טוני נוואקמה
Re: טוני נוואקמה
אני גם חשבתי ממה שקראתי שטוני לא רוצה להישאר, בכתבה של היום הבנתי שזה עניין של כסף.
השאלה כמה מוכנים לתת לו ולכמה זמן.
טורקיה זה לא שדרוג מקצועי וטוני כרגע מחפש כסף וזה לגיטימי.
אני חושב שצריך לשלם לו שישאר כי כמו שכתבו פה אין לנו באופק מישהו שיכול להיכנס לנעל אחת שלו ולפי ההתנהלות הקיץ הזה גם עוד מיליון וחצי לא יעזרו להנחית פה שחקן שקרוב לזה.
השאלה כמה מוכנים לתת לו ולכמה זמן.
טורקיה זה לא שדרוג מקצועי וטוני כרגע מחפש כסף וזה לגיטימי.
אני חושב שצריך לשלם לו שישאר כי כמו שכתבו פה אין לנו באופק מישהו שיכול להיכנס לנעל אחת שלו ולפי ההתנהלות הקיץ הזה גם עוד מיליון וחצי לא יעזרו להנחית פה שחקן שקרוב לזה.
תגיד אתה רציני בעניין האסלבנייק??ForeverRed כתב: נראה לי שאתה מסרב להבין.
כסף לא מעניין אותי. זה בכלל לא פקטור.
מה שווים מיליון יורו בעידן שבו איזי לא משחרר את האסלביינק בכפול?
אתה צריך להבין שאין כרגע תחליפים. אנחנו באמצע אוגוסט ולא הצלחנו לשים יד על שחקן משדרג אחד במשך פאקינג שנתיים. מה גורם לך לחשוב שתוך שבועיים זה ישתנה?
תתעורר.
איזי הביא אותו בחינם,חינם!!
למה מה הוא יודע לעשות שאנחנו לא?
מחליף אתה יכול להביא השאלה אם למערכת יהיה זמן לתת לו תזמן.
זהו.
אצל איזי הוא הסריח את הדשא חצי שנה. אם זה היה קורה אצלנו גורלו היה כגורל הזרים האחרונים שלנו.אדום זקן כתב: תגיד אתה רציני בעניין האסלבנייק??
זהו.
אין אצלנו סבלנות.
לא יודע מה זה סכומים שאי אפשר להשוות.bs war כתב:
במגבלות התקציב שלנו כנראה שאי אפשר להשאיר אותו. כנראה הטורקים מציעים סכומים שאנחנו לא יכולים להשוות.
מועדוני ענק כמו צ'לסי וליברפול בעד שום סכום לא מצליחים להשאיר אצלם שחקנים שרוצים לעזוב. יכול לקרות גם לנו.
דוג' מעכשיו, נאתכו שבא מרוסיה בפוזה של שני מיליון לעונה סגר בסוף חוזה של 700 אלף יורו אצל היוונים.
כשאתה מגיע לגיל 30 (ע"פ דיווחים זרים) תקרת השכר שלך מאד מוגבלת.
בוא לא נשכח שהא לא ילד וממה שקראתי מייעדים אותו להעמיק את הסגל.
נחכה ונראה.
- ForeverRed
שמע, אתה מפתיע אותי.אדום זקן כתב: תגיד אתה רציני בעניין האסלבנייק??
זהו.
לך תבדוק כמה זרים עברו בקרית שמונה בשנים האחרונות לפני שהאסלביינק אחד התברר כבינגו, וגם במקרה שלו זה לקח תקופה ארוכה.
בנוף הפסטורלי של הצפון ועם אוהד וחצי ביציע זה אולי תופס. פה זה בחיים לא יכול לעבוד, בטח שלא כמחליף לאחד הזרים הכי גדולים ששיחקו בארץ.
לאיזי יש עין טובה והוא הוכיח את זה המון פעמים. אף אחד לא מבטיח לך כלום.אדום זקן כתב: תגיד אתה רציני בעניין האסלבנייק??
זהו.
על כל הסלביינק אחד יש מאה קאיו.
השאלה כמה גלגולים הקבוצה שלך תעבור עד שנפגע בהסלביינק משלנו. אנחנו לא חממה כמו בק"ש.
אי אפשר לזלזל בזמן הזה, אם האסטרטגיה היא ללכת לרכש של כאן ועכשיו אז זה המצב.
בול!CrazyRed7 כתב: אצל איזי הוא הסריח את הדשא חצי שנה. אם זה היה קורה אצלנו גורלו היה כגורל הזרים האחרונים שלנו.
אין אצלנו סבלנות.
אז אוקיי.ForeverRed כתב: שמע, אתה מפתיע אותי.
לך תבדוק כמה זרים עברו בקרית שמונה בשנים האחרונות לפני שהאסלביינק אחד התברר כבינגו, וגם במקרה שלו זה לקח תקופה ארוכה.
בנוף הפסטורלי של הצפון ועם אוהד וחצי ביציע זה אולי תופס. פה זה בחיים לא יכול לעבוד, בטח שלא כמחליף לאחד הזרים הכי גדולים ששיחקו בארץ.
תגיד שהבעיה שלך במי שצריך לבחור את המחליף.
מזכיר לך שקוואנקה בעונה שעברה קיבל תמיכה שלא נגמרה עד שכבר הגענו למאני טיים ולא היה מקום לשתף אותו, אז זה לא מדויק...CrazyRed7 כתב: אצל איזי הוא הסריח את הדשא חצי שנה. אם זה היה קורה אצלנו גורלו היה כגורל הזרים האחרונים שלנו.
אין אצלנו סבלנות.
אין מה לעשות.RedBend כתב: לאיזי יש עין טובה והוא הוכיח את זה המון פעמים. אף אחד לא מבטיח לך כלום.
על כל הסלביינק אחד יש מאה קאיו.
השאלה כמה גלגולים הקבוצה שלך תעבור עד שנפגע בהסלביינק משלנו. אנחנו לא חממה כמו בק"ש.
אי אפשר לזלזל בזמן הזה, אם האסטרטגיה היא ללכת לרכש של כאן ועכשיו אז זה המצב.
השוק היום לא מאפשר לך להביא שחקנים טובים במחיר שתוכל להתחרות איתו באירופה.
עובדתית ונטו עובדתית.
הקבוצות עם הכי הרבה כסף הם אילו שנכשלו הכי הרבה עם הזרים.
מכבי תא,מכבי חיפה,הפועל בש 18 זרים אולי 3 בול פגיעה.
אז אולי צריך לשנות אסטרטגיה.
שואל אותי? מעדיף להביא את האסלבנייק ולשלם עליו קצת יותר אבל אני מקבל שחקן מוכח שאת זמן ההתאקלמות שלו כבר עבר והוא עדיין צעיר מאשר להשקיע את הכסף בטוני בן ה30 שנכון להרגע מחפש את חוזה חייו האחרון.
אבל זה אני.
לשחרר את טוני זה משפט שלמה או עקדת יצחק או כל סיטואציה אחרת שמשקפת התנגשות של שכל ורגש.
אפשר לדון בה בלי הפסקה ואין מישהו שיחשב "טועה". בעיניי לפחות, הנוסחא חייבת להיות ברורה;
חוזה ארוך וסיום הקרירה בבאר שבע או מכירה מחר בבוקר.
אם הוא מחליט שזה המקום הנכון לו להשאר, יש לשפות אותו בחוזה מפנק כראוי לשחק ענק במעמדו. אם הוא בוחר לוותר, יש לקבל את ההצעה התורנית המרבה במחיר ולמכור, לא לחכות לינואר.
המשמעויות של באר שבע ללא טוני ברורות. בעתיד גם נפרד מגדול הכדורגלנים ששיחקו אצלנו וגם אוגו לא ישחק כאן לנצח. מועדונים גדולים, מוצאים לכל אחד יורש.
רומאריו הלך, הגיע רונאלדו שהוחלף על ידי ריבלדו שהוחלף על ידי רונאלדיניו שהוזז על ידי מסי, גם למסי יגיע יורש.
אז נכון, אנחנו לא ברצלונה וכוכבים לא עומדים כאן בשורה, אבל מערכת בריאה כמו שבנינו עד הקיץ, יודעת להערך וללמוד מטעויות, לחזור מכשלונות כמו אנסטיס ותמיד להביט קדימה.
כל זה פועל יוצא של תפיסה חד משמעית של עובדה אחת- אנחנו נאבד את האליפות מתישהו, כנראה בקרוב. זה טבען של מוליכות. החוכמה והגדולה היא להשיג אותה מחדש ולייצר מסורת.
נכון, זה נשמע סיסמא ריקה- זה לא.
אפשר לדון בה בלי הפסקה ואין מישהו שיחשב "טועה". בעיניי לפחות, הנוסחא חייבת להיות ברורה;
חוזה ארוך וסיום הקרירה בבאר שבע או מכירה מחר בבוקר.
אם הוא מחליט שזה המקום הנכון לו להשאר, יש לשפות אותו בחוזה מפנק כראוי לשחק ענק במעמדו. אם הוא בוחר לוותר, יש לקבל את ההצעה התורנית המרבה במחיר ולמכור, לא לחכות לינואר.
המשמעויות של באר שבע ללא טוני ברורות. בעתיד גם נפרד מגדול הכדורגלנים ששיחקו אצלנו וגם אוגו לא ישחק כאן לנצח. מועדונים גדולים, מוצאים לכל אחד יורש.
רומאריו הלך, הגיע רונאלדו שהוחלף על ידי ריבלדו שהוחלף על ידי רונאלדיניו שהוזז על ידי מסי, גם למסי יגיע יורש.
אז נכון, אנחנו לא ברצלונה וכוכבים לא עומדים כאן בשורה, אבל מערכת בריאה כמו שבנינו עד הקיץ, יודעת להערך וללמוד מטעויות, לחזור מכשלונות כמו אנסטיס ותמיד להביט קדימה.
כל זה פועל יוצא של תפיסה חד משמעית של עובדה אחת- אנחנו נאבד את האליפות מתישהו, כנראה בקרוב. זה טבען של מוליכות. החוכמה והגדולה היא להשיג אותה מחדש ולייצר מסורת.
נכון, זה נשמע סיסמא ריקה- זה לא.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא רק אתה.אדום זקן כתב: אין מה לעשות.
עובדתית ונטו עובדתית.
שואל אותי? מעדיף להביא את האסלבנייק ולשלם עליו קצת יותר אבל אני מקבל שחקן מוכח שאת זמן ההתאקלמות שלו כבר עבר והוא עדיין צעיר מאשר להשקיע את הכסף בטוני בן ה30 שנכון להרגע מחפש את חוזה חייו האחרון.
אבל זה אני.
אני חושב שבמצב שלנו ובדינמיקה של הסגל נכון לעכשיו, רכש של זרים מוכחים מהליגה זה בדיוק מה שאנחנו צריכים (בישראלים זה ברור).
לכן מאוננים פה חודשיים ובצדק רב יש לומר על סבע/הסלביינק, אין לנו אוויר לנשימה היה צריך רכש משדרג כאן ועכשיו.
משלא הצלחת להביא מי מהם אתה פשוט לא יכול לוותר על עמוד התווך שלך.
נסכם שאם טוני יעזוב בסופו של דבר זה יעבור בגרון אם אחד מהשניים יקרו:
או שנבין שהציעו לו הצעה שאי אפשר לסרב לה (שכר של מיליון יורו והלאה)
או שמהכסף שיכנס נשים את היד על הסלביינק.
לצורך העניין לא רואה את שניהם קורים, ולכן לדעתי הצנועה צריך לחתור לכיוון של הארכת חוזה בלי בלבצים מיותרים על מיצוי שמיצוי.
- ForeverRed
בנוגע להודעה הקודמת, אז כן, מן הסתם הבעיה היא לא רק עם העזיבה של טוני, אלא עם היכולת (או חוסר יכולת) למצוא מחליף.אדום זקן כתב: אין מה לעשות.
עובדתית ונטו עובדתית.
אבל זה אני.
חושב שעדיף את האסלביינק על טוני? אפשר להתווכח על זה, אבל גם בהנחה שאתה צודק זה עדיין לא מקדם אותנו לשום מקום בשל העובדה השולית שאיזי לא מעוניין למכור למרות שקיבל הצעות יפות מאוד.
עוד פרט שחשוב לציין זה נושא הכמות.
אתה לוקח איזה האסלביינק אחד מקרית שמונה ומשווה לנפילות של 3 הגדולות. רק תזכור שבליגה יש עוד 10 קבוצות שמחזיקות 5-6 זרים. זה אומר שמתוך 60 זרים בליגה הישראלית (בקבוצות הקטנות) יש רק האסלביינק אחד ואולי עוד איזה חצי סאבו שמתאימים לשחק בהפועל באר שבע.
עכשיו תחשב שוב את האחוזים ותגיד לי אם הנפילות קורות בעיקר בגדולות.
הכל יחסי.ForeverRed כתב: בנוגע להודעה הקודמת, אז כן, מן הסתם הבעיה היא לא רק עם העזיבה של טוני, אלא עם היכולת (או חוסר יכולת) למצוא מחליף.
חושב שעדיף את האסלביינק על טוני? אפשר להתווכח על זה, אבל גם בהנחה שאתה צודק זה עדיין לא מקדם אותנו לשום מקום בשל העובדה השולית שאיזי לא מעוניין למכור למרות שקיבל הצעות יפות מאוד.
עוד פרט שחשוב לציין זה נושא הכמות.
אתה לוקח איזה האסלביינק אחד מקרית שמונה ומשווה לנפילות של 3 הגדולות. רק תזכור שבליגה יש עוד 10 קבוצות שמחזיקות 5-6 זרים. זה אומר שמתוך 60 זרים בליגה הישראלית (בקבוצות הקטנות) יש רק האסלביינק אחד ואולי עוד איזה חצי סאבו שמתאימים לשחק בהפועל באר שבע.
עכשיו תחשב שוב את האחוזים ותגיד לי אם הנפילות קורות בעיקר בגדולות.
שאתה מביא זרים במאות אלפים אתה מצפה מהם לתפוקה כאן ועכשיו.
רובם המכריע לא עומד בלחץ ואנחנו אין לנו זמן.
כל השאר מביאות זרים בשקל שבעים ואם הצליחו טוב גזרו קופון ואם לא אז אחלה גם לא משלמים לו משכורות.
צריך להתמקד במה שמצליח בארץ ולא כל מיני שמות ואטרקציות מחו"ל.
חושב שהבנו את זה מצויין בשנתיים האחרונות.