הליגה הזאת מסריחה מיום ליום

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
niv1

Re: הליגה הזאת מסריחה מיום ליום

שליחה על ידי niv1 »

זהו, עכשיו אחרי כל נצחון של קבוצת תחתית תגידו שזה מכור?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

izguy83 כתב::סייף: תפסיקו כבר להיות בכיינים ותתרכזו בכדורגל.
היה פנדל ועוד איך.
אפשר לחשוב בית"ר ניצחו את ברצלונה.

שום בכיינות.
אולי מכירה במובן הקלאסי לא היתה פה, אבל כמו שהטיב עודד גביש לומר, עם הזמירות שנשמעו מק"ש לפני המשחק, אין פלא שהם הפסידו!! לי בכל אופן היתה תחושה חזקה מאוד שזה מה שיקרה לאחר שקראתי הכתבה, והייתי מוכן לקנות תיקו בשתי ידיים.
ONmyOWN כתב:חבר'ה, למה המשחק היום נגד אשדוד לא מכור? ג'קי לא דיבר עם אלונה?!

אם להיות ריאלים, לא התלהבתי מהניצחון, אשדוד לא באו לשחק כדורגל נקודה. כל בעיטת שוער חצי קלאצ', הקבוצה לא לוחצת ולא רוצה לשחק ולעבור את החצי.

גם היום, לצערי, אני חושב שאשדוד נתנו לבאר שבע.

אתה חי בסרט.

1. אשדוד כבר מזה תקופה ארוכה לא מזכירה במאום את אשדוד מפתיחת העונה.. רק בשבוע שעבר חילצה תיקו ביתי מהפועל פ"ת, אז בבקשה..

2. בין שני המועדונים, בדגש על העומדים בראשיהם, ישנו דם רע עוד משנים קדמניות.. אין דבר שייטיב עם אשדוד בכל הקשור למיתוגה כשולטת בדרום יותר מאשר ירידה של ב"ש... חוץ מזה, יש לה עדיין סיכוי סביר לסיים במקום השני, ובמושגים שלה זה כמעט אליפות.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אורי אדום בנשמה כתב:

שום בכיינות.
אולי מכירה במובן הקלאסי לא היתה פה, אבל כמו שהטיב עודד גביש לומר, עם הזמירות שנשמעו מק"ש לפני המשחק, אין פלא שהם הפסידו!! לי בכל אופן היתה תחושה חזקה מאוד שזה מה שיקרה לאחר שקראתי הכתבה, והייתי מוכן לקנות תיקו בשתי ידיים.

אתה חי בסרט.

1. אשדוד כבר מזה תקופה ארוכה לא מזכירה במאום את אשדוד מפתיחת העונה.. רק בשבוע שעבר חילצה תיקו ביתי מהפועל פ"ת, אז בבקשה..

2. בין שני המועדונים, בדגש על העומדים בראשיהם, ישנו דם רע עוד משנים קדמניות.. אין דבר שייטיב עם אשדוד בכל הקשור למיתוגה כשולטת בדרום יותר מאשר ירידה של ב"ש... חוץ מזה, יש לה עדיין סיכוי סביר לסיים במקום השני, ובמושגים שלה זה כמעט אליפות.
אורי, אתם מגזימים.
אם רוצים לתת משחק, לא עושים את זה בדקה 93.
גם נגדנו ק"ש הפסיקו לשחק במחצית השנייה, אז אולי גם לנו הם "נתנו"?
אי אפשר לחשוב שכל ניצחון של קבוצת תחתית זה בגלל שנתנו להם.
מה חשבתם? שרק אנחנו ננצח?
ושוב, חוזר ואומר, זה לא אמור לעניין אותנו. אם נשחק ככה נישאר בליגה בלי טובות של אף אחד. הקבוצה נראית טוב וזה מה שחשוב.
נשאר עוד שני משחקים עד הפלייאוף, אם משחקים הכי נוחים מבין קבוצות התחתית.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אני לא חושב שקריית שמונה או סכנין "מכרו" את המשחק. אני כן חושב שיש משחקים שבהם המערכת משדרת שהמשחק חשוב ושחייב לנצח ויש משחקים שהמערכת משדרת שהמשחק פחות חשוב.
כששלומי דורה מדבר לפני המשחק מול הפועל חיפה על כך ש"אם אנחנו מנצחים אני מיד נעלם מהאיצטדיון" אז כולנו מבינים מה המערכת משדרת. כשבמשך כל השבוע המערכת בקריית שמונה מדברת על האהבה והסימפטיה לבית"ר ועל הרצון שהם ישארו בליגה, גם כאן אנחנו מבינים מה המערכת משדרת.
לדעתי זה עצוב ובעיקר מלמד על הכדורגל שלנו ועל איפה הוא נמצא היום.

עם זאת, אני מאמין שאם אתה רוצה שהעבודה תתבצע, תעשה אותה בעצמך. נכון, לאור מקרים כמו האלה שציינתי למעלה זה יהיה קשה יותר להישאר בליגה, אבל אנחנו לא צריכים להסתכל על אף אחד אחר. אנחנו צריכים להסתכל על עצמנו, לעשות את העבודה מבחינתנו ולהישאר בליגה בלי עזרה משום קבוצה אחרת.

המשחק אתמול, שבו שכבנו על השער של אשדוד עם התקפות גלים גלים כשכל האיצטדיון דוחף את הקבוצה, גם כשהיינו בפיגור, הוא בדיוק הדרך. את אותו הדבר עשינו גם במשחק בפתח תקווה. גם שם הקהל היה פקטור גדול במהפך עם עידוד שסחף את הקבוצה ונתן לה את האמונה.

אני חושב שהקהל שלנו הוא היתרון הגדול ביותר שלנו במאבקי התחתית. אין לי ספק שעם שיווק נכון לכל משחק חוץ בפליאוף התחתון יבואו לפחות 2000 אוהדים שלנו. אין לי ספק שלכל משחקי בית בפליאוף התחתון יבואו לפחות 8000 איש.
אנחנו נהיה אלה שנסחוף את הקבוצה להישרדות.

באר שבע לא תרד!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

משה אוחיון כתב: אני חושב שהקהל שלנו הוא היתרון הגדול ביותר שלנו במאבקי התחתית. אין לי ספק שעם שיווק נכון לכל משחק חוץ בפליאוף התחתון יבואו לפחות 2000 אוהדים שלנו. אין לי ספק שלכל משחקי בית בפליאוף התחתון יבואו לפחות 8000 איש.
אנחנו נהיה אלה שנסחוף את הקבוצה להישרדות.

באר שבע לא תרד!
בס"ד
נכון להיום הקהל מאכזב מאוד מבחינת כמות.
מול אשדוד ציפיתי לראות 6,000 אדומים בוסרמיל, בפועל קיבלנו רק 4,000.המספר הזה חייב לגדול כבר במשחק מול ראשל"צ.
לפחות במשחקי החוץ הקהל עומד בציפיות ומביא מספרים יפים מאוד.

שלח תגובה