אליניב ברדה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: אליניב ברדה

שליחה על ידי אריק »

ההשפעה שלו היום על הקבוצה הבוגרת בערך כמו ההשפעה של בכר על הקבוצה היום...
הוא לא ממש מעורב, לא בטוח שזה הרצון שלו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אמר בראיון שנערך ב31 בדצמבר שהרופאים לא מאפשרים לו לחזור לפעילות מלאה כולל אימונים בשלב הנוכחי...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

חבל.
האיש תפור לתפקיד.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

הוא יכול לעזור בצד המנטלי או בלקרב בין אנשים ולאחות קרעים. לא צריך לשבת על הספסל בשביל זה

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

CrazyRed7 כתב: הוא היה מושבת מפעילות ובתקופה האחרונה חזר בהדרגה. אסרו עליו לחזור ישר לפעילות מלאה.
חוץ מזה יש הבדל בין להיות עוזר מאמן לבין להיות שחקן. זה לא אותו דבר
בדיוק
להזכיר לכם את תקרית אוגו שאמר לו ״אתה כבר לא חלק מהשחקנים״

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אלדר כתב: בדיוק
להזכיר לכם את תקרית אוגו שאמר לו ״אתה כבר לא חלק מהשחקנים״
אותו אוגו יצא עליו גם כשהיה שחקן.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

https://sports.walla.co.il/item/3214483" onclick="window.open(this.href);return false;

כייף לקרוא, ועצוב לקרוא בו זמנית.

כמה שהוא חסר, והמשפט בסוף הכתבה הכי עוצמת : "כדי לשמור על הלב שלו, הפועל ב"ש ויתרה על הלב שלה"
תמונה

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

הראל כתב:https://sports.walla.co.il/item/3214483

כייף לקרוא, ועצוב לקרוא בו זמנית.

כמה שהוא חסר, והמשפט בסוף הכתבה הכי עוצמת : "כדי לשמור על הלב שלו, הפועל ב"ש ויתרה על הלב שלה"
כתבה גדולה ואמיתית. חסר לנו מנהיגות מהסוג שלו.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

אחלה כתבה.

אגב עבורי הכתבה רק מחזקת את ההבנה שהסיכוי היחידי שלנו לחזור להתחרות במכבי ת"א זה עם ברק בכר.
מקצועית הוא היחידי שיצליח לקחת סגל טוב לגבהים שדרושים כדי לקחת אליפות, והעובדה שהסגל הנוכחי בעל אופי ששוה לתחת היא גם אשמתו בחלקית, אבל יותר טעות של כל המערכת וברגע שהיא תתוקן(יש מצב שזה ייקח הרבה זמן), ויהיו שחקנים לצאת איתם לקרב, בכר יחזור להראות מה הוא שווה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

nir767676 כתב:אחלה כתבה.

אגב עבורי הכתבה רק מחזקת את ההבנה שהסיכוי היחידי שלנו לחזור להתחרות במכבי ת"א זה עם ברק בכר.
מקצועית הוא היחידי שיצליח לקחת סגל טוב לגבהים שדרושים כדי לקחת אליפות, והעובדה שהסגל הנוכחי בעל אופי ששוה לתחת היא גם אשמתו בחלקית, אבל יותר טעות של כל המערכת וברגע שהיא תתוקן(יש מצב שזה ייקח הרבה זמן), ויהיו שחקנים לצאת איתם לקרב, בכר יחזור להראות מה הוא שווה.
לא יודע איך הבנת את זה.
אני הבנתי את מה שאני קודח עליו כבר חודש.
צריך מבוגר אחראי שיעשה סדר,יוריד תלהבות,שהמאמן יתעסק אך ורק בלאמן ולא להיות משק"ית ת"ש.
ברדה זה האיש הכי מתאים.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

אדום זקן כתב: לא יודע איך הבנת את זה.
צריך מבוגר אחראי שיעשה סדר,יוריד תלהבות,שהמאמן יתעסק אך ורק בלאמן ולא להיות משק"ית ת"ש.
ברדה זה האיש הכי מתאים.
בוא נגיד שלמעט פוסט של המועדון בפייסבוק הרשמי בסגנון "אוהדים יקרים מתנצלים על העונה הנוכחית אבל יש לנו כמה ילדים חרא בסגל, טעות שלנו", רוב הגורמים במועדון נותנים לנו להבין שיש בעיה של גישה השנה, בעיה של אופי השחקנים שהביאו.

עכשיו אני שוב אומר, גם בכר אשם בזה, אבל בסופו של יום אחרי שיבנו פה סגל של שחקנים שיבואו לעבוד ויצליחו להשתלט על האגו, מישהו יצטרך לנווט את הסגל הזה לאליפות, מישהו יצטרך לעשות אותנו גאים במשחקים באירופה(מבחינתי לפחות לא פחות חשוב).

והמישהו הזה ריאלית הוא רק בכר.

הרי גם אלישע היה פה עם אוגו, הובאן, ברדה ובוזגלו, וגם אם היו מביאים לו את ההזדמנות עם צדק ושהר הוא לא היה לוקח אליפות ממכבי בחיים, בטח לא עם זהבי.

המאמן היחידי שיכול להגיע לאחוזי הצלחה הדרושים כדי להתחרות בהם הוא בכר, אין פה ויכוח.

השנה הייתה נפילה עם השחקנים, קורה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אדום זקן כתב: לא יודע איך הבנת את זה.
ברדה זה האיש הכי מתאים.
איפה היה המבוגר האחראי ב3 אליפויות רצופות?חוץ מאבא בוזגלו(וזה לא במסגרת המועדון), היה סדר מופתי.
ככה זה באליפויות וככה זה(בלאגן) בכשלונות. אין קשר לשום מבוגר אחראי.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

nir767676 כתב:
בוא נגיד שלמעט פוסט של המועדון בפייסבוק הרשמי בסגנון "אוהדים יקרים מתנצלים על העונה הנוכחית אבל יש לנו כמה ילדים חרא בסגל, טעות שלנו", רוב הגורמים במועדון נותנים לנו להבין שיש בעיה של גישה השנה, בעיה של אופי השחקנים שהביאו.

עכשיו אני שוב אומר, גם בכר אשם בזה, אבל בסופו של יום אחרי שיבנו פה סגל של שחקנים שיבואו לעבוד ויצליחו להשתלט על האגו, מישהו יצטרך לנווט את הסגל הזה לאליפות, מישהו יצטרך לעשות אותנו גאים במשחקים באירופה(מבחינתי לפחות לא פחות חשוב).

והמישהו הזה ריאלית הוא רק בכר.

הרי גם אלישע היה פה עם אוגו, הובאן, ברדה ובוזגלו, וגם אם היו מביאים לו את ההזדמנות עם צדק ושהר הוא לא היה לוקח אליפות ממכבי בחיים, בטח לא עם זהבי.

המאמן היחידי שיכול להגיע לאחוזי הצלחה הדרושים כדי להתחרות בהם הוא בכר, אין פה ויכוח.

השנה הייתה נפילה עם השחקנים, קורה.
לכל אחד יש יתרונות וחסרונות.
אלישע לדוגמא היה נוראי מקצועית,אבל ידע ממד שני להכיל את כל הסגל הזה וגם ידע לבחור שחקנים.
בכר מאידך,תותח מקצועית וכנראה שקצת פחות בכל מה שקשור לניהול חדר ההלבשה והתעסקות במסביב.
אם תשאל אותי ברור שאני מעדיף מישהו שהוא תותח מקצועית,אבל חייבים להצמיד לו מישהו שיעשה לו שקט.
הכתבה הזאת היא בדיוק הגושפנקא לכך.
שברדה היה בסביבה,על אף חיכוך בתחילת הדרך ידע להתעלות על עצמו ולקח על עצמו את המסביב,זה נתן הרבה שקט ונתן לבכר את האפשרות להתעסק מקצועית בקבוצה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אז עכשיו הגענו למסקנה שבזכות ברדה ברק הצליח לנהל חדר הלבשה בריא ולזכות בשלוש אליפויות.
פרופורציות זה כאן.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב:אז עכשיו הגענו למסקנה שבזכות ברדה ברק הצליח לנהל חדר הלבשה בריא ולזכות בשלוש אליפויות.
פרופורציות זה כאן.
לא,אבל זה נתן ערך מוסף שעכשיו חסר.
לא צריך להקצין לשני הכיוונים אגב.

שלח תגובה