הגרלות אפשריות בליגה האירופית

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
idani123
Title: קרייזי-רד

Re: הגרלות אפשריות בליגה האירופית

שליחה על ידי idani123 »

dor69 כתב: עוד במשפט הראשון הבנתי. משחק מנג׳ר כבר כמה שנים טובות
הוא עשה לך הסבר מורחב בגלל האבן אולי חשב שתהיה קצת קשה הבנה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

idani123 כתב:
הוא עשה לך הסבר מורחב בגלל האבן אולי חשב שתהיה קצת קשה הבנה.
הפרמדיק באמבולנס למיון כבר קיבל שטיפת מוח על למה אלישע מיצה חחחחחחחחח

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

יוסי, המזל שלנו לא היה בגלל אלישע, אלא בגלל שהצלחנו לשתחל בפוקס להיות מדורגים בסיבוב המוקדמות השני. לכן קיבלו את ספליט הלא-מדרגות.

העונה זה לא יהיה כך. אנחנו לא מדורגים כבר בסיבוב השני, ונקבל הגרלות קשות עד קשות מאוד. כבר מהסתכלות על הרשימה הנוכחית כואב לי הראש (ווסהטם, קופנהגן, רוזנברג, שריף המולדבית, אומוניה ניקוסיה, אפולון לימסול, הכוכב האאדום בלגרד, גו אהד איגלס).

בקיצור יש רשימה של 25 קבוצות כרגע ומתוכן אני יכול להוציא 4 קבוצות (לפי שמות וליגות בלבד, לא שאני מכיר כל קבוצה וקבוצה) שאנחנו עלולים לעבור. אבל, לא כל הרשימה סגורה, ויש הרבה קבוצות פחות טובות (מסלובקיה, בולגריה, איסלנד) שמתנדנדות בין מדורגות ללא מדורגות, וכפי שאמרת, יקח כמה ימים ואף שבוע עד שכל הליגות יסגרו ותהיה לנו תמונת מצב מלאה. בנתיים זה לא נראה טוב.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום בלב בנשמהההה כתב:יוסי, המזל שלנו לא היה בגלל אלישע, אלא בגלל שהצלחנו לשתחל בפוקס להיות מדורגים בסיבוב המוקדמות השני. לכן קיבלו את ספליט הלא-מדרגות.

העונה זה לא יהיה כך. אנחנו לא מדורגים כבר בסיבוב השני, ונקבל הגרלות קשות עד קשות מאוד. כבר מהסתכלות על הרשימה הנוכחית כואב לי הראש (ווסהטם, קופנהגן, רוזנברג, שריף המולדבית, אומוניה ניקוסיה, אפולון לימסול, הכוכב האאדום בלגרד, גו אהד איגלס).

בקיצור יש רשימה של 25 קבוצות כרגע ומתוכן אני יכול להוציא 4 קבוצות (לפי שמות וליגות בלבד, לא שאני מכיר כל קבוצה וקבוצה) שאנחנו עלולים לעבור. אבל, לא כל הרשימה סגורה, ויש הרבה קבוצות פחות טובות (מסלובקיה, בולגריה, איסלנד) שמתנדנדות בין מדורגות ללא מדורגות, וכפי שאמרת, יקח כמה ימים ואף שבוע עד שכל הליגות יסגרו ותהיה לנו תמונת מצב מלאה. בנתיים זה לא נראה טוב.
הרשימה הרבה פחות ארוכה. לפי מה שאני זוכר מגרילים בקבוצות של מועדונים קרובים יחסית

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אדום בלב בנשמהההה כתב:יוסי, המזל שלנו לא היה בגלל אלישע, אלא בגלל שהצלחנו לשתחל בפוקס להיות מדורגים בסיבוב המוקדמות השני. לכן קיבלו את ספליט הלא-מדרגות.

ברור, זה בצחוק הקטע על אלישע.
איתו תמיד היה לנו מזל בהגרלות.
שעריים, יבנה, כפ"ס, הרצליה, ראשל"צ, עפולה, ספליט. כל כדור בומבה.
רק חבל שיצא מזה 0 הישגים.

נקווה שהמזל ימשיך איתנו.
או שנודח בסטייל ונקבל את ווסטהאם.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yossi כתב: ברור, זה בצחוק הקטע על אלישע.
איתו תמיד היה לנו מזל בהגרלות.
שעריים, יבנה, כפ"ס, הרצליה, ראשל"צ, עפולה, ספליט. כל כדור בומבה.
רק חבל שיצא מזה 0 הישגים.

נקווה שהמזל ימשיך איתנו.
או שנודח בסטייל ונקבל את ווסטהאם.
אם תהיה קבוצה טובה אני לא חושב שנתבזה מול ווסטהאם.
מזכיר לכם שק״ש עשתה משחקים טובים נגד דינמו מוסקבה עם סגל זוועה

סמל אישי של משתמש
The red one

dor69 כתב: אם תהיה קבוצה טובה אני לא חושב שנתבזה מול ווסטהאם.
מזכיר לכם שק״ש עשתה משחקים טובים נגד דינמו מוסקבה עם סגל זוועה
אתה משווה לי ווסטהאם ודינמו מוסקבה? עם כל הכבוד.

במידה ועולה הרכב חזק של ווסטהאם זו לא תחרות בכלל. מאמין שישרו על הכבוד ולא יתבזו, אבל אין כאן שום סיכוי. מה שכן - אם בטעות נפגוש אותם בסיבוב השני בהחלט יכול להיות שהם יזלזלו ולא יעלו עם הרכב חזק.

אבל עזוב זה רחוקקק...

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אתה משווה לי ווסטהאם ודינמו מוסקבה? עם כל הכבוד.

במידה ועולה הרכב חזק של ווסטהאם זו לא תחרות בכלל. מאמין שישרו על הכבוד ולא יתבזו, אבל אין כאן שום סיכוי. מה שכן - אם בטעות נפגוש אותם בסיבוב השני בהחלט יכול להיות שהם יזלזלו ולא יעלו עם הרכב חזק.

אבל עזוב זה רחוקקק...
1.לא משווה קבוצות אלא פערי רמות
2.להפסיד זה 95% שנפסיד אבל לא נתבזה לדעתי
3.הם יעלו עם הרכב חזק בהחלט הם לא ישראלים שמזלזלים בכל העולם

סמל אישי של משתמש
The red one

dor69 כתב: 1.לא משווה קבוצות אלא פערי רמות
2.להפסיד זה 95% שנפסיד אבל לא נתבזה לדעתי
3.הם יעלו עם הרכב חזק בהחלט הם לא ישראלים שמזלזלים בכל העולם
קבוצות אנגליות לא רגילות להתחיל עונה כבר ב12.7. יהיה באמת מעניין לראות באיזה הרכב הם יעלו, הרי ווסטהאם מנצחת 95% מהקבוצות הלא-מדורגות בסיבוב שני גם עם ההרכב השלישי ..

סמל אישי של משתמש
idani123

שליחה על ידי idani123 »

כבר החלטתם שקיבלנו אץ ווסטהאם עוד 22 יום

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

idani123 כתב:כבר החלטתם שקיבלנו אץ ווסטהאם עוד 22 יום
זה דיון היפותטי חחחח

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דווקא מתאים טיול ללונדון
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

אני רק מדמיין את השיר של ברדה או מליקסון במגרש שם ווסטהאם ויש לי צמרמורת

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

כתבה מ-ONE על הגרלות אפשריות:
--

שתי הנציגות בעלות דירוג נמוך, לא יהיו מדורגות במוקדמות הליגה האירופית וצפויות להגרלות קשות בכל שלב. בית"ר תדורג רק בסיבוב הראשון

ב-22 ביוני תוגרלה בית"ר ירושלים, מכבי תל אביב והפועל באר שבע בשני הסיבובים הראשונים של המפעלים האירופיים. הקבוצה של גיא לוי תפתח את השתתפותה בסיבוב הראשון של הליגה האירופית ותהיה מדורגת, אך בסיבוב השני כבר לא תהיה מדורגת, כמו גם באר שבע. עירוני קריית שמונה שתשחק בסיבוב השלישי לא תהיה מדורגת גם היא. המשמעות: צפי להגרלות קשות לכל השלוש שחולמות על שלב הבתים במפעל המשני.

בית"ר (4.200 נקודות דירוג) תקווה להגרלה נוחה בסיבוב הראשון, אך עלולה להיתקל במשוכות בדמות פרנצוורוש ההונגרית, צ'וקריצ'קי בלגרד או יריבות מקזחסטן ואזרבייג'אן. בסיבוב השני, מחכות יריבות מדורגות חזקות מאוד. הגרלת הבלהות של בית"ר (אם תעלה) וב"ש (4.700) יכולה להיות ווסטהאם, פ.צ קופנהאגן, שריף טירספול, שרלרואה או טרבזונספור.

גם לעירוני ק"ש (7.200) לא יהיו חיים קלים כשיתכנס למעגל המשחקים בסיבוב המוקדמות השלישי. היא, למשל, תוכל לפגוש את דורטמונד, בילבאו, סטנדרד ליא', סאות'המפטון, סנט אטיין או את דינמו מוסקבה שהדיחה אותה אשתקד באותו הסיבוב בדיוק.

כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, מכבי תל אביב תהיה מדורגת רק בסיבוב השני. היריבות הקשות שתוכל לקבל בסיבוב הן ז'לגיריס, אסטנה או סטיארנן מאיסלנד. בסיבוב השלישי צפויים הצהובים להגרלה קשה.

סמל אישי של משתמש
The red one

עזוב אותך, מה הם קשורים. בדיון הזה זה מובר טוב מאוד, לא צריך כתבות שלהם (או של כל אתר אחר) כדי לקבל מידע בנושא הזה.

בכל מקרה, הם כמובן נתנ הגרלות אפשריות עם שמות סקסיים שאנשים מכירים (לפחות ששרלואה זה שם קצת פחות סקסי..אבל נעזוב את זה בצד כרגע).

יהיה לנו סיכוי לפגוש גם קבוצות מדורגות שנמצאות ממש בסוף הרשימה המדורגת, ואז כמובן שהן יותר קלות.

עוד שבוע של סבלנות, כל הליגות והגביעים יגמרו, ותהיה לנו רשימה מלאה של כ-ל היריבות.

שלח תגובה