הפועל בני שמעון מנצחת היום את הפועל באר שבע 67:82.
ראשית אני חייב להגיד כל הכבוד למי שבא היום, משני הצדדים, הייתה אווירה מדהימה וערב ענק של כדורסל.
כיף לשחק כשהאולם מלא, כששני הצדדים באים עם תופים, בלונים, דגלים ובעיקר הרבה אווירה טובה ועידוד לאורך כל המשחק.
קצת חבל על הקללות שהיו לטעמי מיותרות, אבל מדובר במשהו שאני מעדיף לא להתייחס אליו יותר מידי כי בסך הכל באמת שהיה קהל מדהים, גם בצד הכתום וגם בצד האדום. מי שלא הגיע, החמיץ משחק גדול...
בצד המקצועי, ברבע הראשון שליטה מוחלטת של הפועל באר שבע, הרבה בגלל לחץ של באר שבע על כל המגרש בתוספת לכניסה בשריקה של הגוש המעודד שהרעיד עולמות והלחיץ את בני שמעון.
מהרבע השני נכנסנו למשחק ושלטנו לגמרי במשחק.
המשחק היה צמוד עד לרבע השלישי שם כבר ברחנו ל16 הפרש כשבסיום הרבע 12 הפרש לכתומים.
רבע אחרון שבאר שבע מתקרבת קצת אבל לא יותר מידי, בני שמעון מגדילה את הפער ומנצחת ב15 הפרש.
משחק הקרבה נפלא של הבחורים בכתום. בהגנה, בהתקפה, נלחמים על כל כדור, משחקים עם אחריות, התרגילים עבדו נפלא, ניצחון ששיקף את מה שהלך בפרקט.
מבחינה אישית אני מאוד חולה. ניסתי לשחק בסוף הרבע השני, אחרי דקה וחצי של משחק כשהגיעה המחצית הרגשתי שאני בלי אוויר, משתעל בלי הפסקה, בכלל לא אופטימלי. עד הסוף נשארתי על הספסל ונכנסתי רק לדקה האחרונה.
היה חוויה, היה כיף, אלה מסוג המשחקים שמחכים להם עונה שלמה.
לילה טוב לכולם.