תשחקו בשביל הסמל?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: תשחקו בשביל הסמל?

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

yakar כתב:אפשר להתווכח על הכוכב , לי אישית אין בעיה איתו. דווקא לגיטימי לציין את ה3 אליפויות של המועדון.

אין איזשהו תקנון אוניברסלי לגבי מה מסמל הכוכב שבסמל, רק שבשאר הליגות בעולם, יש לפחות אחידות בין המועדונים בנושא.

אצלנו כל קבוצה מחליטה מה אמור לסמל הכוכב - מכבי נתניה עם חמש האליפויות החליטה שכל אחת שווה כוכב ומתהדרת בסמלה עם 5 כוכבים, מכבי והפועל ת"א החליטו שכל חמש אליפויות שוות כוכב ואת סמלם מעטרים 3 ו-2 כוכבים בהתאמה, ואילו מכבי חיפה מסתפקת בכוכב בודד כי החליטה שכל 10 אליפויות שוות כוכב אחד.

והנה באה הפועל ב"ש, והחליטה להעצים את הפארסה - "הכוכב מסמל זכיה באליפות אחת עד חמש אליפויות". פחחח...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
gilcohen

שליחה על ידי gilcohen »

אורי אדום בנשמה כתב:

אין איזשהו תקנון אוניברסלי לגבי מה מסמל הכוכב שבסמל, רק שבשאר הליגות בעולם, יש לפחות אחידות בין המועדונים בנושא.

אצלנו כל קבוצה מחליטה מה אמור לסמל הכוכב - מכבי נתניה עם חמש האליפויות החליטה שכל אחת שווה כוכב ומתהדרת בסמלה עם 5 כוכבים, מכבי והפועל ת"א החליטו שכל חמש אליפויות שוות כוכב ואת סמלם מעטרים 3 ו-2 כוכבים בהתאמה, ואילו מכבי חיפה מסתפקת בכוכב בודד כי החליטה שכל 10 אליפויות שוות כוכב אחד.

והנה באה הפועל ב"ש, והחליטה להעצים את הפארסה - "הכוכב מסמל זכיה באליפות אחת עד חמש אליפויות". פחחח...
או זה...או שהמנהלת החליטה כן להכניס "תקנון אוניברסלי" לליגה הישראלית והמועדון פועל על פיו

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

gilcohen כתב:
או זה...או שהמנהלת החליטה כן להכניס "תקנון אוניברסלי" לליגה הישראלית והמועדון פועל על פיו

זהו, שהיא לא.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אורי אדום בנשמה כתב:

זהו, שהיא לא.
ההערכות אומרות שהיא עתידה לעשות את זה.
ובכל מקרה, לא צריך להיתפס על כל דבר.

תזרמו.

שלח תגובה