5. מקבל את הערה, יהיה קשה להציג בכלים הפרימיטיביים שעומדים בפנינו את "כל התמונה".אביאל כתב:אחלה סיכום.
1. חסרה לי התייחסות לגורש. הרבה התייחסו לבזבוזי הזמן אבל בפועל הוא לקח 2 כדורים קשים מאוד. אחד מהם במצב של 1:0. אם הוא סופג את זה - המשחק נגמר אחרת לגמרי.
2. הובאן - המהלך של החסימה כאילו נלקח היישר מאולם הכדורסל.
3. משחק ההגנה היה עקב האכילס לדעתי במשחקים האחרונים. ראשון לזהות את הבעייתיות היה אבוקסיס. אחריו סילבס נתן דגש ובוס קינח. שלושת הקבוצות ביטלו את הכלי החשוב שלנו במהלך העונה וביצעו לחץ על קו ההגנה שהוביל לאיבודי כדור מהירים ולבעיטות ארוכות של גורש וחבריו להגנה. כאלה שברובן הסתיימו בעוד איבוד כדור.
אתמול נראה שבכר עבד שעות נוספות על העניין הזה והשקיע הרבה מאמץ במשחק ההגנה ובקור הרוח שנראה אתמול בטדי. מצויין.
4. סוראס - משהו שניתן לראות בבירור הוא את שפת הגוף שלו בזמן העמידה בעמדת החילוף. נצפה אדם מבואס, כבד, כועס וחסר חשק.
5. הערה קטנה לגבי הצגת הנתונים - יש צורך בבהירות נוספת:
לדוגמא אצל אוגו - מאבקי גובה - 8
מה הכוונה - ניצח ב-8 מאבקי גובה? אם כן אז מתוך כמה? אם מדובר רק ב-8 מאבקי גובה שלקח חלק בהם אז בכמה ניצח?
גם "חילוצי כדור" זו דוגמא זהה.
חוצמזה - אתם עושים אחלה עבודה.
זה יבקש מאיתנו לספור פי כמה יותר טייקים, בזמן מאוד קצר ומוגבל. מאבקי גובה=מאבקים בהם זכה. חילוצים זה ברור. להגיד לך כמה פעמים עברו אותו והוא נכשל בחילוץ זה אפשרי, אבל מוסיף עבודה ולא משנה את התמונה בצורה קיצונית.
הייתי שמח אילו היתה לי את התוכנה של אורי קופר שמספקת לו את כל הנתונים הדרושים. הניתוח היה ברמה אחרת. כרגע זה דף ועט