לגבי חיפה חדרה, 100 אחוז. נראה לי שאני זוכר מקרה דומה לזה כשהוא היה אצלנו רק לא ממש בטוח, גם ניצחנו 3-0 והתחושה הייתה שהתוצאה משקרת.
הפועל ירושלים לעומת זאת, מבחינת כדורגל, הייתה 4 רמות מעל ביתר. ביתר פשוט גנבה גול וכמעט הצליחה לגנוב את המשחק.
עדיין הם משחקים כדורגל יותר טוב מרוב הליגה, רק שהמזל פחות משחק להם.
חייב לומר שלגבי הפועל ירושלים, אמנם האומדן שלי לא הכי פיירי כי הוא בעיקר נגנדנו, נגד חיפה ונגד מכבי, אבל לא הבנתי העונה על מה המחמאות הגדולות.
כשאשדוד, ק"ש, נתניה וכאלה בעונה טובה אתה רואה את זה.
הפועל ירושלים של העונה הזו באף משחק שראיתי אותה לא נראית כמשהו אחר מהליגה.
אותה בית"ר למשל היא קבוצה שאין לי ספק שמסוגלת לנפק דקות טובות גם מול 3 המובילות.
ולצד המפסיד של אתמול בערב, כואב הלב לראות איך מועדון עצום כמו הפועל ת״א מתרסק בידיים של חבורת אפסים כמו הניסנובים, אוי לכדורגל הישראלי אם לא נלמד ממקרה חוגג וממה שקורה עכשיו עם הפועל ת״א, לא ייתכן שיגיעו רוכשים שתוך כמה שנים ירסקו מועדונים שלמים.
לא שהייתי רוצה שהפועל יחזרו לגדולתם ולהיות עוד צלע במאבק אבל כן מאחל להם לראות ימים יותר טובים, לאבד את המועדון הזה הרבה יותר יכאב מאשר איבוד בית״ר שכולם עשו שמיניות באוויר כדי להציל.
מי שיסכים לאמן שם במקום דראפיץ במתכונת הנוכחית זה או בן אדם חסר כבוד עצמי או מישהו שאין לו שקל לחצות את הכביש
והתל אביבית השנייה מקבלת כהרגלה הנחות, הדיון בהתאחדות על הנהמות לטוואטחה נדחו לבקשת המועדון ובכך לא יוטל עליהם רדיוס במשחק נגד חיפה. כמה כיף להיות קרוב לצלחת.
והתל אביבית השנייה מקבלת כהרגלה הנחות, הדיון בהתאחדות על הנהמות לטוואטחה נדחו לבקשת המועדון ובכך לא יוטל עליהם רדיוס במשחק נגד חיפה. כמה כיף להיות קרוב לצלחת.
טוב מאוד.
אין שום סיבה להעניש קהל שלהם על קומץ של סתומים.
השיטה המטומטמת הזו חייבת להיפסק.
ולצד המפסיד של אתמול בערב, כואב הלב לראות איך מועדון עצום כמו הפועל ת״א מתרסק בידיים של חבורת אפסים כמו הניסנובים, אוי לכדורגל הישראלי אם לא נלמד ממקרה חוגג וממה שקורה עכשיו עם הפועל ת״א, לא ייתכן שיגיעו רוכשים שתוך כמה שנים ירסקו מועדונים שלמים.
לא שהייתי רוצה שהפועל יחזרו לגדולתם ולהיות עוד צלע במאבק אבל כן מאחל להם לראות ימים יותר טובים, לאבד את המועדון הזה הרבה יותר יכאב מאשר איבוד בית״ר שכולם עשו שמיניות באוויר כדי להציל.
מי שיסכים לאמן שם במקום דראפיץ במתכונת הנוכחית זה או בן אדם חסר כבוד עצמי או מישהו שאין לו שקל לחצות את הכביש
בגלל זה אני תמיד אומר שצריך לברך על כל יום שאלונה כאן על יתרונותיה וחסרונותיה.
לך תדע איזה דבע יבוא לכאן ביום של אחרי.
טוב מאוד.
אין שום סיבה להעניש קהל שלהם על קומץ של סתומים.
השיטה המטומטמת הזו חייבת להיפסק.
ברמה הכללית אתה צודק, גם אני מתנגד נחרץ לעונש מטומטם כמו רדיוס, אבל זה כבר סיפור אחר. העונש קיים וכבר הוטל העונה על קבוצה או שניים, כנראה שיש לקבוצה מסויימת חסינות וזו החרפה. אולי הפעם זה משרת אותנו, מחר זה יכול לדפוק אותנו.
הפעם באופן חריג יחסית אני מסכים עם המהלך, זה לא התוצאות שלו כמו חוסר המודעות החמור באשר למצב הקבוצה ולניהול הסגל שלו שהיה הזיה מוחלטת. הם יצטרכו איכשהו בשיניים להישאר בליגה העונה ולקוות שהאמריקאים האלה באמת יקנו את הקבוצה, ייצבו אותה בשנים הקרובות ויתקעו יתד בפלייאוף עליון בואכה כרטיס לאירופה.
על הניסנובים צריך לומר שיש להם הרבה מניות בהבראה הכלכלית של המועדון אבל שם התקרה שלהם, הניהול השוטף שלהם זוועה למרות הכל והם ריסקו את המותג הזה לשפל בדרך לשם
בוקסנבוים ודראפיץ' בחוץ, סילבס כנראה יאמן את הפועל ת"א. הם בדרך להחתים טאלנט מהמקום הלפני האחרון בליגה השנייה בקרואטיה.
איזה מועדון עצוב.
לא יודע איך הם יכולים להמשיך עם אותם מאמני סחלה.
אבל דווקא סילבס בא בסיטואציה טובה, מכאן אפשר רק לעלות וגם אם יירד ליגה יאשימו הרבה אנשים אחרים לפני שיאשימו אותו.