שתו מים..דר אדום בנשמה כתב:מה אתה רוצה.
האמוציות מדברות בעד עצמן!
זה מה שקורה שיש לנו מגנים בינוניים, למזלנו יש לנו את וואקמה ומליקסון שתיקנו.
שתו מים..דר אדום בנשמה כתב:מה אתה רוצה.
האמוציות מדברות בעד עצמן!
לא מבין מה כולם קופצים? שיחקנו חרא מחצית ראשונה זה לא סוד, עד דקה 40 לא היינו קיימים, מה רשמנו? שהשחקנים לא הופיעו מול חצי הרכב של חיפה? עובדה שגם בכר ראה את אותם דברים ובמחצית השניה עשה חילוף כפול ונתן לשחקנים בראש וראינו מחצית שניה שלא דומה בשום צורה לראשונה, כולם פה עכשיו חכמים בדיעבד, וקוראים לכל השאר חביתות או אוהדים פח, שום חביתות ושום אוהדים פח, אם זאת הייתה קבוצה טיפה יותר טובה ומאוזנת לא היינו חוזרים מה 2-0 ל 4-2, אם אנחנו נפתח את המשחק ביום רביעי כמו שפתחנו את המשחק אתמול אנחנו נקבל בראש, אז תפסיקו לזיין את השכל, נכון ניצחנו ונכון השחקנים נתנו מחצית שניה מטורפת ועוד תואר ובאמת שאין מאושר ממני, אבל אסור לנו להיראות כמו שניראנו במחצית הראשונה, כבר אמרתי פה מיליון פעם, אין לי בעיה להפסיד כשלא הולך, זה ספורט ויש ימים רעים ואי אפשר תמיד לנצח, אבל יש דרך להפסיד, לעמוד על המגרש כמו קונוסים זאת לא הדרך.oran כתב:פשוט הזוי ומגעיל היה לקרוא את הנושא פה מההתחלה ועד הסוף
בגלל אוהדים כמוכם היינו בתחתית של התחתית כל השנים האלה
תתעוררו ותעריכו יש לנו את הקבוצה הטובה במדינה, וזאת הגישה, גם במשחק בפיגור 2-0 להמשיך לעודד ולדחוף.
זה העניין! שאתם לא מאמינים בקבוצה הזאת. שאתם עדיין תקועים במנטליות של הקבוצה הקטנה שהיינו לפני ברק בכר.blueman כתב: לא מבין מה כולם קופצים? שיחקנו חרא מחצית ראשונה זה לא סוד, עד דקה 40 לא היינו קיימים, מה רשמנו? שהשחקנים לא הופיעו מול חצי הרכב של חיפה? עובדה שגם בכר ראה את אותם דברים ובמחצית השניה עשה חילוף כפול ונתן לשחקנים בראש וראינו מחצית שניה שלא דומה בשום צורה לראשונה, כולם פה עכשיו חכמים בדיעבד, וקוראים לכל השאר חביתות או אוהדים פח, שום חביתות ושום אוהדים פח, אם זאת הייתה קבוצה טיפה יותר טובה ומאוזנת לא היינו חוזרים מה 2-0 ל 4-2, אם אנחנו נפתח את המשחק ביום רביעי כמו שפתחנו את המשחק אתמול אנחנו נקבל בראש, אז תפסיקו לזיין את השכל, נכון ניצחנו ונכון השחקנים נתנו מחצית שניה מטורפת ועוד תואר ובאמת שאין מאושר ממני, אבל אסור לנו להיראות כמו שניראנו במחצית הראשונה, כבר אמרתי פה מיליון פעם, אין לי בעיה להפסיד כשלא הולך, זה ספורט ויש ימים רעים ואי אפשר תמיד לנצח, אבל יש דרך להפסיד, לעמוד על המגרש כמו קונוסים זאת לא הדרך.
+1The red one כתב: זה העניין! שאתם לא מאמינים בקבוצה הזאת. שאתם עדיין תקועים במנטליות של הקבוצה הקטנה שהיינו לפני ברק בכר.
אתם לא קולטים שבהרגע שהקבוצה הזאת רוצה, הנוכחית, אף אחת, אבל אף אחת בארץ לא יכולה לעצור אותה? האיכויות פה זה משהו שרובנו עדיין לא קולטים ונקלוט כנראה רק אחרי שכל זה יסתיים.
הקבוצה הזאת כל כך טובה שגם פיגור של 0-2 בדקה 54(!!) מול קבוצה ישראלית לא אומר שהסיפור נגמר! אז לכתוב פה שחורבן התואר, לקפל, יאללה הביתה ודברים כאלה זאת פשוט בושה וחרפה. אמוציות שמומציות. מדברים על הגישה הלוזרית של השחקנים..תסתכלו על עצמכם!
אפשר לראות בעמוד 3 של האשכול שכתבתי שזה לא גמור או משהו בסגנון. מודה שלא מדקה 15 (למרות שגם אז ידעתי שזה לא גמור) אבל מההתעוררות בדקה 30 היה שקוף שלפחות שיוויון זה יהיה. ואחרי זה במטח טילים על לויטה? חשבתי שיהיה אפילו 5...dor69 כתב:עוד מישהו הריח את המהפך הקרב בערך מדקה 15? לא יודע מה איתכם אבל זה היה שקוף, עוד לפני השני של חיפה אפילו
כשחיפה הובילה 2-0 כל מה שחשבתי עליו היה המשחק שלהם מול נומה קאליו ושאין מצב שקרה להם נס והם פתאום נהיו טובים.dor69 כתב:עוד מישהו הריח את המהפך הקרב בערך מדקה 15? לא יודע מה איתכם אבל זה היה שקוף, עוד לפני השני של חיפה אפילו
קודם כל לא יודע מי זה האתם שאתה מדבר עליהם אני מדבר בשם עצמי. דבר שני אין מאמין גדול ממני בקבוצה הזאת, בשחקנים ובצוות המקצועי, ובגלל שאני יודע שאיך שהם נראו במחצית הראשונה זה לא הם, זה לא הקבוצה והשחקנים שאני יודע שהם, ושוב אם הם היו רצים כמו מטורפים במחצית הראשונה ועדיין חוטפים 2 שערים לא היית שומע ממני ציוץ חוץ מעידוד, אבל ברגע ששחקנים עומדים כמו קונוסים, לא חוזרים לעמדות שלהם, לא יורדים לגליצים אז פה אתה תשמע אותי, וזה לא קשור לאוהד פח או לחביתה, לא יכול לסבול שחקן שיהיה הכי כישרוני בעולם שלא מתאמץ, אם תתאמץ ועדיין תפסיד אני אעמוד ואעודד אותך הכי חזק, וזה בדיוק ההבדל שראינו במחצית השניה, השחקנים התחילו להילחם, ויכול להיות שלא היינו מצליחים להבקיע, אבל על המחצית השניה לא היית שומע ממני תלונה, ה״כעס״ הוא על הזלזול במחצית הראשונה, זלזול שקורה לקבוצה הזאת לפעמים, לדוגמא בחצי גמר הגביע בשנה שעברה, על זה העצבים.The red one כתב: זה העניין! שאתם לא מאמינים בקבוצה הזאת. שאתם עדיין תקועים במנטליות של הקבוצה הקטנה שהיינו לפני ברק בכר.
אתם לא קולטים שבהרגע שהקבוצה הזאת רוצה, הנוכחית, אף אחת, אבל אף אחת בארץ לא יכולה לעצור אותה? האיכויות פה זה משהו שרובנו עדיין לא קולטים ונקלוט כנראה רק אחרי שכל זה יסתיים.
הקבוצה הזאת כל כך טובה שגם פיגור של 0-2 בדקה 54(!!) מול קבוצה ישראלית לא אומר שהסיפור נגמר! אז לכתוב פה שחורבן התואר, לקפל, יאללה הביתה ודברים כאלה זאת פשוט בושה וחרפה. אמוציות שמומציות. מדברים על הגישה הלוזרית של השחקנים..תסתכלו על עצמכם!
כי ברגע ששחקן לא חוזר לעמדה שלו או לא יורד לגליץ או מאבד כדור ולא מתאבד עליו חזרה מבחינתי זה זלזול, לא להיכנס טוב למשחק זה לגיטימי אבל זה מתבטא בדברים אחרים, נניח הובאן לא נכנס אתמול טוב למשחק, אתה רואה שפעולות טובות לא הלכו לו, מסירות לא מדויקות, איבודי כדור שלא מתאימים לו, יש הבדל מבחינתי בין להיכנס גרוע למשחק ובין לזלזלThe red one כתב:אני מסרב להאמין שזה זלזול. לא כל פעם שמתחילים משחק רע זה זלזול. זה יכול להיות אלף ואחד דברים. הכנה לקויה, כניסה לא טובה למשחק, מהלך אחד קטן שלא הולך, הפתעה מצד מערך היריבה. למה דווקא זלזול? למה רצים כאן ואומרים שמדובר בזלזול?
וואלה?The red one כתב: זה העניין! שאתם לא מאמינים בקבוצה הזאת. שאתם עדיין תקועים במנטליות של הקבוצה הקטנה שהיינו לפני ברק בכר.