אחרי שעזורי התפטר אני שמח אבל לא מאושר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
זה שי !

Re: אחרי שעזורי התפטר אני שמח אבל לא מאושר

שליחה על ידי זה שי ! »

yedidel כתב:
אה יופי אז תעודד רק כוכבים אה...
מה זה קשור ?
כל שחקן כדורגל צריך לתת מעצמו מקסימום אני לא רואה את פדידה נותן מקסימום סלח לי אני לא רואה את יוסי אופיר נותן מקסימום אני גם בספק עם הם יכולים לתת יותר ממה שהם נותנים כרגע כי הם לא שחקני כדורגל
בהפועל ב"ש רוצים להגיע למצויינות ומביאים לפה שחקנים כמו יוסי אופיר ואייל שן ?
תגיד לי זה נשמע לך הגיוני
אני בתור אוהד לא מעניין אותי כמה זמן השחקן הזה משחק בקבוצה אני רוצה לראות מחוויבות לחימה ומקצוענות ואת זה אני לא רואה מחצי שחקני הפועל ב"ש היום
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

זה שי ! כתב:
מה זה קשור ?
כל שחקן כדורגל צריך לתת מעצמו מקסימום אני לא רואה את פדידה נותן מקסימום סלח לי אני לא רואה את יוסי אופיר נותן מקסימום אני גם בספק עם הם יכולים לתת יותר ממה שהם נותנים כרגע כי הם לא שחקני כדורגל
בהפועל ב"ש רוצים להגיע למצויינות ומביאים לפה שחקנים כמו יוסי אופיר ואייל שן ?
תגיד לי זה נשמע לך הגיוני
אני בתור אוהד לא מעניין אותי כמה זמן השחקן הזה משחק בקבוצה אני רוצה לראות מחוויבות לחימה ומקצוענות ואת זה אני לא רואה מחצי שחקני הפועל ב"ש היום
זה שי !
אם פדידה לא נותן מקסימום אז אני לא יודע מה זה בשבילך, אני בטוח שאם תמדוד תראה שהוא עושה בין הכי הרבה קילומטראז' במגרש.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

זה שי ! כתב:פדידה זה לא שחקן כדורגל ידיאל אני לא יודע מה הוא עושה בקבוצה בכלל
נכון צודק הקהל ששורק לו בוז עם כל הכבוד
שחקן שמחמיץ אולי העונה כבר 5 6 שערים בטוחים של מאה אחוז הוא לא שחקן כדורגל בשבילי
דבר נוסף אני בספק אבל יכול להיות שהוא חולה במחלת הנפילה כל פעם ששחקן רק מתקרב אליו הוא נופל
לא יודע מה הוא עושה בקבוצה שלנו בכלל
וגם עם שרקו לו בוז ביציאה שלו מהמגרש הוא החזיר לקהל ממש מעשה בוגר שלו אחרי זה יגידו למה הקהל שונא אותו
שחקן צריך לשחק כדורגל ולא להתעסק עם הקהל !
זה שי !
תקשיב יחתיכת כפוי טובה, אתה לא אוהד כדורגל! אתה אוהד של ניצחונות והצלחות!
פדידה נותן פה כבר 5 שנים את התחת, ותאמין לי שאם הוא היה רוצה ללכת הוא היה מוצא קבוצה (רק השנה רמת גן רצו אותו).
מה שעשו לו אתמול זה שיא השיאים של הגועל נפש של האוהדים שלנו, נשבר כבר מההתנהגות הזאת.
לך תהיה אוהד של חיפה, שם כולם כוכבים ושם כמעט תמיד מנצחים.
רק אהבה תנצח...

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

nitsande כתב: תקשיב יחתיכת כפוי טובה, אתה לא אוהד כדורגל! אתה אוהד של ניצחונות והצלחות!
פדידה נותן פה כבר 5 שנים את התחת, ותאמין לי שאם הוא היה רוצה ללכת הוא היה מוצא קבוצה (רק השנה רמת גן רצו אותו).
מה שעשו לו אתמול זה שיא השיאים של הגועל נפש של האוהדים שלנו, נשבר כבר מההתנהגות הזאת.
לך תהיה אוהד של חיפה, שם כולם כוכבים ושם כמעט תמיד מנצחים.
אני כפוי טובה נכון אני כפוי טובה שנוסע אחרי הקבוצה הזאת לכל מקום בקור בגשם בחום אני שם
אני כפוי טובה שאני משלם כל שנה 700 שקל למנוי פלוס משחקי חוץ של 80 שקל למשחק כמה זה יוצא אני לא יודע
אני כפוי טובה שאני לוקח ללב כל הפסד של הקבוצה
אני כפוי טובה שמגיל 6 הקבוצה הזאת בלב שלי
וזה למה כי אני אומר את האמת !
אתה צבוע ואתה אוהב נצחונות והצלחות אותי לא קונים בגול וגם לא בנצחון של 6-0 אותך דווקא כן
אני אומר את מה שאני חושב אני חושב שלחנן פדידה אין מקום אפילו לא באחווה ערבה !
עם כל כך כואב להם שיוכיחו שכואב להם בנתיים המשכורת נכנסת להם כל חודש ואנחנו אוכלים את הלב כל שבת
שאלונה תתחיל לקנוס את החבורת פדלאות האלה
פדידה = פדיחה !
זה שי !
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

yedidel כתב:
אם פדידה לא נותן מקסימום אז אני לא יודע מה זה בשבילך, אני בטוח שאם תמדוד תראה שהוא עושה בין הכי הרבה קילומטראז' במגרש.
הוא רץ מרתון ? או שהוא שחקן כדורגל?
וגם אני לא בטוח שהוא עושה כל כך הרבה קילומטראז כמו שאתה אומר !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

זה שי ! כתב:
אני כפוי טובה נכון אני כפוי טובה שנוסע אחרי הקבוצה הזאת לכל מקום בקור בגשם בחום אני שם
אני כפוי טובה שאני משלם כל שנה 700 שקל למנוי פלוס משחקי חוץ של 80 שקל למשחק כמה זה יוצא אני לא יודע
אני כפוי טובה שאני לוקח ללב כל הפסד של הקבוצה
אני כפוי טובה שמגיל 6 הקבוצה הזאת בלב שלי
וזה למה כי אני אומר את האמת !
אתה צבוע ואתה אוהב נצחונות והצלחות אותי לא קונים בגול וגם לא בנצחון של 6-0 אותך דווקא כן
אני אומר את מה שאני חושב אני חושב שלחנן פדידה אין מקום אפילו לא באחווה ערבה !
עם כל כך כואב להם שיוכיחו שכואב להם בנתיים המשכורת נכנסת להם כל חודש ואנחנו אוכלים את הלב כל שבת
שאלונה תתחיל לקנוס את החבורת פדלאות האלה
פדידה = פדיחה !
זה שי !
נאי מבטיח לך שאני נוסע לא פחות ממך למשחקים ואני לא עושה איתך תחרות, אבל בינתיים אתה זה שמצהיר פה כל שבוע שפראייר מי שנוסע לראות אותם מקבלים בראש...
ואת כל שאר הדברים שציינת כולם עושים, כולם משלמים כסף וכולם לןקחים ללב.
אבל לא כולם מקללים בצורה מגעילה שחקן שמשחק פה כבר 5 שנים!
אני צבוע? למה כי אני לא רוצה שיקללו שחקנים של הקבוצה שלי? תדע מה הגבולות!
נכון שפדידה שחקן חלש מאוד וברור שהוא לא צריך לפתוח במשחקים בטח ל לפני קדוסי.
אבל לקלל אותו? על מה על זה שהוא לא מספיק טוב?
יש מאמן!! שהוא קובע מי משחק. צא מהסרט שי אתה מקלל כי אתה בן אדם כזה ולא משום סיבה אחרת.
לא משנה מי יהיה ומה הוא יעשה בסוף אתה תקלל אותו.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
גל סרוסי

שליחה על ידי גל סרוסי »

אתם מדברים כאילו פדידה הבעיה של הפועל באר שבע.
שי אני אחד שהולך לכל משחק של הקבוצה לא משנה איפה המשחק חלק מפה מכירים אותי, אני מודה שאני יוצא ברוב הפעמיים מאוכזב אבל יש לי תקווה בלב יש לי את אלונה, אני מקווה לימים הרבה יותר ורודים ומוצלחים.
שי אני יושב בשער 2 מאז שאני מכיר את עצמי אני מכיר כמעט את כולם, לא יכול להיות ששער 2 תמיד צודק לא יכול להיות!!!
שי כך דקה עם עצמך תגיד איפה טעית בזה שכל כך הרבה מאמנים עברו פה.
אני גם הייתי כמוך אנטי רוצה הצלחות מיד אבל זה לא ניתן אי אפשר חייב לתת סבלנות למערכת מה שאנחנו לא נותנים לה.

תחשוב על זה אתה באמת אוהב את הקבוצה, תתן הזדמנות קצת יותר גדולה ממה שאתה נותן עכשו.
ההצלחה של הקבוצה זה האושר שלך ושלנו.

שלח תגובה