מסכים.הפועלעולה כתב: הוא צודק, עובדה שגם במכבי יש שחקנים כמו ראדי ובן בסט שממורמרים. בפעם השמונים, להביא שחקן כמו אלמוג כהן שעף על עצמו ובטח יבקש שכר של 400-600 אלף יורו לרוטציה זה אחד הדברים הכי דביליים ששמעתי עליהם.
צריך להביא שחקנים כמו ממן, קריאף, אייבינדר וכו' לרוטציה.
מברק לברק
- ForeverRed
Re: מברק לברק
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שהעזתי לרשום את חנן ממן גם על זה טענו שזה יותר מדיי....הפועלעולה כתב: הוא צודק, עובדה שגם במכבי יש שחקנים כמו ראדי ובן בסט שממורמרים. בפעם השמונים, להביא שחקן כמו אלמוג כהן שעף על עצמו ובטח יבקש שכר של 400-600 אלף יורו לרוטציה זה אחד הדברים הכי דביליים ששמעתי עליהם.
צריך להביא שחקנים כמו ממן, קריאף, אייבינדר וכו' לרוטציה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
צריך לעשות את ההבחנה בין שחקנים שנמצאים בקצה הרוטציה לבין כאלה שאמורים להיות חלק בלתי נפרד ממנה (למשל דובב גבאי לעומת סיראג נסאר).talb55 כתב:א' דר תרגע עם התגובה גבר.
ב' תסביר לי איך השחקנים הבאים אמורים להשתלב בקבוצה אחת: מליקסון, בוזגלו, נ'וואקמה, ארבייטמן, ברדה, פלט (ובחלק מהמקרים גם גורדנה). אל תגיד לי רוטציה ונעליים, אני נגד השיטה הזאת, כמו שהיא טובה היא גם יכולה להיות רעה מאוד ויש שחקנים(כל השחקנים ברשימה) שאין מה לעשות במעמדם לא בנויים לרוטציה. יכול להיות שיש כאן חילופי משמרות והקאדר הזה בעוד 2 עונות לא יהיה ולכן מכינים ומריצים משהו אחר אבל כרגע כשכל השחקנים ברשימה נמצאים במעמד מעל השחקן הרגיל בליגה אני לא בטוח עד כמה זה נכון.
חייב להגיד משהו שלא קשור בנושא: יש פה 3-4 מגיבים שבאופן תמידי חושבים שדעתם מורמת מעל העם, והתגובות שלהם אפילו לא שוות יחס, אבל דחילק, אם התגובה לא תואמת את עמדתכם אתם יכולים פשוט לא להסכים וזהו, אבל לא להשמיץ ולעשות שרירים כאילו כל אחד ממכם הוא שחקן פאר בעבר או אולי ממציאי השיטה הגרמנית בכדורגל!!
שחקנים כמו נוואקמה/ברדה/מליקסון/ארבייטמן, כולם יזכו לדקות משמעותיות העונה.
במהלך עונה יש פציעות, הרחקות, שחקנים שחווים ירידות בכושר.
מי שיהיה בכושר טוב יותר יפתח בהרכב, ומי שפחות יצטרך לעלות מהספסל אבל עדיין ייקח חלק משמעותי ובלתי נפרד מהקבוצה. ככה עושים קפיצת מדרגה.
בסופו של דבר השמות שמרכיבים את החלק ההתקפי שלנו הם שמות מובילים, אבל הם לא רבים.
בסך הכל מדובר על 6 שחקנים מובילים שאמורים להתחרות על 4 עמדות, כך שכולם יקבלו מספיק הזדמנויות לתרום את חלקם.
אתה מדבר אבל כאילו זאת עמדה אחת שמתחרים עליה שישה שחקנים.talb55 כתב:א' דר תרגע עם התגובה גבר.
ב' תסביר לי איך השחקנים הבאים אמורים להשתלב בקבוצה אחת: מליקסון, בוזגלו, נ'וואקמה, ארבייטמן, ברדה, פלט (ובחלק מהמקרים גם גורדנה). אל תגיד לי רוטציה ונעליים, אני נגד השיטה הזאת, כמו שהיא טובה היא גם יכולה להיות רעה מאוד ויש שחקנים(כל השחקנים ברשימה) שאין מה לעשות במעמדם לא בנויים לרוטציה. יכול להיות שיש כאן חילופי משמרות והקאדר הזה בעוד 2 עונות לא יהיה ולכן מכינים ומריצים משהו אחר אבל כרגע כשכל השחקנים ברשימה נמצאים במעמד מעל השחקן הרגיל בליגה אני לא בטוח עד כמה זה נכון.
חייב להגיד משהו שלא קשור בנושא: יש פה 3-4 מגיבים שבאופן תמידי חושבים שדעתם מורמת מעל העם, והתגובות שלהם אפילו לא שוות יחס, אבל דחילק, אם התגובה לא תואמת את עמדתכם אתם יכולים פשוט לא להסכים וזהו, אבל לא להשמיץ ולעשות שרירים כאילו כל אחד ממכם הוא שחקן פאר בעבר או אולי ממציאי השיטה הגרמנית בכדורגל!!
אלה ארבעה עמדות מה רע בזה?
- דר אדום בנשמה
אין לי מה להרגע, אני רגוע, פשוט הזוי שאתה מדבר על עומס בעמדות כאשר יש לנו 3 שחקני קישור אמצע על שני עמדות בלבד (גורדנה אוגו והובאן), יש לנו לפניי החתמת חלוץ 5 שחקני התקפה על פאקינג 4 עמדות!talb55 כתב:א' דר תרגע עם התגובה גבר.
איפה העומס פה?
חסרים לנו 3 שחקני התקפה ועוד קשר אחורי בשביל רוטציה נורמלית.
כדיי שיהיה עומס צריכים לנו 10 שחקני התקפה על 4 עמדות, זה עומס...
מה שאתה מתאר כעומס זה דבר הכי טוב לקבוצה שיש כמות כזאת של איכות...
השחקן הישראלי תמיד יתמרמר, זה האופי שלו.(יש יחידים שלא)
אני חושב שמבחינה תקציבית אנחנו לא נעמוד בזה, אין לנו עדיין את הלוקסוס לשלם 300 או 400 אלף אירו לשחקן משלים.
אני חושב שמבחינה תקציבית אנחנו לא נעמוד בזה, אין לנו עדיין את הלוקסוס לשלם 300 או 400 אלף אירו לשחקן משלים.
אין כסף לעוד 4 שחקניםדר אדום בנשמה כתב: אין לי מה להרגע, אני רגוע, פשוט הזוי שאתה מדבר על עומס בעמדות כאשר יש לנו 3 שחקני קישור אמצע על שני עמדות בלבד (גורדנה אוגו והובאן), יש לנו לפניי החתמת חלוץ 5 שחקני התקפה על פאקינג 4 עמדות!
איפה העומס פה?
חסרים לנו 3 שחקני התקפה ועוד קשר אחורי בשביל רוטציה נורמלית.
כדיי שיהיה עומס צריכים לנו 10 שחקני התקפה על 4 עמדות, זה עומס...
מה שאתה מתאר כעומס זה דבר הכי טוב לקבוצה שיש כמות כזאת של איכות...
- דר אדום בנשמה
לוואקמה אנחנו משלמים 200 אלף אז לשחקן משלים?שיש כתב:השחקן הישראלי תמיד יתמרמר, זה האופי שלו.(יש יחידים שלא)
מי דיבר על שחקנים משלימים בסכומים הללו?
- ForeverRed
זה בדיוק העניין.שיש כתב:השחקן הישראלי תמיד יתמרמר, זה האופי שלו.(יש יחידים שלא)
ההגדרה שלך לשחקן משלים היא לא נכונה בעיניי.
הוא מגיע להרכב, בונים עליו.דר אדום בנשמה כתב: לוואקמה אנחנו משלמים 200 אלף אז לשחקן משלים?
מי דיבר על שחקנים משלימים בסכומים הללו?
כמו שבונים על אוגו והובאן, רק צריך משהו שיגבה אותם לכמה משחקים בעונה ארוכה.
ויש תקציב מוגבל לזה
כשאני מגדיר עומס אני מגדיר אותו בהתאם לשחקנים ולעמדות הנתונות.
אין מה לעשות במעמדם כל השחקנים ברשימה הם שחקנים שכל קבוצה כולל מכבי תל אביב הייתה משוועת שישחקו אצלה...
כמו שאמרתי אני נגד שיטת הרוטציה כי אני חושב שבנקודת זמן כזו או אחרת היא תיפגע בקבוצה ובשחקן- לראיה טב"ח שהיא בשיאו בתחילה - אמצע העונה וכאשר "נכנס" לרוטציה הוא ירד ברמתו משמעותית.
בנוסף יש שחקנים שלא בנויים לעלות מהספסל ולעשות שינוי (לוקח להם זמן להיכנס למשחק וכו).
נראה לי שכרגע הנבואה ניתנה לשוטים וכאשר השיטה תיושם במהלך העונה יהיו לנו הפתרונים.
אין מה לעשות במעמדם כל השחקנים ברשימה הם שחקנים שכל קבוצה כולל מכבי תל אביב הייתה משוועת שישחקו אצלה...
כמו שאמרתי אני נגד שיטת הרוטציה כי אני חושב שבנקודת זמן כזו או אחרת היא תיפגע בקבוצה ובשחקן- לראיה טב"ח שהיא בשיאו בתחילה - אמצע העונה וכאשר "נכנס" לרוטציה הוא ירד ברמתו משמעותית.
בנוסף יש שחקנים שלא בנויים לעלות מהספסל ולעשות שינוי (לוקח להם זמן להיכנס למשחק וכו).
נראה לי שכרגע הנבואה ניתנה לשוטים וכאשר השיטה תיושם במהלך העונה יהיו לנו הפתרונים.
תראה, אם לאלונה יש את הכסף להשקיע אז תפאדל אני אשמח.ForeverRed כתב: זה בדיוק העניין.
ההגדרה שלך לשחקן משלים היא לא נכונה בעיניי.
מתי המחזור הראשון של הליגה? איך מעבירים את הזמן עד אז?
שעמום אש בלי מחזור בליגה הישראלית
שעמום אש בלי מחזור בליגה הישראלית
כרגיל אתה לא מבין את מה שאתה קורא(או קורא רק שורה)דר אדום בנשמה כתב: זה בדיוק מה שאני מדבר, אם אנחנו שואפים להיות קבוצה גדולה אנחנו צריכים להתנהג ככה, טוטי שאני מכבד אותו מאוד מספר לי על איך שהדר ברד ואור חביביאן החביבים אך הלא כל כך מוכשרים הם השחקנים שיחליפו בעת הצורך את אוגו והובאן ושאני מעז להזכיר את אלמוג כהן (שהבעיה היחידה לגביו זה השכר המופרז שהוא כנראה ידרוש) או את שלומי אזולאי אומרים שהם כוכבים מדיי ושאנחנו לא צריכים את זה ושזה ייצור מרמור...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
כוח הצלחה של רוטציה קם ונופל על המערכת שמגבה אותה.
כיום הפועל ב"ש לא בנויה לסוג של רוטציה כמו במכבי,כי המערכת שלה חלשה מדי ולא תצליח לספוג את הריקושטים שיהיו.
דוגמא קלאסית,זה הודעה פשוטה שבה המאמן לא ממשיך בתפקידו גרמה לכל העסק להתפרק.
דוגמאות לאורך השנים בכדורגל הישראלי על עומס בסגל וכישלון טוטאלי לא חסרות.
לכן צריך שיהיה קצת אפור,דהיינו הבסיס,תוספות קטנות וגם כאלו שרואים אותם אצלנו לשנים הבאות.
להביא ולהביא ולהביא זה לא מה שייתן כאן תואר,אפילו ההיפך,ירסק אותנו לחתיכות,כי המערכת שלנו פשוט לא בנויה לזה.
כיום הפועל ב"ש לא בנויה לסוג של רוטציה כמו במכבי,כי המערכת שלה חלשה מדי ולא תצליח לספוג את הריקושטים שיהיו.
דוגמא קלאסית,זה הודעה פשוטה שבה המאמן לא ממשיך בתפקידו גרמה לכל העסק להתפרק.
דוגמאות לאורך השנים בכדורגל הישראלי על עומס בסגל וכישלון טוטאלי לא חסרות.
לכן צריך שיהיה קצת אפור,דהיינו הבסיס,תוספות קטנות וגם כאלו שרואים אותם אצלנו לשנים הבאות.
להביא ולהביא ולהביא זה לא מה שייתן כאן תואר,אפילו ההיפך,ירסק אותנו לחתיכות,כי המערכת שלנו פשוט לא בנויה לזה.