סיכום מח׳ 1 :: 1-1 מול נתניה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: סיכום מח׳ 1 :: 1-1 מול נתניה

שליחה על ידי yossi »

חכו עם נבואות הזעם עד לאחר פגרת הנבחרות.
אני מבין את בכר והרוטציה העמוקה יותר, הארכה בשלישי היא דבר אפשרי. מול סלטיק לא. זה משנה לא מעט.

אני שוב אומר שלדעתי עניין הרוטציה היא אחיזת עניים.
כבר שיחקנו בהרכבים כאלה ולא נראינו ככה.
היה יום חלש לכולם, גם לאוגו ומליקסון. בכר יכול לדבר עד מחר אם אין אוזניים ששומעות.

אני מאמין שאחרי פגרת הנבחרות נראה קבוצה שמעבירה הילוך.
עונה שעברה הגענו לשיא מאוד מוקדם, העונה זה עוד רחוק מלקרות וזה לא בהכרח דבר רע.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

הבעיה העיקרית זה הפציעות של קוואנקה וזריהן ששברו לנו כל אפשרות לבצע שינוי מומנטום במשחק.
תאכלס היום אין לב"ש שחקן שהוא גיים צ'אנגר,אחד שעולה ומביא רוח חדשה.
אין כי קוואנקה שהיה אמור לעשות את זה עדיין פצוע,זריהן חזר מפציעה וגם הוא סימן שאלה גדול וברגע ששני האסים שלך לא משחקים אין אף אחד שיכול לעשות משהו.

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

אדום זקן כתב: שי בחיי שאני לא מבין אותך.
אם רוצים אירופה צמפיונס וכו',אלו השחקנים שאמורים לסתום חורים בליגה ואם זאת הרמה אז אנחנו בבעיה.
מחצית שנייה היינו עם:מליקסון,אוחנה,אוגו שהם לחלוטין הרכב ראשון,נתניה מדקה 70 עם 10 שחקנים ובקושי ייצרנו מצב.
איפה הפועל ב"ש הלוחצת המחוייבת,זאת שנותנת ליריבה להרגיש את נחת זרועה גם שהיא לא ב100% יכולת וגישה.
ואגב להגיד שהראש במאריבור זה לחטןא למציאות.
וובה בראון,ברדה,אוחיון,שבירו,אלו זה שחקנים שלא מיועדים לשחק ביום שלישי והיה מצופה מהם שיעשו לבכר כאבי ראש.
במקום זה עשו לו כאב ראש מסוג אחר וזה שאין על מי לסמוך.
אח אתה נכנס לפאניקה על ריק.
הסגל שלנו ממש ממש קצר מריבוי פציעות מוזר לחלוטין.

במצב סביר של הסגל מבחינת כשירות במקום ברדה פותח גאדיר/שהר, במקום וובה פותח ראדי, במקום שבירו זריהן/קוואנקה במקום אוחיון פותח אורן ביטון שהוא מגן שמאלי עם רגל שמאל טבעית, במקום אלחמיד פותח בלם שרץ עם הקבוצה יותר מיומיים (טהאא/אלחמיד כשהוא כבר מחובר לקבוצה).
על הספסל היית יכול לקבל את גאדיר/סהר, זריהן/קוואנקה, מליקסון, טהאא/אלחמיד, אוחיון, וובה.

זה כבר סיפור אחר לגמרי והרכב שונה לחלוטין, עם תיאום שונה לחלוטין ולקחתי את ויטור כפצוע ואת טוני, פקהארט, איינבינדר, בן ביטון, אוגו, ברדה לא הכללתי בסגל בכלל.

הסגל שלנו כרגע מספיק עמוק ורחב לרוץ בכל המסגרות פרט לחיסרון בולט של קשר 50/50 דומיננטי לאמצע.

הבעיה שלנו היא שיותר מדי שחקני התקפה נפצעו בו זמנית וכשטוני וגאדיר צריכים לקבל מנוחה, זה אומר שברדה ושבירו פותחים בהרכב כי שהר לא כשיר לכמה חודשים ןזריהן וקוואנקה לא כשירים ל 90 דקות.
יהיה בסדר

שלח תגובה