חגיגות העלייה?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: חגיגות העלייה?

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ניב כתב:
חשבתי יותר בכיוון : "היזהרו מחיקויים"
אבל אתה מוכרח להודות שמעולם לא ראית חיקוי ששואל היכן עירית באר שבע שהבטיחה חגיגות עלייה (יש כאלו שעוד מחכים לחגיגות העלייה הקודמות) ומקבלת בתמורה תגובה על אחת אלונה ברקת (כשלא אמרתי מילה אפילו על העובדה שחבל שלא חשבה למתג אירוע של עלייה לצורכי שיווק בשנה הבאה).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

משה אוחיון כתב: אבל אתה מוכרח להודות שמעולם לא ראית חיקוי ששואל היכן עירית באר שבע שהבטיחה חגיגות עלייה (יש כאלו שעוד מחכים לחגיגות העלייה הקודמות) ומקבלת בתמורה תגובה על אחת אלונה ברקת (כשלא אמרתי מילה אפילו על העובדה שחבל שלא חשבה למתג אירוע של עלייה לצורכי שיווק בשנה הבאה).
משה נשמה, לכולם היה ברור לאיזה כיוון הולך הטופיק הזה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ניב כתב:
משה נשמה, לכולם היה ברור לאיזה כיוון הולך הטופיק הזה.
אכן, ניסיון נוסף לנגח את אלה אשר רואים את הדברים שונים ממך, ניסיון נוסף להפוך את דברי ללא רלוונטים, ניסיון נוסף של אוהדים לטבול ראשם בחול גם אשר שוב עומדת מולם ביקורת רלוונטית (או שאני טועה וחגיגות עלייה זה לא משהו שמקובל כשקבוצה עולה ליגה?).

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

משה אוחיון כתב: אכן, ניסיון נוסף לנגח את אלה אשר רואים את הדברים שונים ממך, ניסיון נוסף להפוך את דברי ללא רלוונטים, ניסיון נוסף של אוהדים לטבול ראשם בחול גם אשר שוב עומדת מולם ביקורת רלוונטית (או שאני טועה וחגיגות עלייה זה לא משהו שמקובל כשקבוצה עולה ליגה?).
משה אתה מוכן להפסיק! מי שכאן טומן את ראשו בחול זה אלה שמתעלמים מהעובדות.
אלה שמתעלמים מהמיקום של הקבוצה בסוף העונה.
אלה שמתעלמים שאת האנרגיות השקיעו בללחוץ את העירייה בעניין האיצטדיון.
אלה שמתעלמים שבזמן שאלונה מגיע לפשרות עם רוביק על התקציב.ומצד שני לדרוש
חגיגה שעולה כמה אלפי שקלים ואם לא מאות. זה לטמון את הראש בחול.
הסביר זאת חברי אופיר הכי טוב ברגע שהתזמון חלף זה איבד מערכו.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

yedidel כתב:
שכחת להוסיף "לדעתי".

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

kamasutrance כתב:
כי לא היה משחק אחד שנזכור ...
כי אין שחקן אחד שגילינו העונה...
כי רוב העונה התעסקנו במאמן הכי הזוי בתולדות הכדורגל...
כי שיחקנו את המשחקים האחרונים של העונה אחרי שהבטחנו את העלייה עם ההרכב "הכי חזק" .. ולמרות שלא קידמנו צעירים סיימנו במקום השלישי...
כי נכשלנו במבחן הדרך.. בטענת ה"תוצאה"... ונכשלנו במבחן התוצאה בטענת "הדרך" ....

כי עלינו ליגה בזכות לוזון ולא בזכות עצמנו...

תחרוואת. :בלה:

חייב כעת לזוז, שיהיה לי זמן אגיב באריכות אחת לאחת.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

משה אוחיון כתב: (כשלא אמרתי מילה אפילו על העובדה שחבל שלא חשבה למתג אירוע של עלייה לצורכי שיווק בשנה הבאה).
והופ, עשית את זה.
אבל מה פתאום שתרצה לקחת את זה לכיוון ההוא? חלילה.

מה עם 'מבקר הפועל'? מוכן?
הרי כל יום יתווסף לכם פרק חדש לספר בזכות הניהול הכ"כ כושל והמזעזע...
אני במקומכם מוציא לאור כל עוד זה חם...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

kamasutrance כתב:
כי לא היה משחק אחד שנזכור ...
כי אין שחקן אחד שגילינו העונה...
כי רוב העונה התעסקנו במאמן הכי הזוי בתולדות הכדורגל...
כי שיחקנו את המשחקים האחרונים של העונה אחרי שהבטחנו את העלייה עם ההרכב "הכי חזק" .. ולמרות שלא קידמנו צעירים סיימנו במקום השלישי...
כי נכשלנו במבחן הדרך.. בטענת ה"תוצאה"... ונכשלנו במבחן התוצאה בטענת "הדרך" ....

כי עלינו ליגה בזכות לוזון ולא בזכות עצמנו...
כי בעונות שקדמו לזו הקבוצה ידעה לצאת ממשברים.
כי בעונות שקדמו לזו הקבוצה הצליחה לנצח במאני טיים (1:0 נגד נצרת בחוץ, 2:1 נגד עכו בבית, 3:0 שוב בעילוט שהבטיחה תיאורטית את העליה שלנו כמעט חודשיים לפני סיום הליגה - היי מסתבר שאני כן זוכר כמה משחקים מהעונה הזו...), לחזור מפיגור ולהראות אופי.
כי רוב העונה התעסקנו במאמן ולא בעידוד - ובעונות הקודמות לא התעסקנו "בכלל" באותו הדבר בדיוק....
כי אצל מאמנים אחרים ב4 השנים האחרונות שחקני הבית הצעירים ראו הרבה יותר דקות משחק מאלו שקיבלו הצעירים תחת גיא לוי.
כי לא החזרנו לחיים את מליקסון, קדוסי וכבדה. ולא גילינו את דנדי ושוב פעם את אלעד בונפלד.

אתה צודק בהחלט - באמת שום דבר לכתוב עליו מהעונה הזאת. אולי רק מכתב תודה לאבי לוזון.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

הסניגור האדום כתב: משה אתה מוכן להפסיק! מי שכאן טומן את ראשו בחול זה אלה שמתעלמים מהעובדות.
אלה שמתעלמים מהמיקום של הקבוצה בסוף העונה.
אלה שמתעלמים שאת האנרגיות השקיעו בללחוץ את העירייה בעניין האיצטדיון.
אלה שמתעלמים שבזמן שאלונה מגיע לפשרות עם רוביק על התקציב.ומצד שני לדרוש
חגיגה שעולה כמה אלפי שקלים ואם לא מאות. זה לטמון את הראש בחול.
הסביר זאת חברי אופיר הכי טוב ברגע שהתזמון חלף זה איבד מערכו.
מישל, העיריה הנכבדת שלנו, הייתה צריכה לארגן את האירוע ללא קשר לדרישה כזאת או אחרת מאלונה. להפועל באר שבע יש אוהדים רבים בעיר, ומרגע שהובטחה העלייה לליגת העל, היו צריכים לחגוג המאורע. לא ביקשתי חגיגות אליפות עם אלפי אומנים. אפשר להביא אדם כמו אלון דה לוקו שהיה מוופיע (ואמר ברדיו שאם היו מזמינים אותו לחגיגות עלייה של באר שבע היה מופיע גם בחינם), ולעשות חגיגה כראוי לקבוצה שעלתה ליגה עם הוצאות בסיסיות. לא ציפתי שמחר תתקיים החגיגה בעקבות הדרישה שלי, אלא העליתי שוב את העובדה שעירית באר שבע נרדמה שוב כשהדברים קשורים לספורט בעיר.

אליק, לא באתי בביקורת לאלונה. אין דרישה מצדי שאלונה תפעל בנושא, אלא פשוט ציינתי שחבל שהקבוצה לא הרימה את הכפפה והייתה עושה משהו שלדעתי היה עוזר לה רבות בשיווק בשנה הבאה.

סמל אישי של משתמש
kamasutrance
Title: This Is Terner
יצירת קשר:

שליחה על ידי kamasutrance »

8red כתב:
כי בעונות שקדמו לזו הקבוצה ידעה לצאת ממשברים.
כי בעונות שקדמו לזו הקבוצה הצליחה לנצח במאני טיים (1:0 נגד נצרת בחוץ, 2:1 נגד עכו בבית, 3:0 שוב בעילוט שהבטיחה תיאורטית את העליה שלנו כמעט חודשיים לפני סיום הליגה - היי מסתבר שאני כן זוכר כמה משחקים מהעונה הזו...), לחזור מפיגור ולהראות אופי.
כי רוב העונה התעסקנו במאמן ולא בעידוד - ובעונות הקודמות לא התעסקנו "בכלל" באותו הדבר בדיוק....
כי אצל מאמנים אחרים ב4 השנים האחרונות שחקני הבית הצעירים ראו הרבה יותר דקות משחק מאלו שקיבלו הצעירים תחת גיא לוי.
כי לא החזרנו לחיים את מליקסון, קדוסי וכבדה. ולא גילינו את דנדי ושוב פעם את אלעד בונפלד.

אתה צודק בהחלט - באמת שום דבר לכתוב עליו מהעונה הזאת. אולי רק מכתב תודה לאבי לוזון.

ניר אח שלי
אתה מסוג האנשים הנדירים!!!

אם יבואו עם אלת בייסבול וידפקו לך בראש במשך שנה שלמה - אתה תגיד בסוף.." האלה הייתה בצבע אדום - כל הכבוד " ....

לא אמרתי שלא היו דברים חיוביים השנה
אמרתי , שבסיכום הכללי - לדעתי העונה הזו היא כשלון

כשלא היו תוצאות דיברת על דרך... כשהיה ברור לכולם שאין פה דרך - אמרת תוצאות
בסוף העונה הפחדן שברח מפה ( שעם כל סלידתי ממנו הייתי רוכש לו יותר כבוד אם הוא היה נשאר כי זה היה מראה באמת על אופי ודרך ולא על משחקי כבוד אגו ובעיות נפשיות שאני בטח לא יכול לטפל...) הראה שאפילו הוא הבין שהוא נכשל ....

סמל אישי של משתמש
kamasutrance
Title: This Is Terner
יצירת קשר:

שליחה על ידי kamasutrance »

סליחה על הדאבל - פשוט רציתי להיות ממוקד בסעיפים שהביאו לי את הסעיף...

8red כתב:
כי בעונות שקדמו לזו הקבוצה ידעה לצאת ממשברים. - גם בעונות אחרות היו לנו 3-4 משחקים שחזרנו מפיגור.. מה ההתלהבות?!?!
כי בעונות שקדמו לזו הקבוצה הצליחה לנצח במאני טיים (1:0 נגד נצרת בחוץ, 2:1 נגד עכו בבית, 3:0 שוב בעילוט שהבטיחה תיאורטית את העליה שלנו כמעט חודשיים לפני סיום הליגה - היי מסתבר שאני כן זוכר כמה משחקים מהעונה הזו...), לחזור מפיגור ולהראות אופי. ראה סעיף קודם...
כי רוב העונה התעסקנו במאמן ולא בעידוד - ובעונות הקודמות לא התעסקנו "בכלל" באותו הדבר בדיוק.... העונה זה שבר שיאים...
כי לא החזרנו לחיים את מליקסון, קדוסי וכבדה. ולא גילינו את דנדי ושוב פעם את אלעד בונפלד. גיא לוי הגיע לכאן מהנבחרת הצעירה - הבטיחו לנו משהו אחר ולא שידור חוזר...

אתה צודק בהחלט - באמת שום דבר לכתוב עליו מהעונה הזאת. אולי רק מכתב תודה לאבי לוזון. https://football.org.il/Association/Abo ... actUs.aspx
עזרו לך... לא בושה לומר תודה...

שורה תחתונה... בעונה עם עולה אחת - לא עולים - בעונה עם 2 עולות גם לא...
למזלנו העונה יש 5 עולות
מה שנתן הרבה שקט במהלך העונה וגם מהמקום השלישי זה בסדר.. הרי עקפו אותנו אימפריות כדורגל כמו עכו והפועל חיפה - עם מסורת ותקציב וסגל הרבה יותר רחב...

שלח תגובה