אח יקר - ליכלכת בענק ולא ברור למה אתה מחפש להדביק לו פעולות שלא הוא אחראי להם או שהן לגיטימיות לחלוטין ( ואין לי שום דבר איתו פשוט באמת אני חושב שהיה לו משחק טוב ). לנקודות שלך :ran כתב: ↑10 אוקטובר 2025, 09:26אני לא צריך לבדוק כי אני זוכר טוב מה היה במגרש.
אבל בשבילך נכנסתי, כשלא רוצים לראות לא רואים, אבל תתמקד בזמנים ששלחתי ושים לב לטעויות הקריטיות, בלא מעט מקרים בלוריאן חיפה עליו מדהים, תסתכל על הדקות של בלוריאן עד דקה 16 בהשוואה לדקות של בלטקסה ותבין שהם לא באותה הרמה ואם יהיה בלם טוב יותר מבלטקסה לידו הוא יהיה עוד יותר מפלצת וגם אנחנו נפסיק עם הפאניקה שיש בדקות מסויימות בהגנה. לא אומר שבלטקסה גרוע, אבל אפשר לנסות את דיופ במקומו, רע יותר זה בטוח לא יהיה לדעתי.
*הזמנים הם של הסרטון ולא דקות של המשחק שים לב.
5:30 - מעיף כדור סתמי בלי שיש עליו לחץ
לאחר מכן בישול מדהים אין ספק.
11:10 מפספס כדור בראש שמזה בסוף מוביל לעבירה של הגול של הפועל ת"א
16:31 יציאה מטופשת שאם בלוריאן לא מגיע עד לקו הכי שמאלי של המגרש כדי לסגור אנחנו בבעיה
16:46 פשוט בורח מהשמירה על דאפה שהיה סנטימטר מגול. היה עליו ופשוט זז ממנו במכוון קדימה. לא ברור למה! חור של גול! במזל לא נכנס.
אני יכול להמשיך אבל אלה הדקות הראשונות של המשחק כמו שאמרתי
5:30 - אתה אמיתי ? 49 שניות מהפתיחה הוא כבר עומד למשפט אצלך ? בלוריאן נגח כדור לכיוון שלו , כדור לא הכי מדוייק שכשהוא הסתובב וראה את המגרש הוא גם ראה שחקן הפועל ת"א עוד שנייה חוטף . אז הרחיק בחצי שנייה שהייתה לו להחליט מה לעשות , וזה מצופה מכל בלם , בטח לא להסתבך או לסבך חבר לקבוצה . שום בעיה עם המהלך
11:10 - 20 שניות אחרי שבישל לדוידזאדה את שער היתרון משמע דקה 7 כדור ארוך שהוא הפסיד בגובה ( ואם זיהיתי נכון אז הוא הפסיד לקרייב שמאוד גבוה אפילו יותר מבלטקסה ) , הכדור הגיע לדוידזאדה שהשתלט ואיבד , גם קינגס הגיע לעזור ולא הצליח למנוע הגבהה שונטורה הרחיק לכיוון אליאל שלא ראה שנינג'ה קופצת עליו ועשה עבירה על ה-16 . אבל בלטקסה אשם . וואו
16:31 - יצא לשחקן בקו כי דוידזאדה עוד לא חזר להגנה . שום בעיה.
16:45 - תבדוק שוב את המהלך מזמן 16:31 : מי ששמר ואיבד את דאפה היה בלוריאן. בלטקסה זיהה את זה והתקדם ובחוכמה הימר שהכדור יצא החוצה לרן בנימין שעמד לבד על נק' העונשין ואם הכדור היה מגיע אליו היה פה גול. מה החוכמה ? לסגור את המסירה לבנימין כי הסיכוי שהיה קורה משהו לכדור שנכנס במרווח של מטר בין בלוריאן למרציאנו נמוך מאוד מאשר היה מגיע לבנימין שהיה חופשי. חכם וצודק.
אבל את הבישול לא ציינת
את כדורי העומק שחתכו את האמצע של ת"א והגיעו ישר להתקפה לא ציינת
את החצים לאגפים ששולח
את הפסקת מיזמוז הכדור בינו לבלוריאן לא ציינת
בסדר.
זה עדיין לא סותר את זה שאם צריך להוציא מישהו משניהם אז בלטקסה ראשון . אבל היה לו משחק טוב