אלונה, הגיע הזמן לשינוי
Re: אלונה, הגיע הזמן לשינוי
אני ועוד הרבה לא מצטערים לרגע שגיא לוי הלך למה עם הוא היה נישאר אני לא בטוח שהיה יותר טוב מעכשיו !
מאז לופא קדוש בעונת העלייה לגמר הגביע לא היה פה מאמן אחד עם ביצים ! מאמן אחד שיעלה כדורגל שמח והתקפי מאמן שמאמין בשחקני הנוער והבית מאמן שכל משחק הקבוצה שלו לא היתה מוותרת
כל המאמנים שהיו אחריו היו מאמנים *** אלי גוטמן אלי כהן גיא לוי ניר לוין גילי לנדאו מרקו בלבול
חצי מהם בונקריסטים פחדנים וכמה מהם לא מבינים בכלל בכדורגל חוץ מלהיות שחקנים אין להם מושג !
שיביאו לפה כבר מאמן חם שחיי את המשחק שצועק שמטריף תשחקנים והקהל מאמן שיש לו ביצים לשחק התקפי לפחות בבית !
זה שי!
מאז לופא קדוש בעונת העלייה לגמר הגביע לא היה פה מאמן אחד עם ביצים ! מאמן אחד שיעלה כדורגל שמח והתקפי מאמן שמאמין בשחקני הנוער והבית מאמן שכל משחק הקבוצה שלו לא היתה מוותרת
כל המאמנים שהיו אחריו היו מאמנים *** אלי גוטמן אלי כהן גיא לוי ניר לוין גילי לנדאו מרקו בלבול
חצי מהם בונקריסטים פחדנים וכמה מהם לא מבינים בכלל בכדורגל חוץ מלהיות שחקנים אין להם מושג !
שיביאו לפה כבר מאמן חם שחיי את המשחק שצועק שמטריף תשחקנים והקהל מאמן שיש לו ביצים לשחק התקפי לפחות בבית !
זה שי!

מאמנים פנויים בשוק שכדאי לשים עליהם עין: ראובן עטר, אלי אוחנה, ניר קלינגר, מוטי איווניר, אלי כהן.
אבל איך אמר אליק? כל מאמן שיבוא לכאן לא יוכל לעשות אותנו בארסה מיד כשיגיע. כל מאמן שיגיע ידרוש מאיתנו, האוהדים, להתאזר בסבלנות ורק ככה יגיעו תוצאות. לכן גם אם נפטר את עזורי, אתם לא מבינים שזה עניין של זמן עד שהקבוצה תצליח להתחבר?!
אבל איך אמר אליק? כל מאמן שיבוא לכאן לא יוכל לעשות אותנו בארסה מיד כשיגיע. כל מאמן שיגיע ידרוש מאיתנו, האוהדים, להתאזר בסבלנות ורק ככה יגיעו תוצאות. לכן גם אם נפטר את עזורי, אתם לא מבינים שזה עניין של זמן עד שהקבוצה תצליח להתחבר?!
נערך לאחרונה על ידי dudi2002 ב 27 ספטמבר 2009, 12:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
שאפו !משה אוחיון כתב:לא רק בעמדת המאמן, אלא גם בדרך המחשבה שלך.
כולנו מעריכים את התרומה שלך ואת הנתינה שלך, אבל הגיע הזמן שגם את תסיקי מסקנות.
לא עוד מינוי של מאמן על פי המלצות של אחרים או של אנשים שהם לא אנשי מקצוע.
הגיע הזמן שתקחי דמות מקצועית דומיננטית וברמה גבוהה, ותתני לו תפקיד מקצועי בכיר במועדון (מי אמר דמויות כמו אפריים צבי, דוידי?).
לא עוד מינוים בקבוצה של אנשים שעובדים בהפועל באר שבע בחצי משרה, או כאלה (כמו אבי שכטר מנכ"ל הקבוצה) שמקבלים החלטות בנושאים (ניהול שוטף של קבוצת כדורגל) שאין להם ניסיון בהם.
בכל שנה הציפיות שלך ושלנו הם בשמיים. בכל שנה את ואנחנו נותנים את הכל.
כדי שנפסיק להתאכזב, כדי שתפסיקי להרגיש שבכל שנה "עובדים עלייך" הגיע הזמן לשינוי במחשבה.
הצעד הראשון שלך צריך להיות פיטורי גיא עזורי.
אם לגיא עזורי אין את היושר המקצועי לקום וללכת אחרי שקיבל ממך את כל התנאים, ולמרות כך נכשל ובגדול, את חייבת לקבל החלטה ולחתוך.
המתנה עם הפיטורים עד לאחרי המשחקים מול בית"ר י"ם ומכבי חיפה היא בבחינת המתנה ל2 מהלומות נוספות שיגיעו ואף להרגשה קשה יותר של "עבדו עליי".
ההחלטה לאחר מכן תתברר אפילו כקשה יותר, מי יהיו האנשים עם הידע המקצועי והנסיון המוכח שיעזרו לך לקבל את ההחלטה לגבי זהות המאמן הבא של הקבוצה.
אני יודע שאת רואה בעמדת המאמן כעמדה החשובה במערכת, אבל לטעמי היא רק חלק מהשינוי בגישה שהנהלת הקבוצה בראשך צריכה לעשות.
מחזק ומחבק כל מילה !

dudi2002 כתב:מאמנים פנויים בשוק שכדאי לשים עליהם עין: ראובן עטר, אלי אוחנה, ניר קלינגר, מוטי איווניר, אלי כהן.
דיי דיי כמה שטויות אלי כהן ? תגיד לי אתה רציני הירידה לליגה השנייה בפעם השנייה היא אשמה רק שלו ושל קודמו בתפקיד אלי אחר !
אין לו מושג
מוטי איווניר ? אתה רציני ? אפילו לפרשן בליגת האלפות הוא לא יודע
אלי אוחנה ? הבחור שירד 3 4 פעמיים ליגה
תאמינו לי יש לנו אוהדים מצחיקים
זה שי !

זה כל הקטע שי אלה המאמנים שיש בשוק המאמנים ואף אחד לא ממש מציאה.זה שי ! כתב:
דיי דיי כמה שטויות אלי כהן ? תגיד לי אתה רציני הירידה לליגה השנייה בפעם השנייה היא אשמה רק שלו ושל קודמו בתפקיד אלי אחר !
אין לו מושג
מוטי איווניר ? אתה רציני ? אפילו לפרשן בליגת האלפות הוא לא יודע
אלי אוחנה ? הבחור שירד 3 4 פעמיים ליגה
תאמינו לי יש לנו אוהדים מצחיקים
זה שי !
כל מאמן שיבוא לפה לא יהיה טוב ומתי תתחילו להבין את זה.
עזורי אומנם טעה אבל זה מהר מדיי להסיק מסקנות וכולנו יודעים טוב מאוד שזה לא יקרה.
אולי הוא יבין שטעה ויחליט לשנות דברים? אני חושב שצריך לתת לו עוד זמן עד שהוא יבין שהוא לא מתאים.
משה אני לא מסכים איתך שצריך איש מקצוע שייעץ לאלונה ובמיוחד לא האנשים שציינת.
המאמן צריך להיות סמכות מקצועית ראשית, המודל של אלונה לניהול וסדר צריך להיות מכבי חיפה.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
לצערי גיא עזורי יותר דואג לגיא עזורי מאשר הוא דואג להפועל ב"ש ומכאן נובעת אי ההצלחה שלו עד כה והכישלון בבנית הקבוצה.
בכל הראיונות לתקשורת, עוד מתרום העונה ניתן היה להבחין שהוא מכוון קדימה לתפקיד הבא ואמר כל מה שרצו לשמוע ולא את האמת, הוא הבטיח הרבה דברים ואת רובם לא קיים או לא הצליח לקיים. אני חושב שאם הוא לא יצהיר שטעה ויתחיל לתקן אין לו זכות להמשיך ולאמן.
בנוסף לכך אנחנו כולנו "הקהל של ב"ש" חיבים בחשבון נפש, למה אצלנו הלחץ כזה גדול? למה כל הסכרים נפרצים כל כך מהר? ולמה אנחנו מרשים לעצמנו דברים שקהלים אחרים אפילו לא מדמיינים? הרי אם לא היינו שולחים הביתה את כל המאמנים שעברו פה יכול להיות שהיו באמת בודקים את התנהלות המאמן ולא את התנהגות הקהל.
אני מסכים שצריך להיות איזושהיא דמות שיודעת לנהל יוטר טוב אך לצערי לא מהשמות שאתה מזכיר (אתם סדרני עבודה לשחקני עבר??? אולי דיי להזכיר את כל מי שלא יודע לנהל ואין לא שום הוכחות) לב"ש צריך שיהייה ניהול כמו למכבי חיפה.
בכל הראיונות לתקשורת, עוד מתרום העונה ניתן היה להבחין שהוא מכוון קדימה לתפקיד הבא ואמר כל מה שרצו לשמוע ולא את האמת, הוא הבטיח הרבה דברים ואת רובם לא קיים או לא הצליח לקיים. אני חושב שאם הוא לא יצהיר שטעה ויתחיל לתקן אין לו זכות להמשיך ולאמן.
בנוסף לכך אנחנו כולנו "הקהל של ב"ש" חיבים בחשבון נפש, למה אצלנו הלחץ כזה גדול? למה כל הסכרים נפרצים כל כך מהר? ולמה אנחנו מרשים לעצמנו דברים שקהלים אחרים אפילו לא מדמיינים? הרי אם לא היינו שולחים הביתה את כל המאמנים שעברו פה יכול להיות שהיו באמת בודקים את התנהלות המאמן ולא את התנהגות הקהל.
אני מסכים שצריך להיות איזושהיא דמות שיודעת לנהל יוטר טוב אך לצערי לא מהשמות שאתה מזכיר (אתם סדרני עבודה לשחקני עבר??? אולי דיי להזכיר את כל מי שלא יודע לנהל ואין לא שום הוכחות) לב"ש צריך שיהייה ניהול כמו למכבי חיפה.
- red ultras
לופא יסכים לבוא לפה ברגע שישמע הצעה. הוא יהיה מוכן לעזוב המון קבוצות לטובת ב"ש
תחשבו איך הוא הצליח פה בתקופת זינו, עם כל הלחץ וחוסר השקט מההנהלה,
אם רק אלונה הייתה מתפכחת ומביאה לבאר שבע מאמן כמו שאמרו פעם,
יודע לדבר באר שבעית.
יודע לדבר באר שבעית.
מה זו השטות הזאת לדבר באר שבעית?! במה אנחנו שונים ממקומות אחרים שאנחנו זקוקים למאמן דובר ניב "באר שבעי"???red ultras כתב:לופא יסכים לבוא לפה ברגע שישמע הצעה. הוא יהיה מוכן לעזוב המון קבוצות לטובת ב"ש
יודע לדבר באר שבעית.
אתם אלה שיוצרים את אותה שפה ברברית ופרימיטיבית שעושה לנו שם רע,לא באר שבע עצמה.
אם לשם שינוי תעשו סוויץ' בראש ותלמדו להיות סבלניים ומכבדים,רק ככה תראו פה הצלחות.
לאוהדים כאן אין מושג כמה משמעות יש לכל ההתנהגות האידיוטית שלהם,כמה זה מסחרר את המערכת וכמה זה מלחיץ את
כל העוסקים במלאכה.
רק לופא קדושששששש!!
- red ultras
אחי אתה יכול לחרטט כמה שאתה רוצה אוהדים פרמיטיבים אוהדי הצלחות ברברים לוחצים חסרי סבלנותmessiah כתב:
מה זו השטות הזאת לדבר באר שבעית?! במה אנחנו שונים ממקומות אחרים שאנחנו זקוקים למאמן דובר ניב "באר שבעי"???
אתם אלה שיוצרים את אותה שפה ברברית ופרימיטיבית שעושה לנו שם רע,לא באר שבע עצמה.
אם לשם שינוי תעשו סוויץ' בראש ותלמדו להיות סבלניים ומכבדים,רק ככה תראו פה הצלחות.
לאוהדים כאן אין מושג כמה משמעות יש לכל ההתנהגות האידיוטית שלהם,כמה זה מסחרר את המערכת וכמה זה מלחיץ את
כל העוסקים במלאכה.
ומה שלא תרצה, אבל עם עובדות בשטח לא ניתן להתווכח. הקבוצה לא משחקת כדורגל!
הבנייה של הסגל על הפנים, עם שמות לא הולכים למכולת, ואל תדבר איתי בכלל על להתחבר כי
אם המאמן היה עושה דברים בסיסים יכלת להגיד את זה אבל פה הכל דפוק מהיסוד.
מאמן שיודע בארשבעית זה מאמן שמבין את הקהל, הולך ביחד איתו ולא נגדו.
כמו שאלונה תמיד דואגת להגיד שאנחנו האוהדים שותפים לעשייה, פעם אחת בוא נראה את זה.
מי שלא יודע להתמודד עם לחץ שיבחר מקצוע אחר. זה הכדורגל, לחץ
בהפועל רעננה אין לחץ הדלת פתוחה בפניי כל המתלוננים.
כל מילה בסלע אחי!red ultras כתב:
אחי אתה יכול לחרטט כמה שאתה רוצה אוהדים פרמיטיבים אוהדי הצלחות ברברים לוחצים חסרי סבלנות
ומה שלא תרצה, אבל עם עובדות בשטח לא ניתן להתווכח. הקבוצה לא משחקת כדורגל!
הבנייה של הסגל על הפנים, עם שמות לא הולכים למכולת, ואל תדבר איתי בכלל על להתחבר כי
אם המאמן היה עושה דברים בסיסים יכלת להגיד את זה אבל פה הכל דפוק מהיסוד.
מאמן שיודע בארשבעית זה מאמן שמבין את הקהל, הולך ביחד איתו ולא נגדו.
כמו שאלונה תמיד דואגת להגיד שאנחנו האוהדים שותפים לעשייה, פעם אחת בוא נראה את זה.
מי שלא יודע להתמודד עם לחץ שיבחר מקצוע אחר. זה הכדורגל, לחץ
בהפועל רעננה אין לחץ הדלת פתוחה בפניי כל המתלוננים.
- red ultras
ואתה יודע מה messiah, אני הכי נגד הניסויים האלה, מעדיף להקדים תרופה למכה.
כיוון שנראלי שאלונה לא הולכת לעשות זעזוע למערכת,
בוא נראה איך תדבר אחרי המשחקים הקרובים,
כואב לי להיות פאסימי ואני מעדיף לצאת המפגר שטעה בתמורה להצלחת הקבוצה..
אבל משום מה לא נראלי שאני אצא פה מפגר הפעם, כי מההתחלה הכל התחיל תמוהה..
מצטער חבר הדג מסריח מהראש.
כיוון שנראלי שאלונה לא הולכת לעשות זעזוע למערכת,
בוא נראה איך תדבר אחרי המשחקים הקרובים,
כואב לי להיות פאסימי ואני מעדיף לצאת המפגר שטעה בתמורה להצלחת הקבוצה..
אבל משום מה לא נראלי שאני אצא פה מפגר הפעם, כי מההתחלה הכל התחיל תמוהה..
מצטער חבר הדג מסריח מהראש.