הפועל ב״ש- מכבי פ״ת, שבת 20:15, טרנר
Re: הפועל ב״ש- מכבי פ״ת, שבת,20:00, טרנר
פשוט בדיחה. העיקר את נתניה-בני יהודה משדרים. כנ"ל כל משחק של מכבי חיפה, הפועל ת"א ובית"ר שכבר 4 שנים לא עושות כלום בליגה הזאת
ואללה אני מבסוט, מי שרוצה לראות שיגיע.
- dardasmiley
לוקחים לשחקנים שלכם את כל העלאק תירוצים אפשריים ואתם מתלוננים? שלא ישדרו אותנו באף משחק למעט קש וסכנין בחוץ (רחוק) ככה הבלרינות לא יקבלו פיק ברכיים...
כשמכרת כמות מינויים כמו שמכרת, אתה לא צריך שלא יהיה שידור בשביל שאנשים יגיעו.RedHell כתב:ואללה אני מבסוט, מי שרוצה לראות שיגיע.
בהנחה שנגמרו כל הכרטיסים(או לפחות יגמרו) - יהיו אנשים שישארו בבית ולא יוכלו לראות את המשחק.
אגב,
יש אוהדים שהחוויה במגרש לא מחפה את הראות הפחות טובה, ולא משנה כמה המגרש מושלם - אנשים קמים, אין הילוכים חוזרים, עדיין יש איזשהו מרחק מהדשא. ת'כלס אני מבינה למה יש אנשים שלבוא למגרש פחות נוח להם, בעיקר מבוגרים.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
וכמובן שיש חיילים שסוגרים ומתים להרגיש את טרנר לפחות מהשידור 
ובלי קשר לאינטרס האישי- אני באמת חושב שיש פה גם עניין של מיתוג. פשוט הזוי שבית"ר על 4,000-5,000 מנוייה משודרת כל שבוע כבר כמה שנים ואנחנו, עם איצטדיון חדש, 12,000 מנויים וריצה בצמרת כבר שנה שלישית מושמטים מדי פעם.
שידורים עקביים לדעתי ימתגו אותנו בטווח הרחוק כקבוצה גדולה.

ובלי קשר לאינטרס האישי- אני באמת חושב שיש פה גם עניין של מיתוג. פשוט הזוי שבית"ר על 4,000-5,000 מנוייה משודרת כל שבוע כבר כמה שנים ואנחנו, עם איצטדיון חדש, 12,000 מנויים וריצה בצמרת כבר שנה שלישית מושמטים מדי פעם.
שידורים עקביים לדעתי ימתגו אותנו בטווח הרחוק כקבוצה גדולה.
- simply-red
מה לעשות, לביתר, הפועת תל אביב והמכביות יש קצת יותר אוהדים מאשר לנו ופוטנציאל להזמנות של פיי פאר וויו
- red and white
- Title: Almog
גם לבני יהודה מול מכבי נתניה?simply-red כתב:מה לעשות, לביתר, הפועת תל אביב והמכביות יש קצת יותר אוהדים מאשר לנו ופוטנציאל להזמנות של פיי פאר וויו
- simply-red
נו באמת, הן קבוצות עם קהל ומסורת בליגת העל וזה לא הזוי שמשדרים את המשחק שלהם ואני מתכוון מבחינת פוטינצאל הצופים במשחק כזה.red and white כתב: גם לבני יהודה מול מכבי נתניה?
אני הייתי משדר את באר שבע - פתח תקווה ורק בגלל הנפיצות של המשחק, מה יקרה אם לא ננצח (טפו טפו חמסה חמסה), חגיגה תקשורתית..
- dardasmiley
הערוצים בוחרים את מי לשדר בעיקר בזכות פוטנציאל הרייטינג. אני מניח שלבני יהודה-נתניה יש פוטנציאל רייטינג גדול מלב"ש-פ"ת (שזה בעצם הקהל של באר שבע עם חיזוק של כמה מאות מפ"ת) בהתחשב בזה שיהיו 15,000 אוהדים שלנו באצטדיון, כמה זה משאיר שיצפו מהבית? 10,000? כמה קהל יש לנתניה?red and white כתב: גם לבני יהודה מול מכבי נתניה?
תבינו, במקרה הזה האצטדיון "פוגע" בנו. אם מקבלי ההחלטות מסתכלים על פוטנציאל הרייטינג של כל קבוצה ומקבלים מספר של 25,000 (לא בטוח שזה המספר, סתם הגיון) והם יודעים ש15,000 באצטדיון זה לא משאיר הרבה רייטינג עבורם.
תהיו בטוחים שבמשחקי חוץ נשודר הרבה הרבה יותר...
באף סרט אין לבני יהודה-נתניה יותר רייטינג מלמשחק שלנו.
לבחון לפי כמויות קהל זה פשוט לא נכון. יש המון אוהדי מכבי שצופים במשחקים שלנו, כמו שרבים מאיתנו צופים בכל דקה שלהם.
גם אוהדי חיפה והפועל ת"א אני מניח יעדיפו לראות אותנו.
לבחון לפי כמויות קהל זה פשוט לא נכון. יש המון אוהדי מכבי שצופים במשחקים שלנו, כמו שרבים מאיתנו צופים בכל דקה שלהם.
גם אוהדי חיפה והפועל ת"א אני מניח יעדיפו לראות אותנו.
תפסיקו להתעסק בחרא הזה.
בשבת, עם שידור, הפגנו לעיניי כל מי שצפה משחק מבזה.
עדיף שנתעסק בלשחק כדורגל ולהגיע למגרשים
בשבת, עם שידור, הפגנו לעיניי כל מי שצפה משחק מבזה.
עדיף שנתעסק בלשחק כדורגל ולהגיע למגרשים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
אולי בלי שידור השחקנים יגיעו למגרש ולא ישארו לצפות מהבית.
מה שהזוי ,שאם זה היה מכבי תל אביב - פתח תקווה , בטוח יהיה משחק מרכזי
מישהו העלה לטוויטר שימו לב לממוצע בעיטות לשער אחרי 4 משחקים...
- קבצים מצורפים
-
- image.jpg (71.28 KiB) נצפה 3644 פעמים