דילים למולדובה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: דילים למולדובה

שליחה על ידי dor69 »

The red one כתב:דור, תהיה בריא. איך בחרת להתעלם מ"הגבתי כבר לאורן בנושא הזה והדגשתי בפניו עד כמה אני מעריך ומוקיר את האנשים שמשקיעים מזמנם לטובת כלל הקהל" ? מה הקשר של 2 השורות האחרונות ריבונו של..מי יוצא על מי..שטת רחוק מאוד.

גם שאר ההודעה שלך לא נכונה בעיניי. אתה מכליל בצורה מוגזמת ביותר. 20 איש שמתלוננים בקבוצות האוהדים הם לא "אותו קהל" ולא "הקהל הזה". אפילו לא 100 ואפילו לא 200. אז גם פה נסחפת בטירוף.
״ובכל זאת - השחקנים פגעו בכ20-30 איש שעמלו עבורם? ונגיד שבעוד כמה מאות שהיו במסיבה, למרות שהמאות שהיו בכל זאת נהנו מהמסיבה.

אז בגלל 20-30 איש להרוס ל16,000? אתה שומע מה אתה מדבר?״

זה הציטוט שהרתיח אותי.
עכשיו לעניין התגובה:
1. הזריקת ז** היא לא רק בפנים של הארגון היא בפנים של כל הקהל. השחקנים לא ידעו אם זה 20-30, כמה מאות או כמה אלפים הם פשוט זרקו ז** על אוהדי הפועל באר שבע איך שלא תסובב את זה.
2. אני רוצה לראות אותך במצב שאתה מרים אירוע כזה להנאה של כולם ושורף על זה ים זמן ובסוף גם השחקנים יזרקו עליך ז** וגם אתה תקבל הודעות לפייסבוק הפרטי שלך (והיו כאלה שקיבלו) שאתה נוכל ורמאי כי הבטחת שחקנים.

אולי נוסח התגובה טיפה בוטה אבל מאחורי התוכן אני עומד ב200 אחוז

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

dor69 כתב: ״ובכל זאת - השחקנים פגעו בכ20-30 איש שעמלו עבורם? ונגיד שבעוד כמה מאות שהיו במסיבה, למרות שהמאות שהיו בכל זאת נהנו מהמסיבה.

אז בגלל 20-30 איש להרוס ל16,000? אתה שומע מה אתה מדבר?״

זה הציטוט שהרתיח אותי.
עכשיו לעניין התגובה:
1. הזריקת ז** היא לא רק בפנים של הארגון היא בפנים של כל הקהל. השחקנים לא ידעו אם זה 20-30, כמה מאות או כמה אלפים הם פשוט זרקו ז** על אוהדי הפועל באר שבע איך שלא תסובב את זה.
2. אני רוצה לראות אותך במצב שאתה מרים אירוע כזה להנאה של כולם ושורף על זה ים זמן ובסוף גם השחקנים יזרקו עליך ז** וגם אתה תקבל הודעות לפייסבוק הפרטי שלך (והיו כאלה שקיבלו) שאתה נוכל ורמאי כי הבטחת שחקנים.

אולי נוסח התגובה טיפה בוטה אבל מאחורי התוכן אני עומד ב200 אחוז
הציטוט הזה הגיע בהמשך ישיר לזה שאמרתי שאני מעריך כל ואחד מהארגון ומה שכתבתי לך בהודעה הקודמת. הוא לא הגיע ככה סתם! אל תוציא דברים מהקשרם.

ובכל זאת, אתה מסתכל מהעיניים של ה20-40, ואני אמרתי שנכון שה20-40 נפגע מאוד, וזה לא צודק בכלל, ולא היה אמור לקרות. אןי לי שמץ של מושג מה זה להרים דפק כזה ולקבל כזה ז** בפרצוף.

ובכל זאת - זה שווה פגיעה ב16,000? זה שווה מלחמות בין הקהל? תגיד לי אתה, זה שווה?

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אורי אדום בנשמה כתב: בא נדייק: לא מדובר על שביתת עידוד כוללת, אלא רק על שירי שחקנים. ואני יכול להבין את הנפשות הפועלות בארגון בעניין הזה.
+1
גם אני.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

חברים תשחררו מהפנאטיות המוגזמת הזאת.
משחקי אגו זה הדבר הכי גרוע שיש וזה מה שהפיל את כל הקבוצות הגדולות,
שהקהל הלך נגדה והקהל החליט שהוא חשוב יותר.
אז בסדר, האוהדים זה הנכס הכי גדול והכי חשוב והוא תמיד יהיה פה והוא מעל השחקנים והכל טוב,
אבל הוא לא מעל המועדון, ולגרום פגיעה למועדון בגלל דבר כזה זאת חשיבה לא נכונה,
שרק משיגה את ההפך. האוהדים מפרים את המועדון והמועדון מפרה את האוהדים.
אל תחשבו להיכנס למלחמות האלה עם השחקנים, שימו את הכעס, גדול ככל שיהיה, בצד.
ברגע שאתה נותן לזה לחלחל, אתה שם את עצמך מעל המועדון, ויש עקרונות שלא שווים את זה.
אגו זה מחלה ואסון לכל בנאדם, ארגון וישות כלשהי. תתרחקו מזה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

למקרה שלא הבנתם, יהיה עידוד ושירי שחקנים כרגיל מול שריף, אני פשוט כתבתי שהרעיון להתחיל את קמפיין ליגת האלופות עם מחאה, בטח כשיהיו חלקים בקהל שיתנגדו לה, היא הזויה וטיפשית ואני שמח שהארגון לא בחר בה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

The red one כתב: הגבתי כבר לאורן בנושא הזה והדגשתי בפניו עד כמה אני מעריך ומוקיר את האנשים שמשקיעים מזמנם לטובת כלל הקהל, ובכל זאת - השחקנים פגעו בכ20-30 איש שעמלו עבורם? ונגיד שבעוד כמה מאות שהיו במסיבה, למרות שהמאות שהיו בכל זאת נהנו מהמסיבה.

אז בגלל 20-30 איש להרוס ל16,000? אתה שומע מה אתה מדבר? אנשים צמאים לבוא ולהתחיל לצרוח את השירים של השחקנים. בפאקינג ליגת אלופות. מעולם לא קרה פה דבר כזה ובגלל שהשחקנים זרקו עבודה של 20-30 איש לפח לשלול מכל ה16,000 האחרים את הזכות הזאת? וכן, אפשר לשיר גם בלי הארגון, אבל אתה יודע טוב מאוד שזה לא יילך ככה.

אם באמת זה יצא לפועל המחאה הזו - תהיה תסיסה גדולה בקרב הקהל על הארגון ובצדק. אם המחאה הזו תצא לפועל, הארגון שם את עצמו מעל הקבוצה ויותר גרוע מכך - מעל שאר הקהל. מאוד מקווה שאין שום מחשבה אצל אף אחד מהארגון לנקט בצעד שכזה.
אז בעינייך הזמן של ה20-30 איש האלה הוא לא יקר? אם הם נפגעו כהגדרתך אז לא נורא שיבלעו את הגלולה? נחמד אחי, במילים אחרות-שהארגון יעשה הכל תמיד ואם צריך לספוג שיספוג בשקט אבל ממה שהוא עשה כולנו נהנה וניקח קרדיט.

מישהו כפה על הקהל האם לשיר או לא? מישהו מפריע לכם במידה ותחליטו?
ישנם דרכים להעביר מסר לשחקנים שלא כיבדו את מי שהמליך אותם למה שהם, ואם יש 50-70 אנשי ארון שהחליטו שעליהם לא ישתינו בקשת והם יגידו שזה גשם אז זה לגיטימי.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

RedHell כתב:
אז בעינייך הזמן של ה20-30 איש האלה הוא לא יקר? אם הם נפגעו כהגדרתך אז לא נורא שיבלעו את הגלולה? נחמד אחי, במילים אחרות-שהארגון יעשה הכל תמיד ואם צריך לספוג שיספוג בשקט אבל ממה שהוא עשה כולנו נהנה וניקח קרדיט.

ישנם דרכים להעביר מסר לשחקנים שלא כיבדו את מי שהמליך אותם למה שהם, ואם יש 50-70 אנשי ארון שהחליטו שעליהם לא ישתינו בקשת והם יגידו שזה גשם אז זה לגיטימי.

אמרתי כבר את דעתי שאני מבין לחלוטין את הכעס ולגמרי חושב שיש סיבה להיפגע אחרי ההבטחות שניתנו.
אבל אם לגעת במשפט שהדגשתי, אתה יודע שזה לא יעבוד כי זה אף פעם לא עובד, ואתה יודע גם שזה יגרור מריבות בקהל שאותן אנחנו בטח לא צריכים.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

RedHell כתב:

מזל שאתה לא מקבל החלטות,
מחאה זה לא תמיד דרך לפתור משבר, וזאת הדרך האחרונה שצריך לנקוט בה.
הם יכולים לעשות מה שבא להם הם בסה"כ מתנדבים, אבל אם הקבוצה מעל הכל, אז היא מעל הכל,
וגם מעל האגו האישי. שמח שהם הבינו את זה ככה.

ואגב, להגיד כפה\לא כפה זאת עצימת עיניים כי הם ארגון ויש להם כוח מסויים,
הם אלה שמקבלים את אמצעי העידוד, הם מנהיגים את הקהל
ולמנהיג תמיד צריך להיות חשיבה אחרת.

הכעס הוא לגיטימי, השאלה מה אתה עושה איתו.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

avivgolan כתב:
מזל שאתה לא מקבל החלטות,
מחאה זה לא תמיד דרך לפתור משבר, וזאת הדרך האחרונה שצריך לנקוט בה.
הם יכולים לעשות מה שבא להם הם בסה"כ מתנדבים, אבל אם הקבוצה מעל הכל, אז היא מעל הכל,
וגם מעל האגו האישי. שמח שהם הבינו את זה ככה.

ואגב, להגיד כפה\לא כפה זאת עצימת עיניים כי הם ארגון ויש להם כוח מסויים,
הם אלה שמקבלים את אמצעי העידוד, הם מנהיגים את הקהל
ולמנהיג תמיד צריך להיות חשיבה אחרת.

הכעס הוא לגיטימי, השאלה מה אתה עושה איתו.
אף החלטה בארגון לא מתקבלת ע"י בנאדם בודד.
תנשמו אוויר לא זו ההחלטה שהתקבלה, מנקודת מבט אישית? חבל שכך.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

RedHell כתב:

זה קטע אצלכם לקחת דברים ולהוציא מהקשרם? מה לא מובן ב"אני מעריך, מוקיר, אוהב, שרוף, חולה על כל אחד ואחד שמשקיע מזמנו הפנוי וללא כל תמורה למען האוהדים אבל יחד עם זאת מדובר בחלק קטן מקהל גדול, חלק בוגר שמבין את ההשלכות למעשים שלו, חלק שמייצג את כלל (או לפחות אמור) הקהל וברור שיש להם זכות לעשות מה שבא להם, אבל מהם כולם מצפים ועלייהם כולםם סומכים וקיצר אין לי כוח להמשיך אבל מקווה שהבנת ואם לא אז חבל מאוד, לא אחזור על זה פעם תשיעית.

שמח מאוד שזו לא ההחלטה שהתקבלה. שיהיה לכולנו בהצלחה.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

כל אלה שמזלזלים ב20-30 איש האלה (שזה לפחות 80 אחוז מהאירגון אם לא יותר) , תחשבו אם הם לא היו מה היה קורה..

לא יקרה שום דבר אם לא יהיה שירת שחקנים לפני תחילת המשחק , במשחק עצמו העידוד חשוב יותר.
בכלל צריך לדעתי לשיר רק לשחקנים שבאו כדי שהשאר יבינו את הרמז.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

הראל כתב:בכלל צריך לדעתי לשיר רק לשחקנים שבאו כדי שהשאר יבינו את הרמז.

:יאללה הפועל:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
oran

שליחה על ידי oran »

1. בלי קשר למה שקרה תמיד התנגדתי לפסטיבל של שירי שחקנים מכמה סיבות:
גומר את האוויר של הקהל לפני המשחק, כל שחקן בלי שראה דקת משחק כבר מקבל להיט, קבוצה קבוצה וקבוצה תמיד העידוד לקבוצה הוא היותר חשוב, היותר כיף והכי שלך.

2. הארגון מורכב מאנשים מכל הקצוות בקהל וזה מה שמייחד את הארגון הזה שלא היה פה אף פעם.

3. שהארגון מגיע להחלטה לגבי משהו תהיו בטוחים שטובת הקבוצה והקהל קודמת לכל ואין החלטות אישיות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

delta7 כתב: אורן, אמנם עדיין מוקדם אבל האם ידוע משהן לגבי חידוש מנויי החוץ? עדיפות למנויים קיימים שמחדשים?
תהיה תקופת חידוש ואחריה תיפתח מכירה לכל מי שירצה להצטרף בהגבלה של 500 מנויי לוץ מקסימום (במטרה להשאיר גם כרטיסים להגרלה)

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

The red one כתב: הגבתי כבר לאורן בנושא הזה והדגשתי בפניו עד כמה אני מעריך ומוקיר את האנשים שמשקיעים מזמנם לטובת כלל הקהל, ובכל זאת - השחקנים פגעו בכ20-30 איש שעמלו עבורם? ונגיד שבעוד כמה מאות שהיו במסיבה, למרות שהמאות שהיו בכל זאת נהנו מהמסיבה.

אז בגלל 20-30 איש להרוס ל16,000? אתה שומע מה אתה מדבר? אנשים צמאים לבוא ולהתחיל לצרוח את השירים של השחקנים. בפאקינג ליגת אלופות. מעולם לא קרה פה דבר כזה ובגלל שהשחקנים זרקו עבודה של 20-30 איש לפח לשלול מכל ה16,000 האחרים את הזכות הזאת? וכן, אפשר לשיר גם בלי הארגון, אבל אתה יודע טוב מאוד שזה לא יילך ככה.

אם באמת זה יצא לפועל המחאה הזו - תהיה תסיסה גדולה בקרב הקהל על הארגון ובצדק. אם המחאה הזו תצא לפועל, הארגון שם את עצמו מעל הקבוצה ויותר גרוע מכך - מעל שאר הקהל. מאוד מקווה שאין שום מחשבה אצל אף אחד מהארגון לנקט בצעד שכזה.
א. תודה על ההערכה.

ב. לא מגיע להם שירי שחקנים במשחק הקרוב.

ג. הם לא פגעו ב 20-30 הם פגעו ב 1500 מתוכם 80 חברי ארגון,ובאופן כללי פגעו בכל אוהד ואוהדת שלהם שזה כולל את כל ה 16,000 שמגיעים לטרנר כי זה לא משנה מי הגיע למסיבה ומי לא, מי שהגיע ציפה לראות אותם ושילם על כך ממיטב כספו והם לא הופיעו ללא שום הודעה מוקדמת ולאחר סגירה של הדברים מראש מול כל מי שהיה צריך להיסגר מולו.

ד. לא תהיה מחאה של הפסקת שירי שחקנים בגלל החשיבות של המשחק ובגלל שחברי הארגון הם לא ילדים מושפעים עם אגו נפוח (בניגוד לשחקנים כפויי טובה) וטובת המועדון והקבוצה שלנו מעל הכל,

רוצים לדבר פתוח? בתאכלס אי ההגעה של השחקנים לאירוע לא כזאת עניינה אותנו באופן אישי, אנחנו לא צמאי קשר אישי לשחקנים אנחנו נהנים ממה שאנחנו והביחד שלנו ושל הקהל הזה שמבחינתי הוא הקהל הכי מרגש, אמוציונאלי, אמיתי שיש בארץ.

מה שהפריע לנו באמת זה שאיכזבנו את הקהל שלנו ולא עמדנו בהתחייבות מולו וזה אך ורק באשמתם.

ה. מהיום דברים יעבדו אחרת בגזרת מועדון-שחקנים-ארגון וזה עקב זלזול של המערכת בשלמותה בארגון השחקנים והקהל להם.

אנחנו לא נצא במחאות ולא נשרוף את המועדון אבל הם גם לא יקבלו את האקסטרה, את ההתחשבות, את האהבה הבלתי נגמרת וקבלות הכי חמות בארץ, הם יצטרכו לעבוד קשה כדי לקבל את ההערכה ומי שיעבוד קשה ויכבד יקבל את אותו כבוד פי 4 ויהיה פה מלך.

מי שלא יכבד לא יהיה שעיר לעזאזל אבל גם יידע שהווא לא שווה לאלו שכן יש מספיק דרכים להעביר מסרים (סתם לדוגמא זה לשיר לכל השחקנים אבל לשלושה שכן הגיעו לקרוא עד לגדר לפני ולהבדיל אותם מהשאר, המסר עובר ואף אחד לא נפגע).

שלח תגובה