ויקטוריה פלזן- הפועל ב"ש, חמישי, 20:00, שטרונצובי סאדי
Re: ויקטוריה פלזן- הפועל ב"ש, חמישי, 20:00, שטרונצובי סאדי
איזה הבדלים בין העונה האירופית של שנה שעברה לעונה האירופית העונה..
הייתי שוקל להביא את זיסמן שבישל להם את הגול האחרון,מנגיעות שלו בכדור עושה רושם שמדובר בשחקן שיכול לתרום לנו יותר מקוונאקה.
הייתי שוקל להביא את זיסמן שבישל להם את הגול האחרון,מנגיעות שלו בכדור עושה רושם שמדובר בשחקן שיכול לתרום לנו יותר מקוונאקה.
הגול השלישי קילקל את ההרגשה הטובה
אני באמת לא יודע מה ראית.ForeverRed כתב: מה אתה רוצה בחייאת?!
מבאס, מכעיס, הכל נכון. אבל באת לפה כשהכל הולך נגדך, עם הגנה מאולתרת ומיליון בעיות והיית שווה לפחות תיקו. תבכה על ניצול מצבים, תבכה על תיאום בהגנה. ההופעה של הקבוצה הייתה יותר מראויה ביחס לנסיבות.
חוץ מעשר דקות הם היו רעים מאוד, לא שונה בהרבה מהמשחק מול הפועל חיפה.
איזה נסיבות? עם כל הכבוד ל"הגנה המאולתרת" היא מורכבת כולה משחקנים שכבר נמצאים מספיק זמן במועדון וגם אלה החדשים הגיעו בשביל ההרכב, אז איזה הקלות אני צריך לתת להם בדיוק? היו לא טובים.
מרגיש לי כאילו הם מפחדים מהצל של עצמם, הססנים, חסרי ביטחון ואובדי עצות, מצב שלא זכור לי בשנתיים האחרונות.
התעייף , היה מספר אחת היוםmaor20094 כתב:אין מה להגיד.
אוגו עד דקה 80 המצטיין, אחרי זה לקח סם הזייה ושכח את עצמו בהתקפה.
פקהארט מאוד מאכזב, לא החלוץ שציפיתי.
אחלה הפועל.
הבחורים נלחמו ונתנו את הכל. חזרנו עם הרבה אופי וכמעט עשינו מהפך, ואז מגיעה השטות התורנית ומורידה דקות ארוכות נהדרות לטימיון.
אין מה לעשות, על חוסר איכות בפעולה האחרונה והגנה מאולתרת משלמים במזומן.
באמת כואב לי על השחקנים, ראו איך השער השני שבר אותם.
הקטילה הזו שחלקכם מריצים ממש לא במקום. זה זמן לחזק.
הבחורים נלחמו ונתנו את הכל. חזרנו עם הרבה אופי וכמעט עשינו מהפך, ואז מגיעה השטות התורנית ומורידה דקות ארוכות נהדרות לטימיון.
אין מה לעשות, על חוסר איכות בפעולה האחרונה והגנה מאולתרת משלמים במזומן.
באמת כואב לי על השחקנים, ראו איך השער השני שבר אותם.
הקטילה הזו שחלקכם מריצים ממש לא במקום. זה זמן לחזק.
בלי ויטור וצדק ובכושר הרע שלנו, לא יכולנו לצפות ליכולת או תוצאה טובה יותר.
לקואנקה יש כדורגל. הוא חייב לקבל יותר דקות כדי להיכנס לעניינים.
יחסית למה ששיחק ולהגנת טלאים הופעה בסדר גמור של הקבוצה .
אני ציפיתי ליותר גרוע מזה .
שני הגולים הראשונים ראו חוסר תיאום , אף אחד לא ידע מי הולך לזה עם הכדור(שבישל) ומי לזה שכבש בסוף .
אוגו במשחק ענק , ואלחמיד גם היה טוב .
אני ציפיתי ליותר גרוע מזה .
שני הגולים הראשונים ראו חוסר תיאום , אף אחד לא ידע מי הולך לזה עם הכדור(שבישל) ומי לזה שכבש בסוף .
אוגו במשחק ענק , ואלחמיד גם היה טוב .
בואו לא נהפוך את זה למשחק שהיינו שווים בו תיקו.
יחסי הכוחות של שני הסגלים שעלו למגרש הם לא 3-1, הייתי אומר אפילו די שיוויוניים, אבל הטעויות שעשינו היו בעוכרינו והגיע לצ'כים לנצח. משחק ההגנה שלנו מחורר לגמרי כשאנחנו פוגשים קבוצה עושה קצת תנועה וצירופים.
כל כך מתסכל שכל שוער שאנחנו פוגשים מתחפש לבופון כשהשוערים שלנו לא נותנים שום הצלה מעבר למה שהם חייבים לעצור.
עד עכשיו אני מתקשה להבין למה בכר בחר לעבות את מרכז ההגנה כשהכוח הכי חזק של הצ'כים זה התקפות המעבר.
יחסי הכוחות של שני הסגלים שעלו למגרש הם לא 3-1, הייתי אומר אפילו די שיוויוניים, אבל הטעויות שעשינו היו בעוכרינו והגיע לצ'כים לנצח. משחק ההגנה שלנו מחורר לגמרי כשאנחנו פוגשים קבוצה עושה קצת תנועה וצירופים.
כל כך מתסכל שכל שוער שאנחנו פוגשים מתחפש לבופון כשהשוערים שלנו לא נותנים שום הצלה מעבר למה שהם חייבים לעצור.
עד עכשיו אני מתקשה להבין למה בכר בחר לעבות את מרכז ההגנה כשהכוח הכי חזק של הצ'כים זה התקפות המעבר.
מזכיר את המשחק מול בשיקטאש בגומלין. גם אז היינו טובים אבל חטפנו גול מעצבן שאיכזב.
מה אתם נופלים על גורש? נתן כמה הצלות יפות וספג 3 פעמים משחקן שנשאר לבד לגמרי מולו. הוא בטח לא היה הבעיה.
כל הזמן אנחנו שוכחים שיש גומלין. היינו צריכים לרדת לשמור על ה1-1 הזה בשיניים. עכשיו נצטרך לנצח אותם 2-0 בטרנר
כל הזמן אנחנו שוכחים שיש גומלין. היינו צריכים לרדת לשמור על ה1-1 הזה בשיניים. עכשיו נצטרך לנצח אותם 2-0 בטרנר
קצת מצחיק אותי שאתם קוראים הגנת טלאים לחוליית ההגנה שמיועדת לרוץ כמה שנים קדימה.
או שאתם לא יודעים מה זאת הגנת טלאים או שאתם ממש מחפשים סיבות להיות אופטימיים.
גם "הגנת טלאים" לא אמורה להיות כל כך מפוזרת ומביכה
או שאתם לא יודעים מה זאת הגנת טלאים או שאתם ממש מחפשים סיבות להיות אופטימיים.
גם "הגנת טלאים" לא אמורה להיות כל כך מפוזרת ומביכה
קשה לנחות למציאות אחרי העונה שעברה אבל אין מה לעשות
גולים קלים מידיyedidel כתב:מה אתם נופלים על גורש? נתן כמה הצלות יפות וספג 3 פעמים משחקן שנשאר לבד לגמרי מולו. הוא בטח לא היה הבעיה.
- ForeverRed
אתה אמיתי?South Boy כתב:
אני באמת לא יודע מה ראית.
חוץ מעשר דקות הם היו רעים מאוד, לא שונה בהרבה מהמשחק מול הפועל חיפה.
איזה נסיבות? עם כל הכבוד ל"הגנה המאולתרת" היא מורכבת כולה משחקנים שכבר נמצאים מספיק זמן במועדון וגם אלה החדשים הגיעו בשביל ההרכב, אז איזה הקלות אני צריך לתת להם בדיוק? היו לא טובים.
מרגיש לי כאילו הם מפחדים מהצל של עצמם, הססנים, חסרי ביטחון ואובדי עצות, מצב שלא זכור לי בשנתיים האחרונות.
שוער שלא שיחק חודשיים, מגן ימני מחליף, בלם שהגיע לפני חודש, בלם שני שלא שיחק חודש, בלם שלישי שהוא בכלל קשר. למה ציפית?? זה לא הוקוס פוקוס.
היה ברור שנספוג יותר משער אחד. השאלה הייתה אם נצליח להבקיע. הגענו למצבים והחמצנו ובזה זה נגמר.
ביחס לנסיבות זה בסדר. לא שיחקנו נגד הפועל עפולה. חבל רק שסיימנו בהרגשה רעה.