תכירו: תאמר אבו-טהה
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
Re: תכירו: תאמר אבו-טהה
אם כבר גבוהים וטכניים, שכחתם את אחד הגדולים בכדורגל העולמי היום (למרות שכולי כואב שהוא עוזב אותנו) :
איברה קדברה.
מי ייתן ולאבו טהה תהיה אלפית מהיכולות שלו...
איברה קדברה.
מי ייתן ולאבו טהה תהיה אלפית מהיכולות שלו...
נדמה לי שמישהו שכח את חלוץ המריבה של החודש האחרון זלטאן איברימוביץ !
שחקן גבוה מאוד עם יכולת כדרור של גאון
זה שי !
זה שי !

- איתיאל קריספין
- Title: באר שבע בלב ובנשמה!
נראה מבטיח.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אתה לא רואה את ההודעות שלי חוצפן?זה שי ! כתב:נדמה לי שמישהו שכח את חלוץ המריבה של החודש האחרון זלטאן איברימוביץ !
זה שי !

אני מכיר אותו הוא שיחק בקבוצה עם חברים שלי , שחקן גבוה בסיבובת ה-1.90 הוא קשר נראה לי דפנסיבי אבל בזה אני ממש לא בטוח .
הא והחברים שלו מביתר קוראים לו תמיר :]
הא והחברים שלו מביתר קוראים לו תמיר :]

- עיתונאי מתחיל
חבר שלי ששיחק איתו אמר שהוא בקושי מקפיץ 20 פעם על הרגל וחסר קורדנציה בגלל שהוא גבוה והוא נורא רזה וחלש ולא נלחם. הוא לא שיחק בליגה בכירה אלא רק במחוזית ואבא שלו עשיר והיה מנהל בית"ר ב"ש שם שיחק. נקווה שויקו עקב אחריו מקרוב לפני שהביא אותו ומצא כישרון לא מלוטש שאם יעבדו איתו נכון יצליח שאחרים לא מצאו בו אם כך המינוי של מנהל מקצועי שמכיר את השטח כבר מוכיח את עצמו! שיהיה בהצלחה!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. מעניין מאוד איך הוא חזר מגרמניה. אם פיזיות הייתה הבעיה שלו, אני מניח שאנחנו צפוים לראות שיפור אצל הבחור אחרי שנה בגרמניה.
2. בכל מקרה, חושב שמדובר בצעד טוב שכן אין להפועל באר שבע מה להפסיד במקרה של הבחור. הפועל באר שבע לא שילמה כסף על כרטיס השחקן שלו, אין לו חוזה בקבוצה הבוגרת של הפועל באר שבע ולכן גם אין הפסד כספי בשום מישור.
יהיה טוב, נרוויח שחקן שאם יתפתח נכון בממדים האלה יכול לעשות קרירה לא רעה בכלל. לא יהיה טוב, נפרד כידידים אחרי שעשינו את הצעד הנכון והראנו לכל שחקן מהדרום שיוצא לחו"ל שהמקום הראשון שהוא צריך לחשוב עליו זה כאן.
ההחתמה שלו הגיעה להמון מקומות בארץ, ורק הפרסום על כך ששחקן מהדרום יצא לגרמניה וחזר דווקא לבאר שבע עושה לנו כבר טוב מהרבה מאוד בחינות.
שיהיה לבחור המון בהצלחה.
2. בכל מקרה, חושב שמדובר בצעד טוב שכן אין להפועל באר שבע מה להפסיד במקרה של הבחור. הפועל באר שבע לא שילמה כסף על כרטיס השחקן שלו, אין לו חוזה בקבוצה הבוגרת של הפועל באר שבע ולכן גם אין הפסד כספי בשום מישור.
יהיה טוב, נרוויח שחקן שאם יתפתח נכון בממדים האלה יכול לעשות קרירה לא רעה בכלל. לא יהיה טוב, נפרד כידידים אחרי שעשינו את הצעד הנכון והראנו לכל שחקן מהדרום שיוצא לחו"ל שהמקום הראשון שהוא צריך לחשוב עליו זה כאן.
ההחתמה שלו הגיעה להמון מקומות בארץ, ורק הפרסום על כך ששחקן מהדרום יצא לגרמניה וחזר דווקא לבאר שבע עושה לנו כבר טוב מהרבה מאוד בחינות.
שיהיה לבחור המון בהצלחה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
גם אני שמעתי שאבא שלו עשיר ושהוא ניהל את בית''ר ב''ש .עיתונאי מתחיל כתב:חבר שלי ששיחק איתו אמר שהוא בקושי מקפיץ 20 פעם על הרגל וחסר קורדנציה בגלל שהוא גבוה והוא נורא רזה וחלש ולא נלחם. הוא לא שיחק בליגה בכירה אלא רק במחוזית ואבא שלו עשיר והיה מנהל בית"ר ב"ש שם שיחק. נקווה שויקו עקב אחריו מקרוב לפני שהביא אותו ומצא כישרון לא מלוטש שאם יעבדו איתו נכון יצליח שאחרים לא מצאו בו אם כך המינוי של מנהל מקצועי שמכיר את השטח כבר מוכיח את עצמו! שיהיה בהצלחה!
לגבי השחקן אמנם שיחק במחלקת הנוער של המבורג אבל מאיך שראיתי אותו ומאיך שמדברים עליו בקבוצה לא כזאת מציאה , אלא אם כן פיתחו אותו שם בהמבורג והפכו אותו לשחקן .

- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
הבחור די גבוה לגילו. משחק ראש מצוין.
בקשר למהירות שלו זה אחד החסרונות שלו. הוא נורא איטי.
גרוע בבעיטת מצבים נייחים.
אך השחקן דריבליסט טוב.
ללסיכום השחקן אינו מתאים לקבוצה בנתיים.
בקשר למהירות שלו זה אחד החסרונות שלו. הוא נורא איטי.
גרוע בבעיטת מצבים נייחים.
אך השחקן דריבליסט טוב.
ללסיכום השחקן אינו מתאים לקבוצה בנתיים.