אריאל2 כתב:מישהו יודע משהו על היריבה?
אני מניח שהם יבואו להסתגר ולהעביר את ההכרעה לשוויץ.
צריך ג׳וקר מהספסל שיוכל להביא שינוי בדקות הסיום.
לצערי לא הצלחתי למצוא איזה ניתוח מעמיק עלייהם מהרשת החברתית הגלובאלית.
מה שכן, העומק שלנו ישחק יתרון. אני כן יודע לומר שאין להם עומק שכזה. על הספסל שלהם אין שחקנים כמו וואקמה, ראדי, שהר, ברדה (בחרו 2 כי כנראה 2 מהרשימה יתחילו על הספסל) שיכולים לעשות הבדל כזה גדול.
Sir Alex Ferguson כתב:בנוגע להרכב מול תון, לדעתי הסיפור מאוד פשוט. בכר יפתח בהרכב כמה שיותר דומה לשנה שעברה כדי לנסות להשיג כמה שיותר תיאום בפתיחת העונה. עד שהשחקנים החדשים יכירו את הקבוצה ויצרו שיתוף פעולה יקח זמן, ולכן, לפחות בתחילת הדרך, בכר יעדיף להסתמך כמה שיותר על שיתוף הפעולה הקיים.
הפרמטר השני הוא כמובן כושר גופני. נואקמה רק הצטרף לקבוצה, ככה גם שהר וראדי, ככה שעל הנייר אף אחד מהשלושה לא היה אמור לפתוח בחמישי. הפציעה של ארבייטמן די שינתה את התוכניות, ולאור העובדה שראדי מאוד הרשים באימון הפתיחה שערך (קיבל ביקורות חיוביות ונאמר שהוא בכושר מצוין, לפי השמועות הוא עבד עם מאמן כושר אישי כל הקיץ) יש אפשרות שנראה את ראדי בהרכב.
בכל מקרה, זה לדעתי ההרכב הצפוי בחמישי:
גורש
בן ביטון סוארס צדק דוידזאדה
בוזגלו אוגו חובאן מליקסון
ראדי/שהר
ברדה
נוואקמה רק הצטרף לקבוצה ? הוא הגיע לפני מחנה האימונים . הוא התחיל את האימון בערך עם אוגו
Totti כתב:שום תיאום ושום בטיח, בלי בלבולי ביציים.
הקבוצה "המתואמת" הזו קיבלה שישיה בגמר הגביע.
לעלות עם השחקנים הכי טובים שעומדים לרשותו גם ברמה הפיזית.
ForeverRed כתב:אני לא חושב שזה מציאותי לצפות לראות את נוואקמה בהרכב כרגע.
הוא התחיל את ההכנות מאוחר יחסית ובכשירות לא מלאה וזה ניכר היטב במשחקי האימון.
תנו לו זמן.
הבחור בטבעי שלו, אחרי סחינה של שבת בבוקר וערב על הבר בדראפט עם כושר יותר טוב מ-90% מהקבוצה שלנו...
עולה איתו בכל הכוח
כשחושבים תכלס על הרכב ועל מה שבכר יוכל להעלות מהספסל בכל משחק אפשר להתחיל קצת להבין את העומק שנבנה פה.
עזבו רגע את הכושר של שחקן כזה או אחר בנקודת זמן הנוכחית.
עצם העובדה שגם אחרי הפציעה של שלומי אנחנו מגיעים למשחק עם אופציה להעלות מהספסל שלושה שחקנים בכירים(ראדי, גורדנה, ברדה, מליקסון, וואקמה, שהר) גורמת לי להתרגש.
* דיברתי עם נואקמה בטקס בזמנו עם הנשיא. אומרים וואקמה אבל כותבים נואקמה.
שי, לדעתי בכר יחפש תיאום בשלבים המוקדמים של העונה. כמה שפחות שינויים, כמה שיותר שחקנים שמכירים אחד את השני.
אני חושב שאם ארבייטמן לא היה נפצע היינו עולים עם ההרכב שרץ במחנה האימונים, כולל ארבייטמן, ברדה ומליקסון בפנים, נואקמה, שהר וראדי בחוץ.
לאור הפציעה של ארבייטמן לדעתי שהר/ראדי בתמונת ההרכב, הרבה בגלל שגורדנה (עוד שחקן שהיה כאן בשנה שעברה) רק חוזר מפציעה, אחרת הייתי מהמר עליו להרכב הראשון.