ULTRASOUTH
- ForeverRed
Re: ULTRASOUTH
האשך של שלמה שרף מאלי אקספרס.
- MELI
- Title: קרייזי-רד
של איסט דווקא אחד השירי שחקן היפים
- Red Tiger
תקשיב דביל,אני יעשה את זה קצת ארוך אבל זה פוסט שהוא חובה.
אתה לא אוהד,אתה אולי הולך כמו אוהד,מתלבש כמו אוהד אבל אתה לא אוהד.
שנית, אתה שנוא בפורום הזה יותר מאחים לנשק ברחוב הציבורי.
בעיניים של כל אוהד באר שבעי ממוצע אתה מייצג את הזבל של פעם,זה שניסינו להיפטר ממנו כל הזמן,נרגן,ממורמר,לא מסתפק בכלום,אין לו הכרת הטוב ובגדול אינטרסנט מסריח ועלוב.
היחיד שמגן עליך כאן כבר החליף כמה שמות של משתמשים למה גם הוא פח *** כמוך,מה שנקרא *** הולך לזבל.
אתה מנסה להעליב אותי ולקרוא לי שרף, לא הבנתי מה הקשר אבל שתדע אדם סתום שכמוך ששלמה שרף היה אחד המאמנים הגדולים ופורצי הדרך בכדורגל הישראלי ו וואלה זה מחמאה,לכן תודה.
אתה מלשין לא קטן,אני יודע שאתה מתבכיין למנהלים עליי,אבל אמרתי לך כבר אז ״התעסקת עם האיש הלא נכון״.
כל הודעה שלך תזכה לתגובה,כל מה שתגיד אני אהיה שם,אמרמר אותך עד שתתייאש.
וכל זה כי אתה *** טרויאני מסריח מהסוג הנחות ביותר,חרא של באר שבעי,חרא של אוהד ובגדול חרא גדול.
ולכן סוס טרויאני קטן שלי שתדע לך שלעולם לא תצעד לבד,כי אני שלמה שרף הקטן כאן איתך forever.
- ForeverRed
אני מבין שבעולמך הצר והנרקיסיסטי אתה מרגיש בעל משמעות.Red Tiger כתב: ↑21 פברואר 2026, 17:21תקשיב דביל,אני יעשה את זה קצת ארוך אבל זה פוסט שהוא חובה.
אתה לא אוהד,אתה אולי הולך כמו אוהד,מתלבש כמו אוהד אבל אתה לא אוהד.
שנית, אתה שנוא בפורום הזה יותר מאחים לנשק ברחוב הציבורי.
בעיניים של כל אוהד באר שבעי ממוצע אתה מייצג את הזבל של פעם,זה שניסינו להיפטר ממנו כל הזמן,נרגן,ממורמר,לא מסתפק בכלום,אין לו הכרת הטוב ובגדול אינטרסנט מסריח ועלוב.
היחיד שמגן עליך כאן כבר החליף כמה שמות של משתמשים למה גם הוא פח *** כמוך,מה שנקרא *** הולך לזבל.
אתה מנסה להעליב אותי ולקרוא לי שרף, לא הבנתי מה הקשר אבל שתדע אדם סתום שכמוך ששלמה שרף היה אחד המאמנים הגדולים ופורצי הדרך בכדורגל הישראלי ו וואלה זה מחמאה,לכן תודה.
אתה מלשין לא קטן,אני יודע שאתה מתבכיין למנהלים עליי,אבל אמרתי לך כבר אז ״התעסקת עם האיש הלא נכון״.
כל הודעה שלך תזכה לתגובה,כל מה שתגיד אני אהיה שם,אמרמר אותך עד שתתייאש.
וכל זה כי אתה *** טרויאני מסריח מהסוג הנחות ביותר,חרא של באר שבעי,חרא של אוהד ובגדול חרא גדול.
ולכן סוס טרויאני קטן שלי שתדע לך שלעולם לא תצעד לבד,כי אני שלמה שרף הקטן כאן איתך forever.
מעולם לא דיברתי עם מישהו עליך, מוזמן לבדוק.
כל מי שעיניו בראשו מבין שאתה לא לגמרי בקו.
גם המנהלים הבינו.
כמו שלמה שרף, עבר זמנך.
אני מאחל לך הצלחה רבה עם האיי קיו הבודד שמחבר לך את האוזניים, ולא לשכוח את הכדורים.
ברשותך אחזור להתעלם. נשיקות.
- Red Tiger
האיי קיו הבודד הזה עדיף מטרויאני שנוא ועלוב.ForeverRed כתב: ↑21 פברואר 2026, 17:43אני מבין שבעולמך הצר והנרקיסיסטי אתה מרגיש בעל משמעות.
מעולם לא דיברתי עם מישהו עליך, מוזמן לבדוק.
כל מי שעיניו בראשו מבין שאתה לא לגמרי בקו.
גם המנהלים הבינו.
כמו שלמה שרף, עבר זמנך.
אני מאחל לך הצלחה רבה עם האיי קיו הבודד שמחבר לך את האוזניים, ולא לשכוח את הכדורים.
ברשותך אחזור להתעלם. נשיקות.
אמשיך לעדכן לגביך,שים לב!