כולכם השתגעתם...
לא צריך לשים את נסאר באמצע ולא צריך לשים את סוארס באמצע.
מה שצריך לעשות זה לעלות עם נסאר במרום גבאי לשים את בוזי מאחוריי ברדה וזהו.
נסאר ומליקסון יעזרו למגנים, אוגו וגורדנה יחד עם ברדה יהיו באמצע שאנחנו מתגוננים ושתוקפים בוזי יהיה מאחוריי ברדה.
זה כל מה שצריך לעשות.
גבאי הוא שחקן טוב אבל למשחק הזה צריך קשרים שיודעים לעשות הגנה באגף שם מכבי תהיה מסוכנת.
אימונים סגורים לקראת מכבי
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: אימונים סגורים לקראת מכבי
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
דברי טעם.דר אדום בנשמה כתב:כולכם השתגעתם...
לא צריך לשים את נסאר באמצע ולא צריך לשים את סוארס באמצע.
מה שצריך לעשות זה לעלות עם נסאר במרום גבאי לשים את בוזי מאחוריי ברדה וזהו.
נסאר ומליקסון יעזרו למגנים, אוגו וגורדנה יחד עם ברדה יהיו באמצע שאנחנו מתגוננים ושתוקפים בוזי יהיה מאחוריי ברדה.
זה כל מה שצריך לעשות.
גבאי הוא שחקן טוב אבל למשחק הזה צריך קשרים שיודעים לעשות הגנה באגף שם מכבי תהיה מסוכנת.
קראת את חכם האגדה?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אני גם בעד שסוארס ישחק באמצע יחד עם אוגו וגורדנה, מכבי משחקים עם חצי חלוץ, אני לא רואה סיבה למה לואי ופאיו לא יוכלו להסתדר אתו.
ברגע שמשבשים למכבי את האמצע כל המשחק משתבש להם, סוארס ואוגו הם שני שחקנים פיזיים שיכולים להרוס למכבי את האמצע, וביחד עם השילוב של גורדנה שישחק 50/50 יהיה אפשר גם להניע כדור ולצאת להתקפות.
מה גם שהרכב כזה הוא ורסטילי, תמיד אפשר להחזיר את סוארס אחורה ולשחק עם 3 בלמים שאחד נצמד לזהבי (במקרה שמכבי יעלו עם 2 חלוצים).
שווה לנסות לפעמים לצאת מהקיבעון המחשבתי, ראיתם מה ווילס עשו לגוטמן.

ברגע שמשבשים למכבי את האמצע כל המשחק משתבש להם, סוארס ואוגו הם שני שחקנים פיזיים שיכולים להרוס למכבי את האמצע, וביחד עם השילוב של גורדנה שישחק 50/50 יהיה אפשר גם להניע כדור ולצאת להתקפות.
מה גם שהרכב כזה הוא ורסטילי, תמיד אפשר להחזיר את סוארס אחורה ולשחק עם 3 בלמים שאחד נצמד לזהבי (במקרה שמכבי יעלו עם 2 חלוצים).
לעשות נסיונות שמעולם לא תירגלת דווקא מול מכבי?xboy כתב:אני גם בעד שסוארס ישחק באמצע יחד עם אוגו וגורדנה, מכבי משחקים עם חצי חלוץ, אני לא רואה סיבה למה לואי ופאיו לא יוכלו להסתדר אתו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
טוטי אני עדיין חושב שאלישע רע ליהודים ושאפשר להשיג מישהו טוב ממנו.Totti כתב: דברי טעם.
קראת את חכם האגדה?
אבל במקרה של המש היום אנחנו מסכימים.
לשים סוארס בקישור? נו באמת זה יקשה עלינו בהגנה, לשים את נסאר באמצע זה טירןוף כי הוא לא שיחק שם מעולם.
צריך לעלות עם אגפים שעושים הגנה ועם בוזגלו וברדה כחלוצים.
בוזגלו כחלוץ אגב הצליח מול עכן במחצית השנייה ויכול להצליח גם היום וזה יפתיע את מכבי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
דר אדום בנשמה כתב:טוטי אני עדיין חושב שאלישע רע ליהודים ושאפשר להשיג מישהו טוב ממנו.
אבל במקרה של המש היום אנחנו מסכימים.
לשים סוארס בקישור? נו באמת זה יקשה עלינו בהגנה, לשים את נסאר באמצע זה טירןוף כי הוא לא שיחק שם מעולם.
צריך לעלות עם אגפים שעושים הגנה ועם בוזגלו וברדה כחלוצים.
בוזגלו כחלוץ אגב הצליח מול עכן במחצית השנייה ויכול להצליח גם היום וזה יפתיע את מכבי.

21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- simply-red
גם אני מסכים לגבי הצבה של בוזגלו מתחת לחלוץ.
בוזגלו באגף זה פחות שחקן בהגנה ומול האגפים
של מכבי זה חיסרון משמעותי.
בוזגלו באגף זה פחות שחקן בהגנה ומול האגפים
של מכבי זה חיסרון משמעותי.
איזה אגפים יש למכבי?
מיכה במשחקים האחרונים מתופקד כקשר שנכנס המון למרכז, ייני הוא נכה התקפית, בן הרוש וטב״ח (שנמצא בתקופה נוראית) פשוט רצים עם אפס שכל קדימה.
לא מהאגפים שלהם אני דואג.
מיכה במשחקים האחרונים מתופקד כקשר שנכנס המון למרכז, ייני הוא נכה התקפית, בן הרוש וטב״ח (שנמצא בתקופה נוראית) פשוט רצים עם אפס שכל קדימה.
לא מהאגפים שלהם אני דואג.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לא יודע אם הקהל של מכבי נוהג לשרוק בוז אם הקבוצה לא הבקיעה בשלב מוקדם, אבל גם אם כן - הערב זה לא יהיה. תשכחו מזה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר