נתניה vs באר שבע הטופיק המרכזי סיום 1-2.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ניב

Re: נתניה vs באר שבע הטופיק המרכזי סיום 1-2.

שליחה על ידי ניב »

שי, האמת שקלינגר ראה, אבל אז טורס חטף הלם קרב וחזרנו למקורות.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

clark kent כתב:כמה קהל יש לב״ש?

ברדיו דווח על כ-500 איש.
clark kent כתב:מגעיל, רק מראה מאיזה חומר הוא וחבריו קורצו...

1. מדובר במילייה בה חתך הגילאים הוא גיל העשרה, עם כל המשתמע מכך...

2. יותר מאשר מה שכתבת (הם די בסדר בסה"כ), זה עניין של גישה סובייקטיבית, וכשלוקחים בחשבון יחד גם האמור לעיל בסעיף 1 - אין פלא..

3. השלט אכן מגעיל, אבל ההחלטה הבולשיקביקית להסירו מגעילה עוד יותר :כרטיס אדום:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אורי אדום בנשמה כתב:3. השלט אכן מגעיל, אבל ההחלטה הבולשיקביקית להסירו מגעילה עוד יותר :כרטיס אדום:

ההחלטה הזאת היתה מתבקשת ונכונה. חבל רק שהטיפשים האלה הספיקו להניף את השלט לפני זה וגם לשיר כמה שירי הלל לאידיוט.

ההחלטה הזאת היתה עוד יותר מתבקשת, בטח ובטח כשזה היה הדבר היחיד שמנע מאנשי שער 2 ואחרים לפתוח לחבורה המטומטמת הזאת (שמשחקת אותה אולטראס) את הצורה.

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

נתלה שלט "נפתלי תהיה חזק" ?? מה הפליאה?? ככה זה אצל אירגון אוהדים שרובו מורכב מחוליגנים שתומכים בבן אדם שעבר על חוקי מדינת ישראל , לא רק שתומכים בו אלא שעכשיו הוא סוג של קדוש מעונה.
אלונה מעוצבנת??? אלונה פראיירית!! רק פראייר או מטומטם ממשיך לתמוך בקבוצה ומקבל בתמורה יריקה לפרצוף , מה גם שקראתי שיש כוונה לתבוע את הקבוצה (אלונה) במידה ולא יינתן פיצוי לבעלי המנויים על המשחק בשבוע הבא נגד קריית שמונה (רדיוס ללא קהל) , עד כמה אפשר להיות טיפשים??עד כמה אפשר להיות גועל נפש של אוהדים??
בקיץ האתר מלא ביקורות עם המון ארס על מחירי המנוי , אחרי שאלונה "משופדת" על הנושא הזה עוברים לנושא הבא - שחקני רכש , אחרי שמוציאים לאלונה את כל החשק בקיץ מגיע הסתיו , אז כדי "לשפר" את מצב הרוח זורקים גז מדמיע ובבת אחת כל התדמית של הקבוצה שגם ככה הייתה על הקרשים סופגת מכה אנושה.
שיא השיאים של הביזיון זה הכוונה לתבוע את הקבוצה , כאילו לא מספיק הפגיעה התדמיתית + הכספית (אי היכולת למכור כרטיסים) הקבוצה עוד צריכה להוציא סכום כסף נוסף שלא היה בתכנון.
אם ככה הם פני הדברים , אין ספק שאלונה צריכה לעשות חושבים לגבי העונה הבאה , אם היועצים שלה לא מספיקים כדי לתת את העצה הנכונה (להפסיק את התמיכה בקבוצה) , יהיו אנשים אחרים שאני מקווה שישכנעו אותה , כל שנה יש מקרה אחר שקשור בקבוצה , תחילה זה גיא עזורי , בשנה שעברה זה דקירת אוהד ירושלמי , השנה זה גז מדמיע , מישהו צריך להעביר מסר שככה אי אפשר להמשיך , אם בית המשפט לא יכול לאותם חוליגנים אז אלונה בהחלטה אחת פשוטה יכולה לסיים את האלימות.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אליק כתב:

ההחלטה הזאת היתה מתבקשת ונכונה. חבל רק שהטיפשים האלה הספיקו להניף את השלט לפני זה וגם לשיר כמה שירי הלל לאידיוט.

ההחלטה הזאת היתה עוד יותר מתבקשת, בטח ובטח כשזה היה הדבר היחיד שמנע מאנשי שער 2 ואחרים לפתוח לחבורה המטומטמת הזאת (שמשחקת אותה אולטראס) את הצורה.

אוקיי, אז שלא תלין אח"כ שבעלי קבוצות משתמשים במשטרה כגוף פרטי עושה רצונם כל אימת ששלט מחאה (כולל אלו שהלגיטמיות שלהם היא קונצנזוס) זה או אחר אינו מוצא חן בעיניהם!!

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

אורי אדום בנשמה כתב:

אוקיי, אז שלא תלין אח"כ שבעלי קבוצות משתמשים במשטרה כגוף פרטי עושה רצונם כל אימת ששלט מחאה (כולל אלו שהלגיטמיות שלהם היא קונצנזוס) זה או אחר אינו מוצא חן בעיניהם!!
צא מהסרט!
טוב ומזל שהורידו את השלט והדבר היחידי שחבל הוא שהקול השפוי ביציע לא היה מי שהוריד אותו בגלל הפחד מאותו "אולטראס" או "מועדון אוהדים" או איך שלא תרצה לקרוא להם!
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

להשתמש במלים יפות ולתת הגנה בשם הדמוקרטיה חחחחחחחחח בדיחה גרועה,
תמיכה בפורעי החוק! כמותה כשותף מלא לאותה עבירה ולכן על פי חוק השלט הוסר.
ואני בכלל סקרן לדעת מהיכן הכסף לשלט ?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

הסניגור האדום כתב:להשתמש במלים יפות ולתת הגנה בשם הדמוקרטיה חחחחחחחחח בדיחה גרועה,
תמיכה בפורעי החוק! כמותה כשותף מלא לאותה עבירה ולכן על פי חוק השלט הוסר.
ואני בכלל סקרן לדעת מהיכן הכסף לשלט ?

יש מי שבשם הרצון להחזיר קטנה באלק פוליטקלי קורקט אלגנטי יורה לעצמו ברגל..

אז א': טיעון שנראה כלקוח מקורס מבוא לדמגוגיה ולא ראוי להתייחסות (שמעתי גם שהמשטרה מתכננת גל מעצרים נרחב כלפי כל המגיבים ברשת שהביעו תמיכה בבחור והגשת כתבי אישום מזורזים נגדם בגין "תמיכה בפורעי חוק").

ב' - אלו הם חבריך לארגון ה"מאוחד", אליהם זחלת על גחונך תוך ביזוי עצמי בשם איחוד מדומה כדי שיספקו לך עלה תאנה על מחדלי עבר, אז תתמודד... ואל תתנער מהם, אתה והם באותה סירה!!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

גועל נפש של קהל.
מגיע לכולנו לראות את המשחק בטלוויזיה בבית / לא לראות הכלל.
צודקת אלונה בכך שהיא מוותרת על הערעור.
אגב, בערעור יש סיכון שיחמירו את העונש.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
ונחזור רגע לצד המקצועי (לא שנושא השלט הוא לא חשוב).
משחק מאכזב של הקבוצה היום,למעט הפתיחה ודקות הסיום המשחק כולו היה שייך לנתניה שביטלה אותנו באופן מוחלט,ובעזרת לחץ טוב ויעיל גרמה לכך שלא נצליח לחבר שלוש פסים פשוטים.
קינגסטון מאוד חסר בחלק האחורי,ברגע שהוא לא נמצא הקבוצה תלוייה כמעט לחלוטין בשבחון מבחינת הנעת הכדור,מה שגורם לכך שהוא לא פעם מקבל את הכדור בעמדה אחורית מדי.
גם הרוש חסר,השילוב של הרוש ודוידזאדה הוכיח את עצמו כטוב ויעיל,אם המהלך יגרום לספסול של נאסר אז בכלל הרווחנו.
המשחק הבא שלנו הוא בסכנין,אני חושב שזה זמן טוב לרוטציה ולבחון כמה שחקנים שממעטים לקבל דקות.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

מה יהיה עם המגרש המקולל הזה?

ורק לי היה ד'זה וו לעונה שעברה שם בשער השני שלהם? בדיוק אותו מהלך.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

דעה רחבה יותר על מה שקרה אתמול ביציע אציג בהמשך.

חשוב להבהיר שרוב היציע שרק בוז כשניסו לשיר לנפתלי והיו כמות לא מבוטלת של אנשים שהיו קרובים להוריד את השלט בצורה פיזית. האבטחה הורידה את השלט אחרי שהקהל הציב בפני חברת האבטחה את הברירה או שאתם תורידו את השלט או שאנחנו נוריד אותו גם אם זה אומר להשתמש בכוח בשביל לעשות זאת.

שיחקנו בצורה מבזה היום. יכולת חלשה עוד יכולה להתקבל אבל חוסר הרצון, העובדה שבשלבים רבים של המשחק לא שיחקנו כמו קבוצה שנמצאת עמוק מתחת לקו האדום, לא מתקבלת על הדעת.

גיא איחר עם החילופים שאכן עשו את השינוי. יותר מידי שחקנים היו חלשים היום ולכן קשה לי להתייחס לשחקנים ספציפים כאלה ואחרים, רק נציין לטובה את אבו לאבן שגם שהיה פחות טוב המשיך להילחם כמו אריה ואת אופיר דוידזאדה שלמרות משחק מאוד לא מדויק נתן את הכל. בסיום המשחק דוידזאדה לקח ללב (גם לוויטה) ואולי אם לעוד שחקנים היה את הרצון של השלושה האלה היינו מגיעים רחוק הרבה יותר.

אהה כן, נאסר וסולימאן הם לא לרמות האלה. הם רחוקים שנות אור מהרמה הזאת ואני ממשיך להגיד שכבר היום לוטם זינו וצחי מכלוף טובים מסולימאן ונאסר.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב:ואני ממשיך להגיד שכבר היום לוטם זינו וצחי מכלוף טובים מסולימאן ונאסר.
תאמין לי אני חולה עליך, שצחי מכלוף נכנס בכלל לא זיהית אותו...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אורי, שום בולשביזם ושום כלום.
השלט הוסר על ידי אנשי האבטחה אך ורק כדי למנוע פוגרום של אנשי שער 2 שזעמו על המעשה באנשי הקאמלס שהניפו את השלט.
אם הם לא היו מתערבים, יש מצב שכמה מהחבר'ה שהניפו את השלט היו זוכים לבקר בבית החולים לניאדו.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yedidel כתב:
תאמין לי אני חולה עליך, שצחי מכלוף נכנס בכלל לא זיהית אותו...
ברגע שמכלוף חזר מהפציעה, הוא צריך לקבל צאנס לפני נאסר. לפני הפציעה הבחור היה מאוד מרשים והפציעה הפסיקה את זה. עכשיו כשהוא כשיר, מגיע לו צאנס. מבחינתי, גם יוסי אלקיים כשיחזור בינואר צריך לקבל צאנס לפני נאסר. הגיע הזמן שיפנה את הבמה אדון נאסר, ברגע שמכלוף כשיר, גם הוא בין אלה שיכולים להחליף אותו.
הנקודה שלי היא כמובן שיש לנו מספיק שחקנים ממחלקת הנוער ובכלל בקבוצה בעמדה הזאת ולכן אין סיבה שנאסר ימשיך בהרכב.

שלח תגובה