אז מה שאתה רוצה להגיד לי שהמשחק שלנו מול קריית גת לפניי שנתיים בהרכב חזק היה סתם מקרי ועם ההרכב השני היום אנחנו מסוגלים לנצח את אחי נצרת בלי בעיות?גדי כתב:
לגמרי. זה לא זלזול.
זה זלזול חביבי, זלזול מארץ הזלזולים.
אז מה שאתה רוצה להגיד לי שהמשחק שלנו מול קריית גת לפניי שנתיים בהרכב חזק היה סתם מקרי ועם ההרכב השני היום אנחנו מסוגלים לנצח את אחי נצרת בלי בעיות?גדי כתב:
לגמרי. זה לא זלזול.
בלי וואקמה (פצוע) אוגו (מורחק) מליקסון וכו' זה רוטציה חכמה לדעתך?ForeverRed כתב:שוב מגרש קטן וצפוף מול יריבה מסוכנת. פיקניק זה לא יהיה.
נצטרך לעשות רוטציות חכמות.
הייתי שומר את מיגל, ביטון ומליקסון לבני יהודה ומתחיל איתם על הספסל.
אפשר גם לפתוח עם מלמד באמצע ולהסיט את אוחנה לאגף.
ומה יהיה עם זריהן??
וגאדירהפועלעולה כתב:גורש
הרגו אותנו קואנקה וזריהן. הרגו.
בגדול גם ברק אמר שהרוטציה תתקצר.yedidel כתב:די עם הרוטציות האלה. אין כבר אירופה כבר כמה שבועות.
בליגה אפשר לתקן, בגביע לא.
יש רצוי ויש מצוי.דר אדום בנשמה כתב:בלי וואקמה (פצוע) אוגו (מורחק) מליקסון וכו' זה רוטציה חכמה לדעתך?
מה אלו עשה ש"מגיע לו" חוץ מלילל בתקשורת?RedBend כתב: בגדול גם ברק אמר שהרוטציה תתקצר.
אבל אמרו כאן קודם שצריך לעורר את ההרכב הראשון ע"י תחרות אמיתית על כל עמדה.
הספסל שלנו אכזב כמעט בכל הזדמנות שקיבל, חייב להתחיל להרוויח שחקנים להמשך.
צריך לראות רוטציה חכמה, כלומר 60-70 % הרכב ראשון מחוזק עם שחקני ספסל שמגיע להם (פקהארט אלו בראון אוחיון)
צודק, פישל כמעט בכל הזדמנות שקיבל.delta7 כתב: מה אלו עשה ש"מגיע לו" חוץ מלילל בתקשורת?
מסכים ומחזק. היום לא זוכרים שמכבי תל אביב ניצחה את אשקלון הקטנה מליגה א׳ בבית רק 1-0 בדקות האחרונות. כשמדברים על העונה הזאת אומרים אותה בשלוש מילים- ״הטראבל של פאקו״אדום זקן כתב:קבוצה עם תקציב של 70 מליון,אלופה בשנתיים האחרונות ומקום ראשון בליגה בהחלט אמורה להיות מסוגלת להאבק גם על הגביע ולהעמיד הרכב ראוי עם התאמות ספציפיות ולעבור את נצרת.
ברור שיהיה משחק קשה,זה הגביע.
התוצאה לא מעניינת וגם לא היכולת,צריך לנצח ולהתקדם,גם ככה אף אחד לא יזכור איך.