מוקדמות הליגה האירופית: משחק מספר 2, ההכרעה עוברת לשוויץ

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ReDo

Re: מוקדמות הליגה האירופית: משחק מספר 2, ההכרעה עוברת לשוויץ

שליחה על ידי ReDo »

maor2004 כתב:
" החלק הנכבד " רץ אחרי זה לפרסם בקאבר בפייסבוק תתמונה של הפירו בבלומפילד,
יש פה צביעות, צביעות שאחרי מעשה ואחרי להט הרגע כולם מרוצים, וכשאלונה מקבלת את הקנס כולם יוצאים נגד אותו אחד שהדליק.

אין לי שום קשר לארגון, לא מדליק אבוקות וגם אין לי מושג איך להשיג, ציינתי שפגיעה באלונה ועוד בחו"ל זה לא משהו נסבל בעליל,
אבל להדליק אבוקה כשהמשטרה לא מכניסה לך ציוד עידוד כמו בבלומפילד, זה תמיד כייף להחזיר בפירו.

עכשיו אני מבין, לרובכם כאן בפורום יש ילדים ומשפחה והם מעוניינים להגיע לצפות במשחקים בשקט ובשלווה,
מבחינת חלק מהאנשים בארגון, פירו זה חלק מהכנסת הקהל לאטרף.
בקיצ' כמו שלדעתכם אין צורך בשימוש בפירוטכניקה, דעתי היא אחרת, ואין פה על מה להתווכח, כי בכל מקרה אף אחד כאן בפורום לא מדליק.
לטעמי הדיון הוא פחות על מהות הפירו (כמו שציינתי באופן כללי אני בעד) אלא יותר על העונשים שהוא גורר.

האם לדעתך תצוגת פירו איכותית שווה משחק-שניים מחוץ לטרנר?

לדעתי חד משמעית לא.

סמל אישי של משתמש
zelik
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי zelik »

חברה זה בכלל לא משנה פשע /מותר/ אסור. אלונה ביקשה צריך לכבד אותה! כל מה שהיא עושה זה למעננו האוהדים ובשמחה. אז גם אנחנו נעשה למענה ובשמחה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

פירוטכניקה זה כן פשע ונחשב לפאקינג אמל"ח וכל עוד זה נחשב לאמל"ח עדיף לא להתעסק עם זה כי בנוסף לעונש הכספי ולעונשי רדיוס זה יכול לגרום לבעיות רפואיות במידה ולא משתמשים בו נכון אז חאלס כבר לחפור בכל מקום על זה שפאקינג אמצעי לחימה זה לא פשע.
גם להחזיק אקדח באופן חוקי זה לא פשע ואפילו לירות בשביל הגנה זה לא פשע אבל לירות באקדח סתם ככה זה פשע כנ"ל פירוטכניקה שזה סתם בשביל המראה חוץ מהמראה של האבוקה אין בזה שום דבר ואני אישית מעדיף בלונים וכו' על פניי אבוקות מטופשות חסרות כל ערך או הגיון כל עוד זה נחשב לאמל"ח ויכול לגרום לסיכון בריאותם של אנשים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

אלונה לא צריכה לכתוב את זה כדי שאנשים יבינו שלהדליק אבוקות זה מטומטם.
הרי אנשים יודעים שזה גורם לקנס כספי לקבוצה אז מה הקטע בדיוק? אם היו פוגעים לאותם אנשים בכיס אף אוהד בארץ לא היה מעז להדליק אבוקה.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

redo כתב:
לטעמי הדיון הוא פחות על מהות הפירו (כמו שציינתי באופן כללי אני בעד) אלא יותר על העונשים שהוא גורר.

האם לדעתך תצוגת פירו איכותית שווה משחק-שניים מחוץ לטרנר?

לדעתי חד משמעית לא.
שוב אני יחזור על זה כמו תוכי,
שימוש בפירו בחו"ל זה דבר שאין בו צורך, ואני בטוח שגם לא ישתמשו ( אלא אם כן יבוא איזה בן אדם מפגר וידליק בלי קשר ).

שימוש בארץ במשחקים גדולים כשלא מכניסים לך תפאורה, זה לגיטימי והגיוני, לא לשכוח שבדרך כלל מכניסים תפאורות לוסרמיל,
אז אין סיבה שלא יכניסו גם בטרנר.. במגרשים אחרים עושים לUS תמוות, ולכן לדעתי זה כן שווה,

ואין פה על מה להתווכח, לכל אחד יש דעה אחרת וזה לגיטימי, נחכה לראות לאן זה הולך.
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

יש לה מה להתווכח כי אתה סותר את עצמך. אמרת שבחול לא צריך לעשות כדי לא לפגוע באלונה ומצד שני אומר שבארץ זה לגיטימי כי המשטרה לא מכניסה תפאורות (ממש פעולה לגיטימית להתנגדות) אבל גם להדליק בארץ זה פגיעה באלונה ויותר גרוע מכך פגיעה בכל הקהל!

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

אני לא מצליח להבין את אלה שמתעקשים
אלונה ביקשה מה הבעיה בלכבד את דברייה.

הרבה אוהדים ביקשו לגמול לה על מה שעשתה עד כה... אז יש לנו הזדמנות

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום בלב בנשמהההה כתב:יש לה מה להתווכח כי אתה סותר את עצמך. אמרת שבחול לא צריך לעשות כדי לא לפגוע באלונה ומצד שני אומר שבארץ זה לגיטימי כי המשטרה לא מכניסה תפאורות (ממש פעולה לגיטימית להתנגדות) אבל גם להדליק בארץ זה פגיעה באלונה ויותר גרוע מכך פגיעה בכל הקהל!
אבל בקטנה. כולה 50 אלף. כמו 2 במבה שוש
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

maor20094 כתב:
שימוש בפירו בחו"ל זה דבר שאין בו צורך, ואני בטוח שגם לא ישתמשו ( אלא אם כן יבוא איזה בן אדם מפגר וידליק בלי קשר ).

שימוש בארץ במשחקים גדולים כשלא מכניסים לך תפאורה, זה לגיטימי והגיוני, לא לשכוח שבדרך כלל מכניסים תפאורות לוסרמיל,
אז אין סיבה שלא יכניסו גם בטרנר.. במגרשים אחרים עושים לUS תמוות, ולכן לדעתי זה כן שווה,

אני חושב שכבר כתבו בעניין הזכות שאין למדליק הפירו לטרטר 12,000 איש למגרש מרוחק או לגרום להטלת קנסות על המועדון.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

maor20094 כתב:

זה לא לגיטימי ולא חוקי בשום מקום!

ואל תתן לי את הדוגמא המטופשת של יום העצמאות או חתונות - רק בעלי מקצוע עם תעודת הסמכה מורשים להפעיל פירוטכניקה.
:בוער מעצבים:

סמל אישי של משתמש
maor20094

שליחה על ידי maor20094 »

אדום בלב בנשמהההה כתב:יש לה מה להתווכח כי אתה סותר את עצמך. אמרת שבחול לא צריך לעשות כדי לא לפגוע באלונה ומצד שני אומר שבארץ זה לגיטימי כי המשטרה לא מכניסה תפאורות (ממש פעולה לגיטימית להתנגדות) אבל גם להדליק בארץ זה פגיעה באלונה ויותר גרוע מכך פגיעה בכל הקהל!
זה רק מראה כמה לקחתם את הארגון באופן לגיטימי ובקלילות, כנראה שכחתם איפה הייתם בעבר.
אנשים עובדים על תפאורה שבועות יומם ולילה, כשאתה כבר מכין הכל והמשטרה לא מכניסה לך תפאורה, תמיד תמצא את זה שיבוא וידליק מרוב " אכזבה ".

ואין פה סתירה בין מה שאמרתי אגב, חו"ל זה השעיה, קנס הרבה יותר גבוה ושם רע לישראל.

הצביעות פה חוגגת, השמחה והעילולה אחרי שמישהו מדליק אבוקה, והשינוי ב 360 מעלות ברגע... אתם מתווכחים איתי כאילו אני זה שמדליק,
אני בסה"כ אומר את דעתי, תרצו תקבלו אותה, לא תרצו ? תדלגו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אביאל
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

maor20094 כתב: זה רק מראה כמה לקחתם את הארגון באופן לגיטימי ובקלילות, כנראה שכחתם איפה הייתם בעבר.
אנשים עובדים על תפאורה שבועות יומם ולילה, כשאתה כבר מכין הכל והמשטרה לא מכניסה לך תפאורה, תמיד תמצא את זה שיבוא וידליק מרוב " אכזבה ".

ואין פה סתירה בין מה שאמרתי אגב, חו"ל זה השעיה, קנס הרבה יותר גבוה ושם רע לישראל.

הצביעות פה חוגגת, השמחה והעילולה אחרי שמישהו מדליק אבוקה, והשינוי ב 360 מעלות ברגע... אתם מתווכחים איתי כאילו אני זה שמדליק,
תקשיב אתה חי בסרט.
אל תגיד שאנחנו צבועים. פירוטכניקה זה מחוץ לחוק. מחוץ לחוק. מ-ח-ו-ץ ל-ח-ו-ק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מחוץ לחוק!
מחוץ לחוק!
מחוץ לחוק!

מה אתה לא מבין???
אל תעשו לי טובות ותכינו תפאורה אם אתם מתכוונים להדליק פירוטכניקה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

maor20094 כתב: זה רק מראה כמה לקחתם את הארגון באופן לגיטימי ובקלילות, כנראה שכחתם איפה הייתם בעבר.

חזק העניין של 360 מעלות.
אגב, אבקות עושות לי עצבים. ישר חושב על האכזבה של אלונה. מזדהה עם עניין האכזבה של התפאורה. יש לי בבית מישהו שעובד על זה שעות רבות ובין השאר משתמש ברכב שלי עבור הלוגיסטיקה. צריך למחות על העניין אבל למה על חשבון מי שלא אשם למען השם?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אביאל
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

גדי כתב:
חזק העניין של 360 מעלות.
זה בדיוק זה. 360 מעלות וחזרנו לאותו מקום מטופש שהיינו בו.
אבל גדי עזוב, זו "צביעות" ו"כפיות טובה" ו"קלילות" וזו בסה"כ "דעה" ועוד כל מיני שטויות.
הרבה זמן לא התעצבנתי ככה.

סמל אישי של משתמש
maor20094

שליחה על ידי maor20094 »

אביאל כתב: תקשיב אתה חי בסרט.
אל תגיד שאנחנו צבועים. פירוטכניקה זה מחוץ לחוק. מחוץ לחוק. מ-ח-ו-ץ ל-ח-ו-ק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מחוץ לחוק!
מחוץ לחוק!
מחוץ לחוק!

מה אתה לא מבין???
אל תעשו לי טובות ותכינו תפאורה אם אתם מתכוונים להדליק פירוטכניקה
לא מכין לך תפאורות כי אני לא חלק מהארגון.

ואם תרשום " מחוץ לחוק " 30 פעם זה בטח מה שישנה לי את הדעה, זכותי להיות בעד כמו שזכותכם להיות נגד,
אתם מספיק אנשים בוגרים בגיל בשביל לקבל כל אחד בדעתו.

את המידע כמה " זה אסור " תמסרו למי שמדליק, לא למביא שמביא את דעתו.
תמונה

שלח תגובה