הדילמה של אלונה
Re: הדילמה של אלונה
חוץ מזה מדברים פה כל הזמן על קידום צעירים. רוני לוי זה המאמן שהכי פחות נותן לילדים לשחק.
רק אהבה תנצח...
עם השחקנים שהיו לרוני לוי במכבי חיפה, גם דחליל היה לוקח אליפות.
האיש נכשל עם סגל הרבה יותר טוב ומול יריבות הרבה פחות טובות ממה שהיו השנה לחיפה, בניסיון להעפיל לליגת האלופות.
והשנה הבלוף הזה התפוצץ אפילו מוקדם מהצפוי.
האיש נכשל עם סגל הרבה יותר טוב ומול יריבות הרבה פחות טובות ממה שהיו השנה לחיפה, בניסיון להעפיל לליגת האלופות.
והשנה הבלוף הזה התפוצץ אפילו מוקדם מהצפוי.
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
sumsum כתב:אלונה אולי באחד הצמתים המרכזיים בכל תקופתה במועדון, הנה, העלתה את הבונבוניירה לליגת העל.
הנה הקהל גודש במשחקים רבים את היציעים, אך היא נופלת בדברים הקטנים והם, הסביבה ש'לוחשת על אוזניה'.
אין לי מושג מי המליץ לאלונה על עזורי, שבזמנו נחשב אופציה 3-5 ( ולא שהמועמדים האחרים עושים עונה נפלאה, כן?) אבל חוסר נסיונו כמאמן ראשי ניכרת בכל שלב ומהלך של הקבוצה.
והיום אלונה ראתה עוד תצוגת נפל, בפירוש נפל ולא יעזרו הצבעים שעזורי או שחקנים אחרים יצבעו, התמונה היא אפורה.
והיום היא עומדת בפני הדילמה, דילמה מורכבת, האם לפגוע בתדמית ה'לא מפטרת ויהי מה' תדמית שתעזור בעתיד למשוך גם שחקנים רציניים וגם מאמנים בכירים, אל מול האכזבה התהומית, והצורך בשינוי.
מצד אחד אם תשנה את דעתה ותחליט על מהלך אגרסיבי, דהיינו פיטורי המאמן הכושל שעלה לה בטעויותיו עד כה בהמון כסף, מהלך שיראה כמהלך היסטרי ויעלה עוד לא מעט כסף מעבר לתשלומים על חילופי השחקנים והפיצויים לצדדים השונים, לא בטוח שמאמן אחר יוכל בשלב זה של העונה על ההכנה הקלוקלת שלה, להוציא יותר מחבורת הטלאים הללו.
מאידך, להשאר במצב הנוכחי של תצוגות נפל והבלחות אחת למס' משחקים מתייגים את אלונה כטולרנטית כלפי אימפוטנטיות, וחוסר יכולת, מעמדה כאחת 'שלא לוחצת' 'לא דורשת' הוא מעמד מסוכן של קבוצה קטנה מסוכן לא פחות,
לא מקנא בה.
ללא ספק מלכוד, איתו היא מתמודדת לא בפעם הראשונה בוויראציות שונות. טבילת האש הראשונית היתה כבר בראשית דרכה עם מרקו בלבול שפיטוריו היו מאוד מתבקשים מחד, אבל מאידך עמד ההכרח להפגין עמידות וחוסן נפשי בפני קהל עצבני על הגדרות - מצרך חיוני במחוזותינו...כעת העניין מסובך ועדין אף יותר..חופשי לא מקנה בה
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר