ברור, הגיוני בהחלט. ככה זה..nir767676 כתב:מה הדיבור כרגע לפתיחת עונה? ב20 באוגוסט העונה מתחילה מחזור ראשון מול רעננה.
הגיוני שנשחק ב17 בגלאזגו ואז ב20 בליגה וב23 שוב מול סלטיק?
הבוקר שאחרי- איך מתכוננים לעונה ארוכה ומורכבת
- The red one
Re: הבוקר שאחרי- איך מתכוננים לעונה ארוכה ומורכבת
זה ממש לא ככה. משחקים בליגת האלופות זה פעם בשבועיים, לא פעם בשבוע.The red one כתב: ברור, הגיוני בהחלט. ככה זה..
מאמין שידחו את המשחק ליגה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
למה שידחו את המשחק ליגה?nir767676 כתב: זה ממש לא ככה. משחקים בליגת האלופות זה פעם בשבועיים, לא פעם בשבוע.
אין למתי לדחות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
אתה כנראה לא ממש עקבת איך הדברים האלה התנהלו בפעמים הקודמות שקבוצות ישראליות היו בשלבי הבתים..הא? בחיים לא ידחו את משחק הליגה. הצפיפות הזאת זה דבר ידוע וזה מה שנצטרך להתמודד איתו.nir767676 כתב: זה ממש לא ככה. משחקים בליגת האלופות זה פעם בשבועיים, לא פעם בשבוע.
אם נהיה באלופות אז זה יהיה שבת/ראשון-שלישי/רביעי-ראשון/שני
אם נהיה באירופאית אז שבת/ראשון-חמישי-שני.
מה שההגרלה הזאת קבעה זה בוודאות שמשחק הליגה שיפתח את העונה יהיה ביום שבת. השבת באותה שבת יוצאת ב19:57 ככה שגם סביר שהמשחק יתנהל במהלך השבת עצמה.
וואלה צודק גם מכבי שיחקו ככה.
תודה על התיקון.שמעון א כתב: שיחקו חצי עונה. בעונת הגביע קהת הצטרף מחזור שלישי, ומתן אוחיון בינואר.
באמצע צמד המשחקים של מכבי נגד באזל היה להם ניצחון 3:2 על סכנין, זה תמיד ככה
מעדיף את אצילי על קהת קל.CrazyRed7 כתב: פוטנציאל?הוא הוביל את קריית שמונה לצמרת. היה השחקן מספר 1 שלהם.
זה כמו להגיד שאצילי לא ישראלי מוביל. וקהת לא עשה פחות.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
The red one כתב:מה שההגרלה הזאת קבעה זה בוודאות שמשחק הליגה שיפתח את העונה יהיה ביום שבת. השבת באותה שבת יוצאת ב19:57 ככה שגם סביר שהמשחק יתנהל במהלך השבת עצמה.
שעאבס!

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- The red one
כמה צפויאורי אדום בנשמה כתב:
שעאבס!

מניח שהמועד יפורסם במהלך השבוע הקרוב. מעניין לראות באמת כיצד (אם בכלל) ישתנו השעות המשחקים לאור העובדה שכל המשחקים ישודרו. בהסכם הזכויות הקודם רוב משחקי הליגה לא נפתחו אחרי השעה 20:00 ביום שבת. נראה מה יהיה הפעם.
טוב,
אז לא יהיה קהת, הפנמנו.
באסה, חבל, התאים, עתיד, בלה בלה...סגר בחיפה ושיהיה לו בכישלון.
העזיבה של דוידזאדה הכניסה לקופת המועדון מיליון אירו. סכום מכובד לכל הדעות לחיזוק.
אממה, שוק המגנים השמאליים בישראל בקרב הנימולים לא מבשר טובות.
החתמה של זר לעמדת המגן השמאלי תמלא את המכסה וכשהאפשרויות לחיזוק הקישור הקדמי על ידי ישראלים הולכות ומצטמצמות, יש 4 אפשרויות.
אחת כבר כתבתי כאן בעבר; קוראים לו גונתן בורנשטיין, בן 31, מגן נבחרת ארה"ב לשעבר עם 38 הופעות בנבחרת ושחקנה של קרטרו המקסיקנית. לכל מי שתוהה, לא מדובר בחלטורה, אלא מגן ברמה מאוד גבוהה. היה מועמד למכבי חיפה הקיץ.
קחו לכם סרטון משער ענק שלו: https://youtu.be/uL9HXmBBvcI" onclick="window.open(this.href);return false;
השנייה; החתמת זר. אמבולה שממבולה או כל אחד אחר וסגירת המכסה. אם ממש רוצים לחזק את הקישור הקדמי (וכן, צריך לחזק), צריך להמר ולאולי לפגוע. מזה להמר? שאלה טובה. אין יותר מידי אפשרויות "בשלוף", אם היינו מדברים לפני חודשיים הייתי כותב עגייב. אם יש שחקן אחד שאני כן חושב שיש לו מספיק איכויות לתת לנו עומק זה חנן ממן. לא, אל תגידו שהוא דומה לגורדנה, זה שקר. ואולי דן ביטון. לתת לילד דקות, לתת לו לשחק. לא יקרה שום אסון.
השלישית; מגן ישראלי. לא נראה שיש מישהו שיחליף את דוידזאדה בעמדה ולכל הפחות יהיה סביר כמוהו. הצעתי את שיש ושאר ירקות, אני לא באמת רוצה אותם כמחליפים לאופיר. אגב ישראלי, שימו עין על בן צעירי, הוא מתפתח להיות מגן טוב!
הרביעית; תורגמן המגן הבכיר. לא משוכנע עד כמה הפערים בינו לבין אופיר גבוהים, אבל זו כנראה לא הבחירה המועדפת על ידי ברק.
בקיצור, הסיפור מסתבך
אז לא יהיה קהת, הפנמנו.
העזיבה של דוידזאדה הכניסה לקופת המועדון מיליון אירו. סכום מכובד לכל הדעות לחיזוק.
החתמה של זר לעמדת המגן השמאלי תמלא את המכסה וכשהאפשרויות לחיזוק הקישור הקדמי על ידי ישראלים הולכות ומצטמצמות, יש 4 אפשרויות.
אחת כבר כתבתי כאן בעבר; קוראים לו גונתן בורנשטיין, בן 31, מגן נבחרת ארה"ב לשעבר עם 38 הופעות בנבחרת ושחקנה של קרטרו המקסיקנית. לכל מי שתוהה, לא מדובר בחלטורה, אלא מגן ברמה מאוד גבוהה. היה מועמד למכבי חיפה הקיץ.
קחו לכם סרטון משער ענק שלו: https://youtu.be/uL9HXmBBvcI" onclick="window.open(this.href);return false;
השנייה; החתמת זר. אמבולה שממבולה או כל אחד אחר וסגירת המכסה. אם ממש רוצים לחזק את הקישור הקדמי (וכן, צריך לחזק), צריך להמר ולאולי לפגוע. מזה להמר? שאלה טובה. אין יותר מידי אפשרויות "בשלוף", אם היינו מדברים לפני חודשיים הייתי כותב עגייב. אם יש שחקן אחד שאני כן חושב שיש לו מספיק איכויות לתת לנו עומק זה חנן ממן. לא, אל תגידו שהוא דומה לגורדנה, זה שקר. ואולי דן ביטון. לתת לילד דקות, לתת לו לשחק. לא יקרה שום אסון.
השלישית; מגן ישראלי. לא נראה שיש מישהו שיחליף את דוידזאדה בעמדה ולכל הפחות יהיה סביר כמוהו. הצעתי את שיש ושאר ירקות, אני לא באמת רוצה אותם כמחליפים לאופיר. אגב ישראלי, שימו עין על בן צעירי, הוא מתפתח להיות מגן טוב!
הרביעית; תורגמן המגן הבכיר. לא משוכנע עד כמה הפערים בינו לבין אופיר גבוהים, אבל זו כנראה לא הבחירה המועדפת על ידי ברק.
בקיצור, הסיפור מסתבך
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
1. יכול להיות מעניין.Totti כתב:טוב,
אז לא יהיה קהת, הפנמנו.
בקיצור, הסיפור מסתבך
2.מה שיקרה כנראה ודי מזיין אותני המעבר של אופיר כי אין מקום לזר שיחזק את הקישור.
3. אין אחד שראוי, אם כבר אז תורגמן לא יורד בהרבה משאר המגנים הישראלים שיש בשוק.
4.פערים תהומיים לטעמי, אופיר היה מבין ופותח משחק ובתיאום מושלם עם טוני/מאור וחילופי המקומות שלהם.
נכון הןא לא מגן של מספרים אבל הוא הופך את המשחק של הקשר שאיתו על הקו לפשוט ונוח יותר, בן תורגמן לא קיים מהבחינה הזאת, נטו הרמה טובה יש לו, בהגנה וביכולת להניע כדור אני לא רוצה להרחיב בהשוואה בניהם כי הפערים ממש גדולים.
אין סרט כזה שלא בא שחקן לאמצע.
קהת לפי דעתי זה מחדל שהוא לא פה אבל אני לא יודע את הפרטים ולמה הוא העדיף את חיפה ולא אותנו.
הייתי מנסה להביא את מרוואן קהבא.
הקשר הישראלי הכי טוב לדעתי שאפשר להביא.
קהת לפי דעתי זה מחדל שהוא לא פה אבל אני לא יודע את הפרטים ולמה הוא העדיף את חיפה ולא אותנו.
הוא דפנסיבי.Marin כתב:אין סרט כזה שלא בא שחקן לאמצע.
מחפשים קשר התקפי.
אל תיפול בפח של "אמצע". מחפשים מישהו יצירתי שיתן מספרים, לא עוד נינג'ה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
תכלס בעיני יש 2 בעיות עיקריות בסיטואציה שנוצרה.
1. מגן זר חובה כי השאר בגדר בדיחה. הדבר הזה מגביל את השימוש בשאר הזרים בליגה. מגבלה של 5 על המגרש.
2. קשר אמצע התקפי יש רק בדרג ב'.
הבעיה היא שזה לא ברמה מספקת(לפחות בהתחלה) וגם כל קבוצה שתדבר עם שחקן שלה תרצה לגזור קופון רציני כי יש את מי לחלוב.
1. מגן זר חובה כי השאר בגדר בדיחה. הדבר הזה מגביל את השימוש בשאר הזרים בליגה. מגבלה של 5 על המגרש.
2. קשר אמצע התקפי יש רק בדרג ב'.
הבעיה היא שזה לא ברמה מספקת(לפחות בהתחלה) וגם כל קבוצה שתדבר עם שחקן שלה תרצה לגזור קופון רציני כי יש את מי לחלוב.