סמואל יבואה
Re: סמואל יבואה
נכון כי אי אפשר לדעת אסור לקחת סיכונים
לדעתי הסגל של סכנין יותר טוב משלנו וגם של עירוני רמת השרון כמה שזה נשמע עצוב
גם ראשון לדעתי קבוצה יותר מחוברת מב"ש
אשדוד התחזקו ביתר נשארו בערך אותו דבר
אולי רק אנחנו והפועל פתח תיקווה במצב רע ומפגרים אחרי כולם
זה שי!
לדעתי הסגל של סכנין יותר טוב משלנו וגם של עירוני רמת השרון כמה שזה נשמע עצוב
גם ראשון לדעתי קבוצה יותר מחוברת מב"ש
אשדוד התחזקו ביתר נשארו בערך אותו דבר
אולי רק אנחנו והפועל פתח תיקווה במצב רע ומפגרים אחרי כולם
זה שי!

חלאס עם השטויות האלו!
1. ראשון ורמת השרון קבוצות חלשות מאוד. וגם עם החיזוקים שלהם הם הרבה פחות טובים
2. ה.פ"ת/ אשקלון/כפ"ס לא משנה מי מהם תשחק היא כנראה תרד
3. סכנין בית"ר ומכבי פ"ת נשארו אותה קבוצה בינונית
4. דיין כנראה עוזב את עכו שבלעדיו הם חלשים מאוד שלא נדבר על זה שאם איציק כהן עוזב אין להם קבוצה..
5. הפועל חיפה איבדה את הכובש המצטיין שלה שכבש יותר משליש מהשערים שלה ובלעדים הם בתחתון!
מכל הקבוצות האלה על הנייר אנחנו צריכים להוציא לפחות 4 נ"ק! וגם אתה עדיין לא יודע איך תראה בני יהודה ואשדוד שלא התחזקה כל כך רציני..
אז חלאס לזיין לכולם את המוח שיש לנו את הקבוצה הכי גרועה בליגה
4. דיין כנראה עוזב את עכו שבלעדיו הם חלשים מאוד שלא נדבר על זה שאם איציק כהן עוזב אין להם קבוצה..
5. הפועל חיפה איבדה את הכובש המצטיין שלה שכבש יותר משליש מהשערים שלה ובלעדים הם בתחתון!
מכל הקבוצות האלה על הנייר אנחנו צריכים להוציא לפחות 4 נ"ק! וגם אתה עדיין לא יודע איך תראה בני יהודה ואשדוד שלא התחזקה כל כך רציני..
נחייה וניראה אחיniv1 כתב:חלאס עם השטויות האלו!
זה שי !

niv1 כתב:חלאס עם השטויות האלו!
מעניין מה יגידו על הפועל ב"ש אותם אוהדים של הקבוצות שהצגת.
אני בטוח שזה יהיה אותו דבר בדיוק כמו הדברים שאתה אומר עליהם!!
כי להתחזק- לא התחזקת!

עזוב אותך הילד לא שתה חלב היום מותר לו לדבר שטויותשי האדום כתב:
כי להתחזק- לא התחזקת!
זה שי!

בס"דשי האדום כתב:
כי להתחזק- לא התחזקת!
הפועל ב"ש לא התחזקה (עדיין,חלון העברות עוד לא נגמר) אך גם שאר הליגה לא.
להוציא את מכבי חיפה אף קבוצה כמעט ולא חיזקה את הסגל בקיץ הנוכחי,ויש קבוצות שאיבדו שחקני מפתח לאירופה.
הפועל ב"ש בעונה הבאה לא תרוץ לאירופה אבל גם לא תלחם בתחתית,אם לא יהיו הפתעות אנחנו נעביר עוד עונה באמצע הטבלה.
אבל,וזה האבל הגדול,אם אנחנו נצליח ליצור שלד טוב של שחקנים צעירים כשבתוכם נמצא בסיס של שחקני בית שיכלו להוות את הבסיס למספר שנים קדימה אז מבחינתי העונה הבאה תחשב הצלחה.
אני מאמין שביום שניצור בסיס טוב ומקומי ונדע להביא רכש מצומצם של שחקנים זרים וישראלים איכותיים שעושים את ההבדל,נוכל לדבר על הצמרת,עד אז תנו לאלונה ולניר לעשות את העבודה,אני סומך עליהם.
שי אתה חייב כאפה.אמנם לא התחזקנו מספיק אבל צרות האחרות גדולות יותר.ברור לי שניר לא פראייר ועוד נתחזק.מה שנכון הוא שהסגל שלנו חייב שני חלוצים ומוסר ברמה.ובלם אחורי כמובן.
ועושה משחק שכחת ?אדומתוק כתב:שי אתה חייב כאפה.אמנם לא התחזקנו מספיק אבל צרות האחרות גדולות יותר.ברור לי שניר לא פראייר ועוד נתחזק.מה שנכון הוא שהסגל שלנו חייב שני חלוצים ומוסר ברמה.ובלם אחורי כמובן.
זה שי !

הלו שי אילוז ודוידזאדה עולים לקישור.זה שי ! כתב:
ועושה משחק שכחת ?
זה שי !
10 בישולים כל אחד
מתי בדיוק אלונה וניר הוכיחו את עצמם שאנחנו צריכים לסמוך עליהם????????????
עונה שעברה הייתה כישלון חרוץ וכך גם כל השנים בניהולה של אלונה .
עם כל היופי שבשיתוף השחקנים הצעירים-אני תומך נלהב-אבל חייבים להתחזק בכמה זרים שיוכלו לעשות את ההבדל ואת זה כנראה לא מתכננים לעשות
עונה שעברה הייתה כישלון חרוץ וכך גם כל השנים בניהולה של אלונה .
עם כל היופי שבשיתוף השחקנים הצעירים-אני תומך נלהב-אבל חייבים להתחזק בכמה זרים שיוכלו לעשות את ההבדל ואת זה כנראה לא מתכננים לעשות
ביחד בשנתיים הם לא מבשלים 10 חחחחחחחחחחחחחyedidel כתב:
הלו שי אילוז ודוידזאדה עולים לקישור.
10 בישולים כל אחד
זה שי !

בסופו של דבר אם בשנה הבאה מכל הסיכונים שקלינגר לוקח עם הצעירים, נצליח לגלות 2-3 שחקנים צעירים חדשים זה הישג!
כי בסופו של דבר אם בכל עונה נגלה עוד 2-3 שחקנים צעירים מבטיחים כדוגמת עודד גביש אנחנו על הגל, ובעוד שנה (התחזית האופטימית) -שנתיים יהיה אפשר לראות את ב"ש משחקת על תשתית צעירה, מקומית ומחוזקת בשני זרים מקסימום.
ורק אז יהיה אפשר לומר שקלינגר הצליח.
שמעו יש כאלו שלא יאהבו את השיטה הזו מהסיבה הפשוטה שהם רוצים תוצאות כאן ועכשיו, אבל כבר הבנו שזה לא עובד כך ועכשיו אחרי השקעה בנוער מאז הגעתה של אלונה נצטרך להבין שזו הדרך היחידה ורק ככה נגיע להישגים - רצופים!
כי בסופו של דבר אם בכל עונה נגלה עוד 2-3 שחקנים צעירים מבטיחים כדוגמת עודד גביש אנחנו על הגל, ובעוד שנה (התחזית האופטימית) -שנתיים יהיה אפשר לראות את ב"ש משחקת על תשתית צעירה, מקומית ומחוזקת בשני זרים מקסימום.
ורק אז יהיה אפשר לומר שקלינגר הצליח.
שמעו יש כאלו שלא יאהבו את השיטה הזו מהסיבה הפשוטה שהם רוצים תוצאות כאן ועכשיו, אבל כבר הבנו שזה לא עובד כך ועכשיו אחרי השקעה בנוער מאז הגעתה של אלונה נצטרך להבין שזו הדרך היחידה ורק ככה נגיע להישגים - רצופים!

בתור מגנים בשנתיים האחרונות כולל גביע טוטו ומדינה יש להם 11 בישולים..זה שי ! כתב:
ביחד בשנתיים הם לא מבשלים 10 חחחחחחחחחחחחח
זה שי !
למה הזלזול? אילוז מעולה בתור קשר,אמנם להגן הוא לא ממש יודע..והוא לא בנוי לזה,אבל תמיד כשהוא עולה להתקפה זאת תוספת כוח רצינית..הוא מהיר,טכני ויש לו גם בעיטה טובה.
ולגבי דוידזאדה,קשר שמאל נקודה.
אמג'ד סולימאן קשר 50-50 לפי מה שהבנתי..ולאחר שיוחתם בלם (מה שכנראה יקרה) סוארז ישחק כקשר גרזן.
אני לא בעד ההרכב הזה,אני הייתי משאיר את סוארז בלם,כי הוא תורם התקפית גם בתפקיד הזה..שם את אמג'ד סולימאן אחורי,ומביא את רועי בקל שישחק יותר קדימה.
לגבי החלוצים,אני הייתי הולך על דובב,אבו לאבן ואוזן..לא מביא שום דבר אחר.
לגבי חלוצים במידה וייפצעו? יש משא ומתן כבד בשוק הנוער שבמהלכו הנוער מחזיר את סהר שבתאי חלוץ הנוער של בית"ר,שגדל אצלנו.
אחד הכשרונות היותר גדולים שיצאו מהמחלקה שלנו.
ולגבי דוידזאדה,קשר שמאל נקודה.
אמג'ד סולימאן קשר 50-50 לפי מה שהבנתי..ולאחר שיוחתם בלם (מה שכנראה יקרה) סוארז ישחק כקשר גרזן.
אני לא בעד ההרכב הזה,אני הייתי משאיר את סוארז בלם,כי הוא תורם התקפית גם בתפקיד הזה..שם את אמג'ד סולימאן אחורי,ומביא את רועי בקל שישחק יותר קדימה.
לגבי החלוצים,אני הייתי הולך על דובב,אבו לאבן ואוזן..לא מביא שום דבר אחר.
לגבי חלוצים במידה וייפצעו? יש משא ומתן כבד בשוק הנוער שבמהלכו הנוער מחזיר את סהר שבתאי חלוץ הנוער של בית"ר,שגדל אצלנו.
אחד הכשרונות היותר גדולים שיצאו מהמחלקה שלנו.
The Camels 05' Never Gives Up
גיא,אתה חיי בסרט רע עם אתה מסתפק באבו לאבן ואוזן בחוד. עם כל הכבוד כמה שלא מוכשרים הם יהיו,זה לא ליגה לאומית וזה טבילת אש רצינית לשתיים שסיימו עונה בליגה הארצית לנוער.
כמה שזה נכון שהקבוצה צריכה להתבסס על שחקני בית צעירים,זה לא אומר שהם צריכים לקבל את המפתחות ולבנות סביבם את המשחק. זה לא בריא לא לקבוצה ולא לשחקנים.
שחקנים צריכים לעבוד קשה ולקבל את ההזדמנות שלהם במהלך העונה ובתוך עונה שתיים עם נקבל מזה שחקן בית צעיר בהרכב ברכה.
כמה שזה נכון שהקבוצה צריכה להתבסס על שחקני בית צעירים,זה לא אומר שהם צריכים לקבל את המפתחות ולבנות סביבם את המשחק. זה לא בריא לא לקבוצה ולא לשחקנים.
שחקנים צריכים לעבוד קשה ולקבל את ההזדמנות שלהם במהלך העונה ובתוך עונה שתיים עם נקבל מזה שחקן בית צעיר בהרכב ברכה.