אבל אתם תקפצו עליי, אז עזבו

למה לקפוץ?dudi2002 כתב:בא לי להגיד שאלי זינו ניהל את הקבוצה הרבה הרבה יותר טוב ועם הרבה פחות כסף מאיך שאלונה עם המיליונים שלה מנהלת אותה.
הוא לא צודק. אלי ז'ינו נהנה מהחלטה טובה אחת בדמות לופא קדוש וגם אותה הוא הרס בשיאה. כמו שאלונה קלעה עם מליקסון.izguy83 כתב: למה לקפוץ?
אתה צודק.
dudi2002 כתב:בא לי להגיד שאלי זינו ניהל את הקבוצה הרבה הרבה יותר טוב ועם הרבה פחות כסף מאיך שאלונה עם המיליונים שלה מנהלת אותה.
tomerno כתב:
למכור את כל הנוער הטוב שלך ולהוריד את הקבוצה ליגה (שוב..) זה אחלה ניהול
יוחזר אלי ז'ינו לאלתר
dudi2002 כתב:בא לי להגיד שאלי זינו ניהל את הקבוצה הרבה הרבה יותר טוב ועם הרבה פחות כסף מאיך שאלונה עם המיליונים שלה מנהלת אותה.
crazyred כתב:ואו, ואו, ואו.
תרגעו עם אלי ז'ינו.
יש די הרבה הבדלים, החשוב שבהם הוא השיפור הניכר בקבוצת הנוער העובדה שפתאום יש גם שחקנים.
כבר בתקופת גיא לוי שאלנו אותו על קבוצות הנוער והנערים, שאלנו על באיזה דור עדיין יש פוטנציאל, אם יש דור שלא נפגע מהניהול של הקבוצה בתקופה החשוכה של ההוא מהאולמות. הוא אמר שנערים א', ועובדה חשובה ביותר היא שלא איבדנו אותם, אלה הדור שלפנינו, שלא מפסיקים לדבר עליהם. יש עתיד.
אני לא חושבת אלונה נכשלה בהכל, בעיקר בגלל העובדה הזו. יש בעיות, ברור, אלונה מעדיפה שלא להוריד את הכפפות וככה אי אפשר לנהל קבוצת כדורגל, בעיקר בגלל שלשחקנים לא איכפת.
אני מרגישה שהיא לא מספיק למדה מהתקופה שלה פה, תהליך הלמידה הוא איטי מאוד אבל גם קרו מהלכים שעשויים לשפר את המצב, כמו מינוי אסי למנכ"ל הקבוצה (שאני הייתי ועדיין נגד, אבל לפחות זה נותן לקבוצה חזות באר שבעית).
ואורי - אתה גאון.
+1אורי אדום בנשמה כתב:עם כל הטעון שיפור אצל אלונה (ובלי עין הרע - לא חסר..), השוואה בינה לאישיות ההיא שלא ראוייה כלל לאזכור שמה בפורום הזה גובלת בשערורייה מנטלית. עשר שנות כהונתו יחקקו לדראון עולם בדברי הימים של המועדון. גם אם יחזור, ספק אם יצליח לשחזר את ההרס שהוא עצמו ייצר.