מאור בוזגלו
Re: מאור בוזגלו
בדיחה. לוקחים את השחקן עם המספרים הכי טובים בשלושת השנים האחרונות והופכים אותו לבעיה של הקבוצה.
- OMERREMO33
בדיחה? האם המספרים שלו הביאו לנו תואר? (לא). האם המספרים שלו הביאו לו איזה תואר?(לא). אז אולי הוא לא הבעיה, אבל הוא בטח לא הפתרון.izguy83 כתב:בדיחה. לוקחים את השחקן עם המספרים הכי טובים בשלושת השנים האחרונות והופכים אותו לבעיה של הקבוצה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בלי להעליב אלון מזרחי הוא האחרון שהייתי סומך עליו.ץהבחור עם אינטיליגנציה של נעל...אוהד הצלחות כתב:https://www.one.co.il/Article/15-16/1,1 ... 67156.html
מזל שיש כאלה שרואים מפוכח, בלי התקפי מאניה דיפרסיה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
רציתי להגיב רק כשארגע.
אתחיל מזה שלדעתי אני בין הראשונים בפורום שכבר חודשיים טוען שבוזי זה פשוט לא זה ושאין שום סיבה בעולם שהוא ימשיך לפתוח בכושר הרע שלו ככה שאני האחרון שמשוחד.
חושב שאתמול מבלי קשר לפנדל שהחטיא(לא היה צריך לבעוט, ידוע כבועט גרוע) האופי הלוזרי שיש לו גמר אותו, החטאת פנדל? דחילראבק תמשיך לשחק, תרים תראש, אל תחפש ליפול כמו בלרינה בכל נגיעה, מספיק עם המנטליות של שקית פלסטיק הזו...
משהו לגביי התגובות כאן? תתביישו.
אמנם נראה רע מאוד אבל גם אם זה היה גל אראל לא הייתי מקבל את הליכלוכים שלכם כאן, עדיין שחקן של הקבוצה, עדיין לובש את מדי המועדון, המינימום זה לכבד אותו, בטח אחריי שנתיים נהדרות.
אתחיל מזה שלדעתי אני בין הראשונים בפורום שכבר חודשיים טוען שבוזי זה פשוט לא זה ושאין שום סיבה בעולם שהוא ימשיך לפתוח בכושר הרע שלו ככה שאני האחרון שמשוחד.
חושב שאתמול מבלי קשר לפנדל שהחטיא(לא היה צריך לבעוט, ידוע כבועט גרוע) האופי הלוזרי שיש לו גמר אותו, החטאת פנדל? דחילראבק תמשיך לשחק, תרים תראש, אל תחפש ליפול כמו בלרינה בכל נגיעה, מספיק עם המנטליות של שקית פלסטיק הזו...
אמנם נראה רע מאוד אבל גם אם זה היה גל אראל לא הייתי מקבל את הליכלוכים שלכם כאן, עדיין שחקן של הקבוצה, עדיין לובש את מדי המועדון, המינימום זה לכבד אותו, בטח אחריי שנתיים נהדרות.
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
+100000000000000000000000000000RedHell כתב:רציתי להגיב רק כשארגע.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
- yanivnew91
מכבד מאוד את בוזגלו, עדיין מותר וצריך להעביר ביקורת.RedHell כתב:רציתי להגיב רק כשארגע.
אני לא בא לגמד אותו אבל נדבקה בו תווית של לוזר ושחקן שלא מגיע למעמדים גדולים.
כמראה שלא קראת את התגובות כאן אם אתה אומר "להעביר ביקורת".yanivnew91 כתב: מכבד מאוד את בוזגלו, עדיין מותר וצריך להעביר ביקורת.
אני לא בא לגמד אותו אבל נדבקה בו תווית של לוזר ושחקן שלא מגיע למעמדים גדולים.
להעביר ביקורת זה הדבר האחרון שהיה פה, קרוב יותר לחיסול ממוקד...
יש דרך לכל דבר.
- yanivnew91
דווקא כן עברתי על כל התגובות. מסכים שחלק קצת יותר בוטים וחלק פחות אבל אפשר להבין את התסכול. זה המקום לפרוקRedHell כתב:
כמראה שלא קראת את התגובות כאן אם אתה אומר "להעביר ביקורת".
להעביר ביקורת זה הדבר האחרון שהיה פה, קרוב יותר לחיסול ממוקד...
יש דרך לכל דבר.
מצד אחד אתה רוצה שנכבד אותו, ומצד שני אתה קורא לו לוזר...RedHell כתב:רציתי להגיב רק כשארגע.
מותר להעביר ביקורת, במיוחד עליו, כי כולם יודעים שיש לו כישרון עצום ברגליים.
רק שיתעסק בכדורגל נטו, בדיוק כמו העונה הראשונה שלו כאן. כשהוא בא קטן בלי הרבה דיבורים.
האופי שלו אתמול היה הרבה יותר מרק לוזר, תקרא היטב מה שרשמתי שמעון.שמעון א כתב: מצד אחד אתה רוצה שנכבד אותו, ומצד שני אתה קורא לו לוזר...
מותר להעביר ביקורת, במיוחד עליו, כי כולם יודעים שיש לו כישרון עצום ברגליים.
רק שיתעסק בכדורגל נטו, בדיוק כמו העונה הראשונה שלו כאן. כשהוא בא קטן בלי הרבה דיבורים.
לגביי הכשרון העצום? קצת חולק עלייך, שחקן מעולה- עדיין הרבה פחות ממה שעושים ממנו בעיניי, אך זה לנושא אחר.
התיקו אתמול אמנם עם כותרת ענקית של בוזגלו עליו.
אבל שלא תשלו את עצמכם, לא היה שחקן אחד טוב על הדשא כולל צדק ואוגו.
ומישהו חייב כבר להודיע לגורש שבגיל 36 הוא לא יהפוך לנוייר, שיתחיל לעמוד בשער ולא על החצי.
ומישהו חייב כבר להודיע לגורש שבגיל 36 הוא לא יהפוך לנוייר, שיתחיל לעמוד בשער ולא על החצי.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
במשחקים הראשונים היה עושה לי התקף לב כול פעם שהכדור אצלו עכשו שיעשה מה שהוא רוצה יש לנו שוער בשערdoctorslayer כתב:התיקו אתמול אמנם עם כותרת ענקית של בוזגלו עליו.
- ForeverRed
תמשיכו להתייחס לפנדל, להחמצות, למשחק האחרון.
אני אמשיך להתייחס לגישה, לתדמית, למגמה.
מאור בוזגלו של 2016 מייצג את הדבר הכי רחוק ממה שקבוצה גדולה צריכה לשאוף אליו.
פוזה, חוסר מאמץ, נפילה ברגעים מכריעים, צלילות על כל נגיעה, הסתמכות טוטאלית על מצבים נייחים, אהבה עצמית, אגואיסטיות.
הרבה שואלים בזמן האחרון איך חזרנו להיות הפועל של אלישע.
נראה לי שבוזגלו עדיין תקוע חזק בתקופה הזאת.
לא הוגן יהיה להפיל עליו את כל התיק, אבל משחקן שמצייר את עצמו כפנים של הקבוצה אתה מצפה לקחת אחריות ולעשות הרבה יותר.
כשבוזגלו חזר מהפציעה אמרנו פה שהוא יהיה חייב לעשות את ההתאמות.
זה לא קרה.
אני אמשיך להתייחס לגישה, לתדמית, למגמה.
מאור בוזגלו של 2016 מייצג את הדבר הכי רחוק ממה שקבוצה גדולה צריכה לשאוף אליו.
פוזה, חוסר מאמץ, נפילה ברגעים מכריעים, צלילות על כל נגיעה, הסתמכות טוטאלית על מצבים נייחים, אהבה עצמית, אגואיסטיות.
הרבה שואלים בזמן האחרון איך חזרנו להיות הפועל של אלישע.
נראה לי שבוזגלו עדיין תקוע חזק בתקופה הזאת.
לא הוגן יהיה להפיל עליו את כל התיק, אבל משחקן שמצייר את עצמו כפנים של הקבוצה אתה מצפה לקחת אחריות ולעשות הרבה יותר.
כשבוזגלו חזר מהפציעה אמרנו פה שהוא יהיה חייב לעשות את ההתאמות.
זה לא קרה.
הבעיה היא לא של מאור , מאור שחקן נהדר- אבל ידוע שהוא לא שחקן של מאני טיים שיסחוב קבוצה.
הבעיה היא של הפועל באר שבע ושל ברק בכר.
אם תבנה על בוזגלו שיסחוב אותך במאני טיים זה מה שתקבל. נקודה.
נותנים לו להיות הקפטן המחליף, נותנים לבעוט אתמול פנדל שראדי על המגרש,
נותנים לו לפתוח בהרכב ללא תלות ביכולת כבר חודשיים, ואחרי זה מתפלאים שזה מתפוצץ לנו בפנים.
הבעיה היא של הפועל באר שבע ושל ברק בכר.
אם תבנה על בוזגלו שיסחוב אותך במאני טיים זה מה שתקבל. נקודה.
נותנים לו להיות הקפטן המחליף, נותנים לבעוט אתמול פנדל שראדי על המגרש,
נותנים לו לפתוח בהרכב ללא תלות ביכולת כבר חודשיים, ואחרי זה מתפלאים שזה מתפוצץ לנו בפנים.