עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
מוכשר, אבל כנראה אופי בעייתי.
לא יןדע עד כמה ספורט 1 אמין אבל רשום שם שמכבי מתכננים מהפכה בסגל קרי עוד כה מיליוני יורו.
אני לא רואה את גולדהאר עוצר השנה וינואר יהיה להערכתי ביג טרנספר שם.
בוא נקווה שקרויף ימשיך לעשות פאדיחות ויביא משהו סביר במחיר מופקע
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני כבר מאמין שיהיה שלום עם הפלסטינים לפניי שספורט 1 ייצאו בכתבה של פרסום ראשון שהיא נכונה...adomi כתב:לא יןדע עד כמה ספורט 1 אמין אבל רשום שם שמכבי מתכננים מהפכה בסגל קרי עוד כה מיליוני יורו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לגבי החלוץ האיסלנדי -
מזכיר לכם שבערך באותה תקופה, בעונה הראשונה של ג'ון אוגו, אנשים קראו לו נגר/פלופ/חייזר וכו׳ וקראו לחתוך אותו.
יש זרים שצריכים יותר זמן להתאקלם.
מזכיר לכם שבערך באותה תקופה, בעונה הראשונה של ג'ון אוגו, אנשים קראו לו נגר/פלופ/חייזר וכו׳ וקראו לחתוך אותו.
יש זרים שצריכים יותר זמן להתאקלם.
המאמן הבהיר לעיתונאים המקומיים שישראל לא יריבה חלשה כמו שהם כנראה חשבו. לדבריו: "מי שלא מבין כדורגל חושב שישראל חלשה. יש להם סגל חזק ואיכותי. מי שחושב שזה יהיה ניצחון קל שלנו טועה. יש להם שחקנים מהפועל באר שבע שניצחה את אינטר בסן סירו
- The red one
איך הגענו למצב שאלבניה חושבת שאנחנו יריבה חלשה וצריך להוריד אותם לקרקע לפני משחק מולנו ? 

רק עכשיו התחילו לקלוט פה את המצב. שנים מאוחר מדיThe red one כתב:איך הגענו למצב שאלבניה חושבת שאנחנו יריבה חלשה וצריך להוריד אותם לקרקע לפני משחק מולנו ?
עד כדי כך התרשמו מההופעה ההיא?yakar כתב:יש להם שחקנים מהפועל באר שבע שניצחה את אינטר בסן סירו
כן.dor69 כתב: עד כדי כך התרשמו מההופעה ההיא?
זה הראיון הרביעי שאני רואה שמישהו זר שאינו קשור אלינו ישירות מזכיר את המשחק הזה.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
המאמן של אלבניה איטלקי - זו הסיבה שהוא מזכיר את המשחק הזה.yakar כתב:
כן.
זה הראיון הרביעי שאני רואה שמישהו זר שאינו קשור אלינו ישירות מזכיר את המשחק הזה.

לא יודע למה תפסת ממנו אין בו שום דבראסי, דגים כתב:תומר סוויסה שוחרר מאשקלון. איזו התדרדרות. דווקא תפסתי ממנו חלוץ טוב בזמנו.
זה שי !

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
דווקא יש בו.זה שי ! כתב: לא יודע למה תפסת ממנו אין בו שום דבר
זה שי !
הוביל אותנו בסיבוב הראשון ב12/13 ולפניי הפציעה שלו בשרירי הבטן היה השחקן הכי חשוב שלנו.
ועונה לאחר מכן ב13/14 היה שחקן ספסל מושלם לדעתי האישית.
שחקן שעם יגיע לקבוצה מאוזנת (מכבי פתח תקווה יכולה להתאים לו) יכול להצליח שם בסופו של דבר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא חושב שקרויף הוא כישלון גדול.
סה"כ הכניס לליגה המון אלמנטים מקצועיים שלא ראינו לפני, ורואים שאלונה למדה ממנו במקומות מסויימים.
אם הוא לא היה מגיע, הכדורגל הישראלי היה הרבה יותר עלוב ממה שהוא עכשיו.
סה"כ הכניס לליגה המון אלמנטים מקצועיים שלא ראינו לפני, ורואים שאלונה למדה ממנו במקומות מסויימים.
הוביל אותנו? הבנאדם סיים עם שמונה או תשעה שערים כשרובם בפנדלים וחופשיות (למעשה, מקסימום גול אחד היה ממשחק שדה) והיה אחראי ביחד עם דובב גבאי ואקסברד (כן, ככה נראתה ההתקפה שלנו פעם) להתקפה שכבשה בממוצע פחות משער למשחק בעונה.דר אדום בנשמה כתב: דווקא יש בו.
הוביל אותנו בסיבוב הראשון ב12/13 ולפניי הפציעה שלו בשרירי הבטן היה השחקן הכי חשוב שלנו.
ועונה לאחר מכן ב13/14 היה שחקן ספסל מושלם לדעתי האישית.
שחקן שעם יגיע לקבוצה מאוזנת (מכבי פתח תקווה יכולה להתאים לו) יכול להצליח שם בסופו של דבר.
ב13/14 לא היה מושלם ולא נעליים, אני זוכר שלושה שערים שלו במשחקים שהיו גמורים ושהוא ביקש לעזוב עקב חוסר דקות אחרי המשחק השני הרשמי שלנו נגד הפועל תל אביב (לא היה גביע הטוטו באותה עונה ועוד לא שיחקנו באירופה)
אמת דיברת אבל עדיין אין מקום לעשות אותו גדול הדור. מבחינה מקצועית הוא פח ***, מבחינת ניהול הוא קלאסה וזה מה שמכבי הייתה צריכה בזמנו.zivmay כתב:לא חושב שקרויף הוא כישלון גדול.