ישנים בג'נבה הצרפתית עם הארגון.אני מתכוון לנצל את המקום לריצה טובה...delta7 כתב: The Flag Zurich
ואתם?
מוקדמות הליגה האירופית: משחק מספר 2, ההכרעה עוברת לשוויץ
Re: מוקדמות הליגה האירופית: משחק מספר 2, ההכרעה עוברת לשוויץ
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- The red one
איפה פורסם גדי?גדי כתב:שוב כחלק מהניסיון להראות שיש גם תרבות אחרת בספורט הישראלי אז המועדון שולח לשחקן של תון ששבר את הרגל שי קטן ואיחולי החלמה מהירה.
ואם לא פורסם (כי לא ראיתי בשום מקום) - אז למה לא פורסם ?
יוזמה שלי מול המועדון. למה לא פורסם והאם יפורסם אני לא יודע. זה היה אתמול בערב אז אולי עוד יפורסםאדום בלב בנשמהההה כתב: איפה פורסם גדי?
ואם לא פורסם (כי לא ראיתי בשום מקום) - אז למה לא פורסם ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- The red one
אלוף אתה.גדי כתב:
יוזמה שלי מול המועדון. למה לא פורסם והאם יפורסם אני לא יודע. זה היה אתמול בערב אז אולי עוד יפורסם
חבל שלא פורסם, חייב להיות קונטרה לעליהום שיש על אוהדי הכדורגל בישראל מאז חמישי.
עריכה: אגב, השי הצנוע זו לא במקרה הדיילת שליוותה אותו בנתב"ג, נכון ?
מאחורי השער, יציע D, יש כרטיסים באתר של שפע.delta7 כתב: 100%
ולכן אני שב ושואל (מתחיל להרגיש כמו פטיפון מקולקל) - איפה מתכוונים לשבת - מאחורי השער או לצד המגרש??
האמת שלא רואה סיבה לקנות כרטיס בארץ. הרי לא יהיה חסר שם וזה סתם עמלות מיותרות
תודה, היום נקנה.המשקיף כתב:
מאחורי השער, יציע D, יש כרטיסים באתר של שפע.
תון (בבית)חוטפת בראש 3-1
אותו מחיר.yedidel כתב:האמת שלא רואה סיבה לקנות כרטיס בארץ. הרי לא יהיה חסר שם וזה סתם עמלות מיותרות
שפע - 95 ש"ח.
אתר תון - 25 פר"ש.
- The red one
אלונה במסר לאוהדים הטסים לשוויץ:
״אוהדים יקרים, אני פונה אליכם לפני משחק הגומלין החשוב שלנו מול ת׳ון בבקשה פשוטה- תמשיכו להיות כמו שאתם.
ולמה אני מתכוונת?
בשבוע שעבר ראינו את כוחו האדיר של הקהל שלנו, זה היה מפגן עוצמתי ומרגש. אני מבקשת שתמשיכו להתנהג כך- תמשיכו לבוא מאהבה, כזו שדוחפת את הקבוצה שלנו קדימה.
חשוב מאוד לציין, שבמקרה שיהיו פרובוקציות כנגדנו, אל תיגררו, אל תגיבו, או טוב יותר- תמחאו כפיים, ממש כמו שעשיתם בשנה שעברה. תבואו ותראו את הצד היפה של הכדורגל הישראלי, בואו ויצגו את באר שבע, הנגב כולו ומדינת ישראל באור חיובי.
ועוד הערה לסיום- באופ״א ובמשטרת שוויץ נוהגים בחוסר סלחנות לאבוקות, חזיזים ושאר אמצעי פירוטכניקה, אלה אמצעים שאינם חלק מאיתנו!
סומכת עליכם שתתמכו כמו שרק אתם יודעים!
ניפגש בת׳ון.
שלכם,
אלונה״
״אוהדים יקרים, אני פונה אליכם לפני משחק הגומלין החשוב שלנו מול ת׳ון בבקשה פשוטה- תמשיכו להיות כמו שאתם.
ולמה אני מתכוונת?
בשבוע שעבר ראינו את כוחו האדיר של הקהל שלנו, זה היה מפגן עוצמתי ומרגש. אני מבקשת שתמשיכו להתנהג כך- תמשיכו לבוא מאהבה, כזו שדוחפת את הקבוצה שלנו קדימה.
חשוב מאוד לציין, שבמקרה שיהיו פרובוקציות כנגדנו, אל תיגררו, אל תגיבו, או טוב יותר- תמחאו כפיים, ממש כמו שעשיתם בשנה שעברה. תבואו ותראו את הצד היפה של הכדורגל הישראלי, בואו ויצגו את באר שבע, הנגב כולו ומדינת ישראל באור חיובי.
ועוד הערה לסיום- באופ״א ובמשטרת שוויץ נוהגים בחוסר סלחנות לאבוקות, חזיזים ושאר אמצעי פירוטכניקה, אלה אמצעים שאינם חלק מאיתנו!
ניפגש בת׳ון.
שלכם,
אלונה״
אני מאוהב באישה הזאת , היא האמא של כולנו.אדום בלב בנשמהההה כתב:אלונה במסר לאוהדים הטסים לשוויץ:
ולמה אני מתכוונת?
ניפגש בת׳ון.
שלכם,
אלונה״
ממש ככה גיא."אלונה חיים שלי"
מקווה שלא יעשו שטויות.
נערך לאחרונה על ידי הפועלעולה ב 19 יולי 2015, 17:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
לגבי מה שאלונה רשמה,
פירו זה לא פשע, אבל צריך לכבד את מה שאמרה ולא להדליק באירופה,
בליגה זה סיפור אחר.
פירו זה לא פשע, אבל צריך לכבד את מה שאמרה ולא להדליק באירופה,
בליגה זה סיפור אחר.
נערך לאחרונה על ידי maor20094 ב 19 יולי 2015, 17:21, נערך פעם 1 בסך הכל.