הלו מקומיים, תפסיקו להפריע!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ליאור עזרא
Title: CrazyRed

Re: הלו מקומיים, תפסיקו להפריע!

שליחה על ידי ליאור עזרא »

אבל מדובר בעסקנים שידם הייתה בקבוצה וכוונתם לרעה!!!
לא באנשים שבאו לשנות ולהועיל...

שוב, פרופורציות זה דבר חיוני בנושא הזה.
אתה לוקח את הדברים למקום שיהיה לך נוח להתקומם, ולא מתייחס לדברים כפי שהם.

מישהו אמר שלא תנתן הזדמנות שווה לכל אדם?
ואתה מדבר, ובנושא שפתחת "הלו מקומיים ! אתם טובים ומוכשרים בכל המישורים" אתה מדבר ממקום של נחיתות, כי אם לא היית חש ככה, לא היית אומר את אותם דברים...
רוצים אצטדיון חדש!

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

אריק ידידי.
ארשה לי לחלוק וגם להסכים על הטור שבו היטבת להעביר את דעתך אל הכתוב.
נאה נאה אך בכול זאת אתייחס גם לכלל דיעותך על "המקומיים".
אתחיל מאותה פסילה של אותם "סרוקאים"(באר שבעים שנולדו בסרוקה).
כלשונך שלא אמורים להוות את הרכב הקבוצה. אלא כול פעם אמורים להיות אחד או שניים מהם בהרכב.
דבר זה מאוד בעייתי בעיניי ומאמין אני לעוד כמה מגולשנו היקרים. למרות שאני יודע מהכן מגיע התובנה הזו שלך.
אני טוען שאת הצ'אנס להצליח ואת הצ'אנס לקבל הכרה הם צריכים לקבל כאן.
ולא בשום מקום אחר. ובוודאי לא לתת את הבמה לשחקנים מחוץ לעיר ולא סרוקאים כלשונך.
נכון שאת כרי המחיה הבסיסיים של שחקן כדורגל לא היו להם כאן במשך השנים.ו אני טוען
שדווקא בתקופה כזו כמו היום ישנם דברים שיכולים להשתנות בבסיס שלהם.
והם יכולים לקבל את ההזדמנות לשינוי.
החיבור לאותה עסוקנה ספורטיבית שאתה מבקש שתזוז הצידה. תתפלא שיש עוד אנשי מקצוע ראויים בעיר הזו.
אנשים שאותה עסקונה תמיד ביטלה אותם. ביטלה ע"י כוחנות או ע"י אנשי תקשורת מקומיים
שדאגו להנציח את שמם ע"י הזכרתם כול פעם בכול הקשר כול שהוא. העיקר שהם לא ירדו מסדר
היום הספורטיבי.
יש ויש שחקני עבר ראויים בבאר שבע שיש מקום לחברם לקבוצה. וכאן אני מסכים לדבריך שאותם
אלו שנמצאים כביכול בכותרות כול הזמן. על מנת לנסות ולהיות חלק מהמועדון אותם אתה מבקש
להרחיק. אני מסכים לזה חלקם לא ראויים.
אבל גם אני מבין אותם . מי אתה מכיר לא רוצה להיות חלק מהפועל באר שבע. הבעיה שהדרך שבא
הם בחרו לנסות ולהיות חלק היא פסולה מהבסיס וחבל. חבל לי על אותם שמזלזלים באינטליגנציה
של אוהדי הספורט והכדורגל. על מנת להיות חלק מהפועל באר שבע.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

הסניגור האדום כתב:אריק ידידי.
ארשה לי לחלוק וגם להסכים על הטור שבו היטבת להעביר את דעתך אל הכתוב.
נאה נאה אך בכול זאת אתייחס גם לכלל דיעותך על "המקומיים".
אתחיל מאותה פסילה של אותם "סרוקאים"(באר שבעים שנולדו בסרוקה).
כלשונך שלא אמורים להוות את הרכב הקבוצה. אלא כול פעם אמורים להיות אחד או שניים מהם בהרכב.
דבר זה מאוד בעייתי בעיניי ומאמין אני לעוד כמה מגולשנו היקרים. למרות שאני יודע מהכן מגיע התובנה הזו שלך.
אני טוען שאת הצ'אנס להצליח ואת הצ'אנס לקבל הכרה הם צריכים לקבל כאן.
ולא בשום מקום אחר. ובוודאי לא לתת את הבמה לשחקנים מחוץ לעיר ולא סרוקאים כלשונך.
נכון שאת כרי המחיה הבסיסיים של שחקן כדורגל לא היו להם כאן במשך השנים.ו אני טוען
שדווקא בתקופה כזו כמו היום ישנם דברים שיכולים להשתנות בבסיס שלהם.
והם יכולים לקבל את ההזדמנות לשינוי.
החיבור לאותה עסוקנה ספורטיבית שאתה מבקש שתזוז הצידה. תתפלא שיש עוד אנשי מקצוע ראויים בעיר הזו.
אנשים שאותה עסקונה תמיד ביטלה אותם. ביטלה ע"י כוחנות או ע"י אנשי תקשורת מקומיים
שדאגו להנציח את שמם ע"י הזכרתם כול פעם בכול הקשר כול שהוא. העיקר שהם לא ירדו מסדר
היום הספורטיבי.
יש ויש שחקני עבר ראויים בבאר שבע שיש מקום לחברם לקבוצה. וכאן אני מסכים לדבריך שאותם
אלו שנמצאים כביכול בכותרות כול הזמן. על מנת לנסות ולהיות חלק מהמועדון אותם אתה מבקש
להרחיק. אני מסכים לזה חלקם לא ראויים.
אבל גם אני מבין אותם . מי אתה מכיר לא רוצה להיות חלק מהפועל באר שבע. הבעיה שהדרך שבא
הם בחרו לנסות ולהיות חלק היא פסולה מהבסיס וחבל. חבל לי על אותם שמזלזלים באינטליגנציה
של אוהדי הספורט והכדורגל. על מנת להיות חלק מהפועל באר שבע.
מישל, אתה יודע בדיוק כמה אני רוצה לראות הרכב על טהרת הנגב וכמוני אתה יודע שכדי להגיע
לסיטואציה הזו נדרשת עבודה רבה. נפתח בכך שהמטרה שלי היא שעוד כמה שנים שחקני הבית
יובילו את המועדון ונוכל להישען עליהם. גם בשנים היפות שלנו בהן היו 6 שחקני בית בהרכב, הם עדיין
היו משלימים ולא סחבו את הקבוצה. אני מקבל היום המון תגובות בקשר לטור ומי שרצה להבין הבין היטב
למי החיצים מכוונים. אני כמובן לא פוסל את הסורוקאים וחושב שבאמת זוהי הזדמנות טובה לשלב אותם,
אבל רק אם יהיו טובים, הם לא צריכים לקבל הנחות כי הם נולדו פה. מבחינת יכולת שחקני הבית לא נופלים
משחקני הרכש שמגיעים/יגיעו לכאן והבעיה הגדולה היא בהתמודדות המנטלית של אותם שחקנים, ובשביל זה
צריך חינוך וחניכה שונה ממה שהיתה נהוגה כאן. זה נכון שיש כמה אנשים ראויים בעיר הזאת שיודעים
כמה דברים בכדורגל (אפרים צבי למשל), חלקם משולבים במועדון ולחלקם הוצע וסירבו, אבל הנקודה היא
שאותם אנשים לא ידעו הצלחות מסחררות בעברם וייתכן כי יש להם מקום במערכת, אבל לא כמובילי דרך.
זה הזמן לגדל דור של מאמנים צעירים, ע"מ שבעתיד נוכל לייצר לקבוצות הנוער והבוגרים מאמנים תוצרת בית.
קח למשל את יוני ספרונוב (לא מכיר אותו), מאמן צעיר שיונק וצובר ידע מחנן אזולאי, יוצא להשתלמויות, לומד
להתמודד עם לחצים ואת כל הידע הוא מקבל מאנשים שהצליחו. אחד כמו יוני (סתם דוגמא) יוכל בעוד כמה
שנים להיות ראש חץ במחלקת הנוער ולהתוות לה דרך. המטרה היא להצמיח דור של מאמנים ואנשי חינוך
בתחום הכדורגל שיובילו ויצעידו את המועדון להיות אחד מהמובילים בארץ. אתה שואל אותי אם זה יקרה?
אני בספק גדול כיוון שהעיר באר-שבע היא עיר אוכלת יושביה והסבלנות כבר מזמן קיבלה צו גירוש מהעיר.
אתן לך דוגמא מנטלית קטנה. יניב אלול וחנן פדידה רואים הרבה ספסל בזמן האחרון. בכתבה שמתפרסמת בסופשבוע
בידיעות הנגב אומר אלול: "אני מבואס, הרבה אנשים אומרים לי שאני צריך לשחק", מצד שני אומר פדידה:
"אני מאמין בגיא, יש לו דרך, הוא מביא לכאן דברים שאפילו הותיקים לא הכירו ,אני רוצה להמשיך כאן".
במכבי ת"א מלמדים שהמאמן תמיד צודק, אם אתה מסופסל כנראה שאתה צריך לעבוד קשה יותר. אצלנו מלמדים
שאם אתה מסופסל למאמן יש משהו אישי נגדך והוא שונא אותך. סתם דוגמא קטנה להבדלי מנטליות שצריכים להשתנות.

סמל אישי של משתמש
דורון
Title: שום דבר לא יהרוס ת'אהבה.

שליחה על ידי דורון »

אפשר לנעול את הדיון.
הדוגמא על אלול ופדידה מסבירה ומסכמת את הכל.

סמל אישי של משתמש
אהרוני

שליחה על ידי אהרוני »

אתם לוקחים את זה למקומות שנגענו בהם הרבה פעמים בעבר
הרכב הקבוצה לא מענין אותי אם זה מישהו מכאן או מבחוץ
בפעם האחרונה שזכינו בגביע יותר מחצי קבוצה היתה זרים

תסתכלו על השחקני עבר שלנו, תראו איך שחקנים כמו שלום אביטן או בן שאנן יוצאים נגד המועדון מתוך מקום אינטרסנטי

אף אחד לא היה רוצה שאחד כזה יחנך את הילדים שלו
מעבר לזה, איך אף אחד כמו שאריק הזכיר לא טרח לקחת את הקבוצה ולהפוך אותה לאמפריה
מה אין אנשים בעלי ממון באזור הזה שיכולים לקחת את הקבוצה?
איפה הם היו עד היום?

למה לנו במחלקות הילדים אין את הוינריות שיש במכבי והפועל תל אביב?<
בחיפה בכלל בטוחים שהם הכי טובים באירופה

סתכלו על המתקן שאנחנו משחקים, תראו איפה הילדים והשחקנים שלנו מתאמנים
אז כן לא בושה להגיד ולהודות
אנחנו בפיגור בהרבה דברים שקורים במרכז, אצלנו זה מגיע כמה שנים אחרי
לא בושה ללמוד

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

צודק במאה אחוז, אריק.
לקרוא את את הראיון של אדון חיים בן-שאנן ב'כל-בי' ולהקיא ת'נשמה. בושה שבכלל נותנים לאדם כזה במה, אבל כנראה שלשם השגת מטרת העל - מילוי מכסת הדפים בתחום אחריות הכתב (שי מוגילבסקי. ממנו האכזבה גדולה שבעתיים. אוהד הקבוצה שגדל איתנו בשער 2) - הכל כשר..

מישל - אריק לא פסל בצורה גורפת כל יליד סורוקה. אני לוקח בעיקר את עניין הביקורת על כל מיני מקומיים אינטרסנטים מתוסכלים שלא מפסיקים לחרחר ריב ומדון ושמחים לאיד לאחר כל הפסד.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

אורי אדום בנשמה כתב:צודק במאה אחוז, אריק.
לקרוא את את הראיון של אדון חיים בן-שאנן ב'כל-בי' ולהקיא ת'נשמה. בושה שבכלל נותנים לאדם כזה במה, אבל כנראה שלשם השגת מטרת העל - מילוי מכסת הדפים בתחום אחריות הכתב (שי מוגילבסקי. ממנו האכזבה גדולה שבעתיים. אוהד הקבוצה שגדל איתנו בשער 2) - הכל כשר..

מישל - אריק לא פסל בצורה גורפת כל יליד סורוקה. אני לוקח בעיקר את עניין הביקורת על כל מיני מקומיים אינטרסנטים מתוסכלים שלא מפסיקים לחרחר ריב ומדון ושמחים לאיד לאחר כל הפסד.
אני מזמן הפסקתי לקרוא מקומנים, רמ נמוכה מאוד של כתבות וכתבים
לא משנה כמה הקבוצה תתקדם הם תמיד ישארו מאחורה.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
ש.ע

שליחה על ידי ש.ע »

מדהים איך הדברים האלו נכונים בכל פעם מחדש
אין קשר למה שחושבים עלינו במרכז או לא
זה פשוט לא רלוונטי שאנחנו הורסים במו ידינו לעצמנו , מספיק עם השכונתיות הזו
שבא כל מי שלא מקבל מה שנראה לו מתחיל לדבר לא יפה על הקבוצה ולהרוס
זה לא מקבול ולא לגיטימי

ועצוב ביותר שכל שנה חוזרים לדיון הזה מחדש

די נמאסתם!!!!

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

אריק ידידי הכותרת קצת עושה עוול לכלל המועדון. היה ראוי להזכיר את המאמנים הסרוקאים
הראויים שנמצאים במחלקת הנוער.חלקם מצליחים חלקם קצת פחות אבל כולם כולל כולם
שותפים לתהליך שהמועדון ומחלקת הנוער עוברת זה שנה שנייה ברציפות.
וראוי לציין את פועלם. אומנם חלקם מתמודדים עם מחלות עבר שעדיין קיימות אבל אני מאמין
שגם זה יחלוף.
בטח בראשך כמו שאני מכיר אותך תקפוץ ותעלה את שמו של מנהל המחלקה נכון?
איש יקר ומוכשר נזכיר לכולם לי אור שלגי.
נכון האיש לא סרוקאי וברוב עוונותיו אוהד מושבע של הפועל תל אביב אלוהים ישמור.
אבל זה לא מפחית כהוא זה מהזכות שנפלה בחלקם לשינוי הניהולי שחל במועדון.
כולם ראויים וכולם מוכשרים וכולם מחנכים ראויים.
אז כן הם מקומיים והם לא מפריעים אלא להפך.
מכאן נזכיר להם שהם השליחים שלנו לעתיד יותר טוב למועדון הפועל באר שבע.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. אין ספק שיש חלקים רקובים בבאר שבע.
הניהול הכושל של אלי זינו לאורך 10 השנים ביחד עם המנטליות של אנשים מסוימים הכניסה למערכת אנשים לא ראוים ופגעה קשות במערכת.
אין ספק שאנשי מקצוע איכותים, גם שחקנים, גם מאמנים וגם אנשים בתחום הניהול, הם מבורכים, גם אם הם מגיעים מהמרכז.
אולם, עדיין אני אשמח יותר בהצלחתו של אליניב ברדה מאשר השמחה בהצלחתו של אחד כמו חלילוביץ' או אופיר חיים. ובכוונה הבאתי דוגמא לשחקנים אהובים שהשאירו חותם.
2. אני חושב שהדעה שלי, לפחות בקשר לנושא השחקנים, הרבה יותר קרובה לטור הזה מאשר לטור של אריק:

סמל אישי של משתמש
אהוד שמיר

שליחה על ידי אהוד שמיר »

אדון אריק רק הזמן הוכיח שטעית.
ויקו חדד מונה למנהל מחלקת הנוער ומספרים שדורון ממן מועמד חזק למשרת מאמן הבוגרים. להדגיש שהם היו האופוזיונרים הכי גדולים למאמנים מהמרכז, ועובדה שאלונה הבינה שטעתה
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אני חושב שאת דעתי בנושא אמרתי בטור שרשמתי -
https://www.crazyred.co.il/article_detail.php?aid=257" onclick="window.open(this.href);return false;
במשך השנים נוצרה בבאר שבע סטיגמה כביכול שחקני הבית בקבוצה הם אלה שאשמים בכישלונות הקבוצה.

השנה, מאמן הקבוצה גיא עזורי, בתמיכת ההנהלה, החליטו לעשות מעשה ולשנות גישה לחלוטיין.
20 שחקני רכש נחתו השנה בבאר שבע. ברזיל, פולין, צ'כיה, וארגנטינה היו רק חלק מהמדינות שמהם הגיעו השחקנים הזרים של הקבוצה שבאו והלכו. אשדוד, כפר סבא, פתח תקווה, ונצרת היו חלק מהערים שמהם הגיעו שחקני הרכש הישראלים של הקבוצה.

המשכורות ששחקני הרכש קיבלו, בהיותם שחקני רכש, היו גבוהות ובכך הציבו את באר שבע עם תקציב של מעל ל25 מיליון שקל, מהגבוהים בליגה.
אבל, על הדשא, הדברים לא היו יכולים להיות רעים יותר.
משבר אמון חריף נוצר בין הקהל למאמן הקבוצה גיא עזורי, כשגם על יושבת הראש של הקבוצה, אלונה ברקת, הועברה ביקורת קשה על צורת הניהול של הקבוצה.

אוהדי הקבוצה, בעונת החזרה לליגת העל, מרגישים אפטים ליכולת הקבוצה. כולם רוצים שהעונה רק תגמר ללא מאבקים נגד הירידה, מה שגורם לקהל להצביע ברגליים. משחק גביע מול נתיבות מביא לוסרמיל רק 2000 אדומים. משחק בטדי שבעבר היה מביא מעל ל1000 אדומים מביא בקושי כמה מאות לתמוך בקבוצה, הקבוצה נראית כבויה וככה גם האוהדים.

אולם, יש נקודת אור בסיפור, והיא דווקא שחקני הבית. אותם שחקנים שבעבר הוטלה עליהם כל האשמה היום נחשבים לנקודה האופטימית בקבוצה.
האוהדים עוקבים באדיקות אחרי ההתפתחות של משה אסולין שקיבל דקות בהרכב, גם היכולת של דור דוידי מעוררת שאלות רבות בשאלה האם הוא מספיק טוב לעמוד כשוער הראשון של הקבוצה, השחרור של יוסי אלקיים עורר גלים, ולאחרונה כל האוהדים עוסקים בעיקר בשחקן אחד, אופיר דוידזאדה שמו, שפרץ להרכב הראשון בסערה. האם יש לפנינו שינוי? נראה שכן.

אוהדי הפועל באר שבע הפנימו שכמו שחקני הרכש, כך גם בשחקני הבית יש טובים יותר וטובים פחות.
הרי איש מאוהדי הקבוצה לא יכול לטעון שיוסי בניון, אליניב ברדה, אלמוג כהן, חן עזרא ושחקני בית נוספים לא טובים מספיק להפועל באר שבע. בדיוק כמו שאיש לא יטען שמאור מליקסון לא טוב מספיק להפועל באר שבע למרות היותו שחקן רכש.
לכן, כבר מעכשיו, כשמסתכלים על העונה הבאה, חייבים לחזור למתכונת שהצליחה פעם והיא שילוב ראוי של שחקני בית ושל שחקני רכש.

הספסל של הפועל באר שבע חייב להיות מורכב משחקני בית ובכך יתפנו כספים להביא שחקנים איכותים להרכב הראשון ולא שחקנים בינונים שהדגש במהותם הוא שהם שחקני רכש.
הרכב ראשון עם שחקני בית צעירים כמו אופיר דוידזאדה ויוסי אלקיים/חן עזרא לצד שחקני רכש איכותים הוא הדרך להצלחה. בדיוק כמו הקבוצה עם קאקו בלסינג, רמיק יז'רסקי ואופיר חיים שלצידם היו גם אלעד בונפלד ואליניב ברדה.
קבוצה כזאת לא רק תהיה טובה יותר אלא תייצר זהות ותחזיר את ההתלהבות אצל הקהל.
אין ספק שכאשר ינון ברדה או יוסי אלקיים יכנסו כמחליפים למגרש ההתרגשות והשינוי יהיו גדולים יותר מאשר שיוסי אופיר או גיל בלומישטיין יכנסו למגרש.
עכשיו זה הזמן של אלונה ברקת לקבוע את המדיניות ולהחליט לשנות גישה.

תמונה
הפעם האחרונה שהקבוצה הצליחה הייתה גם הפעם האחרונה שבקבוצה הבוגרת היה שילוב נכון בין שחקני בית לשחקני רכש, הפועל באר שבע שנת 2003.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אהוד שמיר כתב:אדון אריק רק הזמן הוכיח שטעית.
ויקו חדד מונה למנהל מחלקת הנוער ומספרים שדורון ממן מועמד חזק למשרת מאמן הבוגרים. להדגיש שהם היו האופוזיונרים הכי גדולים למאמנים מהמרכז, ועובדה שאלונה הבינה שטעתה
ראשית, יפה לך שהצלחת להוציא את הטופיק מהנפתלין.
לעצם העניין, אלונה לא הבינה שהיא טעתה אלא טעתה שוב (במקרה של ויקו), לגבי דורון
ממן זה לא רלוונטי, אולי הוא מספר שהוא מועמד. פרט לכך, מי שמכיר אותי היטב יודע
למי הטענות מופנות ובאופן עקרוני ממש אין לי בעיה (אפילו מעדיף) שמקומיים יקבלו תפקידים
במועדון, השאלה איזה דמויות. אנשים כמו ניסו אביטן, אהוד כחילה (כבר מקומי), אלון בן דור,
אפרים צבי, אפרים דוידי ושלמה אילוז הם בהחלט אנשים ראויים להיות חלק מהפועל ב"ש ואתה
יודע למה? בנוסף לכך שהם חבר'ה איכותיים הם רוצים בטובת הפועל ב"ש גם שהם לא במערכת
בניגוד לאותם אנשים אליהם כיוונתי בטור.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

דורון ממן?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה