מכבי תל אביב- הפועל ב"ש, שבת, 21:00, נתניה
Re: מכבי תל אביב- הפועל ב"ש, שבת, 21:00, נתניה
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... cle-780575" onclick="window.open(this.href);return false;
"הכל קרה מהר מאוד. רצתי לכיוון האוהדים שלנו, ותוך כדי ריצה הורדתי את החולצה ותליתי אותה לייבוש. מיד אחר כך פניתי לשופט לירן ליאני וביקשתי ממנו שלא ישלוף לי בטעות כרטיס צהוב שני".
"הכל קרה מהר מאוד. רצתי לכיוון האוהדים שלנו, ותוך כדי ריצה הורדתי את החולצה ותליתי אותה לייבוש. מיד אחר כך פניתי לשופט לירן ליאני וביקשתי ממנו שלא ישלוף לי בטעות כרטיס צהוב שני".
רק אהבה תנצח...
- The red one
או שהוא התלבלבל או שמי שתמלל את הראיון התבלבל. לא היה למאור צהוב לפני הגול הראשון.nitsande כתב:https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... cle-780575
פברואר 2014, באר שבע מגיעה למשחק עונה על "תואר", עלאק תואר. האיצטדיון בלומפילד, התוצאה בסיום 3:1 והיא משקרת, אוי כמה שהיא משקרת. 7 היה משקף יותר.
זוכרים מי שיחק אז?
הפועל באר שבע: אוסטין אג'ידה, בן ביטון, וויליאם סוארס, בן אלגרבלי, בן תורג'מן, קובי דג'אני (דויד הובר 17), גל אראל, דובב גבאי (תומר סוויסה 66), מאור בוזגלו (סיראז' נאסר 68), אליניב ברדה, גליינור פלט.
זוכרים מי שיחק אז?
הפועל באר שבע: אוסטין אג'ידה, בן ביטון, וויליאם סוארס, בן אלגרבלי, בן תורג'מן, קובי דג'אני (דויד הובר 17), גל אראל, דובב גבאי (תומר סוויסה 66), מאור בוזגלו (סיראז' נאסר 68), אליניב ברדה, גליינור פלט.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הגזמת עם התוצאה משקרת. תיזכר בתצוגת שיפוט של משיח באותו משחקTotti כתב:פברואר 2014, באר שבע מגיעה למשחק עונה על "תואר", עלאק תואר. האיצטדיון בלומפילד, התוצאה בסיום 3:1 והיא משקרת, אוי כמה שהיא משקרת. 7 היה משקף יותר.
זוכרים מי שיחק אז?
בכינו כי אהבנו לבכות אז, כמו קבוצה קטנה. הגיע אדום ופנדל ולא עברנו את החמי כך או אחרתyedidel כתב:
הגזמת עם התוצאה משקרת. תיזכר בתצוגת שיפוט של משיח באותו משחק
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yedidel כתב:
הגזמת עם התוצאה משקרת. תיזכר בתצוגת שיפוט של משיח באותו משחק
לגמרי הגזים.
עבירה ברורה בגול הראשון, עשרה שחקנים החל מדקה 4, ושער קריטי בזמן פציעות של המחצית הראשונה אחרי שלמרות הכל חזרנו למשחק. גם מכבי לא החמיצה יותר מדי במשחק הזה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
ושער שלישי בנבדל של ראדי אהובנו
תתרכזו בתוצאה ולא בהרכב שחשבנו שיקח אליפות
משחק על גדר המביך.
פנדל היה,אדום לא בטוח.
מה שכן שום דבר לא מצדיק כזאת התבטלות במשחק שכביכול היה אמור להפגיש את שתי הק בוצות הכי טובות בליגה.
ואם תמשיכו להתעקש,טז נלך איתכם למחזור השני של הפלייאוף באותה עונה שבה בדש הבקיע עם היד ועדיין שיחקנו 11 מול 11 שיש עוד הרבה זמן לתקן ונראינו כמו הצל של עצמנו.
לפרטים למשחק הראשון נא לפנות לבן ת'ורגמן שדור מיכה פשוט התעלל בו אז ולאביתר אילוז שלקח כדורים לסחרחורת במשחק השני אחרי שטב"ח סיים איתו.
פנדל היה,אדום לא בטוח.
מה שכן שום דבר לא מצדיק כזאת התבטלות במשחק שכביכול היה אמור להפגיש את שתי הק בוצות הכי טובות בליגה.
ואם תמשיכו להתעקש,טז נלך איתכם למחזור השני של הפלייאוף באותה עונה שבה בדש הבקיע עם היד ועדיין שיחקנו 11 מול 11 שיש עוד הרבה זמן לתקן ונראינו כמו הצל של עצמנו.
לפרטים למשחק הראשון נא לפנות לבן ת'ורגמן שדור מיכה פשוט התעלל בו אז ולאביתר אילוז שלקח כדורים לסחרחורת במשחק השני אחרי שטב"ח סיים איתו.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Totti כתב:תתרכזו בתוצאה ולא בהרכב שחשבנו שיקח אליפות
התוצאה ההיא לא שיקרה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
דווקא דוגמא לא טובה.אדום זקן כתב:משחק על גדר המביך.
פנדל היה,אדום לא בטוח.
חזרנו מפיגור בעשר שחקנים.
תראה עם מי עלינו בהרכב. גול ראשון ושלישי לא חוקיים.
פנדל ואדום בשני ועוד איך היו.
אל תרמה את עצמך.izguy83 כתב: דווקא דוגמא לא טובה.
חזרנו מפיגור בעשר שחקנים.
תראה עם מי עלינו בהרכב. גול ראשון ושלישי לא חוקיים.
פנדל ואדום בשני ועוד איך היו.
נראינו קבוצה פח.
וזאת הייתה קבוצה שהייתה במקום השני כן?
העליונות של מכבי והטיטולים שלנו לא הוטלו בספק למשך כל 180 הדקות.
ולא שעונה אחרי זה עם סגל טוב יותר נראינו טוב מולם.
מסכים מאוד עם העליונות.אדום זקן כתב: אל תרמה את עצמך.
נראינו קבוצה פח.
וזאת הייתה קבוצה שהייתה במקום השני כן?
העליונות של מכבי והטיטולים שלנו לא הוטלו בספק למשך כל 180 הדקות.
ולא שעונה אחרי זה עם סגל טוב יותר נראינו טוב מולם.
רק שהיו משחקים יותר חד צדדיים מולם.
ובמעבר חד מפברואר 2014:
https://www.youtube.com/watch?v=GwAhB07ojGA" onclick="window.open(this.href);return false;
תבלו
https://www.youtube.com/watch?v=GwAhB07ojGA" onclick="window.open(this.href);return false;
תבלו