אחלה! מסכים בכל מילה.הפועל_מלחמה כתב:סיכום המשחק מהצד שלי
אז ככה:
קודם כל יש לציין שזה משחק ראשון והשחקנים לא כל כך מכירים אחד את השני וזה כן נתון שצריך ליחס אליו חשיבות ועזורי צודק בקטע הזה
מבחינתי ההגנה הייתה טובה שחקני הרכש של ההגנה טובים מאוד.
היו שני שחקנים בולטים במיוחד במשחק זה מליקסון ומסיקה שחקו מצוין לגבי שן הוא בסדר הוא רץ הרבה אבל לא יותר מזה
לגבי תאיצ'י אני בטוח שהוא יכול יותר הוא צריך יותר לשחק קדימה יותר זה נראה שהוא מפחד שיעז יותר וחסר לקבוצה משחק מהאמצע והוא יכול ממש לעזור לקבוצה לשחק מהאמצע.
קישור בסדר הבעיה של באר שבע היא הפיניש מגיעים עד לרחבה יפה מאוד מסירות באמת בדרך משחק טובה אבל מגיעים לרחבה וכלום לא קורה, כן זה לא סוד וכדי שזה יקרה מהר אנחנו צריכים חלוץ טוב וחזק דחוף!! בנגורה לדעתי כבד מאוד מגושם אולי יפתיע לא יודע נראה לגבי קדוסי אני מאמין בו הוא עוד יפתיע הוא צריך עוד קצת וזה יבוא אליו הוא עוד יכניס הרבה שערים פדידה זה פדידה יש לו יכולת יש לו רצון והוא יכול אבל הוא לא מספיק לליגת העל.
אני מקווה שעזורי ראה את בעיות ואת חוסר התאום בין הקישור לחלוצים יותר מידי איטי המשחק בהתקפה ולפעמים גם כדי להיכנס לרחבה מהאמצע.
אני בטוח שהזמן יעשה את שלו אין שחקן שלא שחק טוב זה לא הזמן המתאים להחליט מי שחקן מחובר לקבוצה או לא עד לפתיחת העונה אפשר יהיה לראות את הקבוצה בעוד כמה משחקים ואז אולי להחליט
סיכומים ותגובות מהמשחק רק פה.
Re: סיכומים ותגובות מהמשחק רק פה.
אני מקבל את מה שאתה אומר המאירי ואני בהחלט מצטרף לאיחולים שלך שנראה את שני השחקנים המדוברים מציגים את היכולת האמיתית שלהם במהלך העונה.
בקשר לזה שאני בד"כ רואה את המשחקים בטלויזיה, אתה לא ממש יודע אם זה נכון נכון? (אני יכול למנות על כף יד אחת כמה משחקים של ב"ש פספסתי עונה שעברה)
בקשר לזה שאני בד"כ רואה את המשחקים בטלויזיה, אתה לא ממש יודע אם זה נכון נכון? (אני יכול למנות על כף יד אחת כמה משחקים של ב"ש פספסתי עונה שעברה)
רק אהבה תנצח...
סבבה אחי!!!nitsande כתב:אני מקבל את מה שאתה אומר המאירי ואני בהחלט מצטרף לאיחולים שלך שנראה את שני השחקנים המדוברים מציגים את היכולת האמיתית שלהם במהלך העונה.
רק לידיעה אני הייתי בכולם, כולל גביע השוקו.