כל הקללות כל טעות קטנה גורמת לכם "הקהל" לשרוק בוז לקלל ולזרוק דברים על השחקנים ועל הקבוצה שאתם כביכול שרים לה שירי הלל.

שום דבר לא טוב בשבילכם. גם אם מוריניו יבוא לפה אתם תקללו אותו, אולי הוא לפחות לא יבין אתכם..

השחקנים צריכים לשאוב מאיתנו את הכוח בזמנים כאלה ובמקום שנהיה מאחוריהם ונעודד ונדחוף אותם ואת הקבוצה אנחנו גורמים לבטחון שלהם להגיע לשפל שלא נראה עוד, לחוסר אמון בקבוצה וליכולת הלא טובה שאנחנו רואים בזמן האחרון.
אני לא אומר שגיא לא צריך לעשות זעזוע בקבוצה, אבל אני לא מאשים אותו. אתמול במשחק מול ר"ג הוא עשה הכל כדי שהקבוצה תלך קדימה ותחפש את השיוויון, הוא שיחק עם 3 חלוצים. אבל מעבר לקללות שלכם אתם לא רואים ולא מחפשים דברים טובים, אז מה זה משנה?

חבל שדווקא בזמנים כאלה השיר "גם אם זה כואב" כ"כ מתאים אבל ממש לא מתממש בגלל שהאוהדים לא באמת מרגישים ככה.
אולי אנחנו הקהל ה5 או ה6 בגודלו בארץ, אבל באיכות אנחנו נופלים מהרבה קבוצות, עדיף שיבואו 30 אוהדים למשחקי בית (כמו אוהדי הכח במשחק הבית שלהם בגביע) מאשר שיבואו 4,000 ויקללו...
רוצים אצטדיון חדש!

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

תכלס

הייתי בטוחה שהוא יוציא את אופיר כשניסים נכנס אבל הוא הלך על כל הקופה והוציא את אילוז. הרי מה זה משנה אם מפסידים 1-0 או 2-0, עדיף לנסות להשוות.

שמע, אין ספק שגיא עושה פה משהו לא בסדר באימון הכללי, כי הקבוצה נראתה אתמול חושך, אין מילה אחרת ואני לא יודעת איך הוא יכל להגיד בראיון שהיינו טובים יותר... אולי בחצי של המחצית השניה, או קצת אחרי שזולו נכנס, הם הצליחו להחזיק טיפה יותר בכדור ולעבור את החצי אבל רק בדקות האחרונות הגיעו להזדמנויות, מעט מדי, מאוחר מדי. זה הפיתרון? אנחנו צריכים 3 חלוצים על המגרש כדי להגיע ל5 מצבים? נראה לי מגוחך.

עם כל זה, הכי חשוב עכשיו זה לתמוך, לא חוכמה לעודד ולשיר "אתן בשבילך את הכל הפועל" כשזוכים בגביע הטוטו, צריך לשיר את זה גם כשמפסידים בבית.

זהו, אני חוזרת ללמוד. צריכה להצליח אם אני רוצה לקנות את הקבוצה בעשור הקרוב.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אדומה דרומית כתב:תכלס

הייתי בטוחה שהוא יוציא את אופיר כשניסים נכנס אבל הוא הלך על כל הקופה והוציא את אילוז. הרי מה זה משנה אם מפסידים 1-0 או 2-0, עדיף לנסות להשוות.

שמע, אין ספק שגיא עושה פה משהו לא בסדר באימון הכללי, כי הקבוצה נראתה אתמול חושך, אין מילה אחרת ואני לא יודעת איך הוא יכל להגיד בראיון שהיינו טובים יותר... אולי בחצי של המחצית השניה, או קצת אחרי שזולו נכנס, הם הצליחו להחזיק טיפה יותר בכדור ולעבור את החצי אבל רק בדקות האחרונות הגיעו להזדמנויות, מעט מדי, מאוחר מדי. זה הפיתרון? אנחנו צריכים 3 חלוצים על המגרש כדי להגיע ל5 מצבים? נראה לי מגוחך.
לא היינו יותר מדי טובים אתמול, אין ספק...אני לא מתכוון גם להתחיל להתווכח עם שי והחבר'ה כי זה די אבוד.
ועדיין - כנסי לתקציר, מהאתר של ר"ג, בטופיק שפתח ידידאל ותגידי לי אם לא היינו יותר טובים אתמול...

סמל אישי של משתמש
ליאור עזרא
Title: CrazyRed

שליחה על ידי ליאור עזרא »

אליק כתב:
לא היינו יותר מדי טובים אתמול, אין ספק...אני לא מתכוון גם להתחיל להתווכח עם שי והחבר'ה כי זה די אבוד.
ועדיין - כנסי לתקציר, מהאתר של ר"ג, בטופיק שפתח ידידאל ותגידי לי אם לא היינו יותר טובים אתמול...
אליק, אני מסכים איתך בנושא הזה, לא שיחקנו טוב אבל היינו יותר טובים ואפילו הגיע לנו יותר.
אבל -- לא ניצחנו. וכרגע שזה נשחק יותר טוב מהיריבה אבל לא ננצח לא יעזור לנו כ"כ.
אנחנו עומדים בפני בעיה. אני מצד אחד רוצה לעלות ליגה בסוף העונה, אבל מצד שני אני אשמח אם זה יקרה תוך כדי הצגת כדורגל יפה. אם לא, לא אכפת לי על 1-0 קטנטנים !
רוצים אצטדיון חדש!

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

ליאור עזרא כתב:
אליק, אני מסכים איתך בנושא הזה, לא שיחקנו טוב אבל היינו יותר טובים ואפילו הגיע לנו יותר.
אבל -- לא ניצחנו. וכרגע שזה נשחק יותר טוב מהיריבה אבל לא ננצח לא יעזור לנו כ"כ.
אנחנו עומדים בפני בעיה. אני מצד אחד רוצה לעלות ליגה בסוף העונה, אבל מצד שני אני אשמח אם זה יקרה תוך כדי הצגת כדורגל יפה. אם לא, לא אכפת לי על 1-0 קטנטנים !
אין ספק שברגע שאין נקודות המצב לא טוב, לרגע לא טענתי אחרת. פשוט עדי דיברה על זה שלא היינו טובים יותר ולא הגענו למצבים - וזה לא נכון.
בעניין ה"איך עולים ליגה"? תן לי 33 נצחונות מגעילים מחצאי גולים (עצמיים) ואני מבסוט. רק לעוף מהליגה הזאת, זה מה שאנשים לא מבינים.
אתמול ר"ג עקצו אותנו בדיוק כמו שעושים בליגה הזאת ואדון שי מתלהב פתאום מהמאמן השלוך שלהם. אם אנחנו היינו עוקצים ככה בר"ג, היינו שומעים שריקות בוז וקללות על ה"בונקר".

שימשיכו לחלום על "התקפה", כל עוד ימשיכו לדרוש את זה - ימשיכו לפגוש את קרית אתא ולוד.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אפשר לשחק התקפי ולנצח זה שיש לך מאמן פחדן שמשחק מיני התקפה זה משהו אחר אתה בבית במקום לבוא ולתת להם שלוש משחקים זהיר ופחדני וזה מה שקורה עוקצים אותך ואז אתה רודף אחריהם ואחרי הבונקר שהם עושים ככה זה בליגה הזאת אתה לא מבין אז
צריך לתת גול בהתחלה לפתוח בלחץ מטורף לכבוש אחד ולתת להם לבוא ולעקוץ בעוד אחד אבל יש לנו מאמן שמהתחלה משחק זהיר ומחכה לאיזה הברקה של אחד מהשחקנים שלנו
זה שי !
תמונה

שלח תגובה