רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי שיש »

ForeverRed כתב:
07 אפריל 2026, 15:31
זו לא רק שאלה של אליפות כן או לא.
אליפות לא תעלים את המגרעות של הצוות הזה, ולא תהפוך את סימני השאלה לסימני קריאה.

הם יצטרכו להתפתח ולעשות התאמות, או שלא תהיה להם זכות קיום. בלי קשר לתואר כזה או אחר.
לא מעניין אותי מה יעלים ומה לא, רוצה פאקינג צלחת ואחר כך שישרף העולם מצידי

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

הפועלעולה כתב:
07 אפריל 2026, 10:19
עונה שעברה קוזוק עשה עבודה מדהימה.

מאז הקיץ הוא בלופ של החלטות נוראיות שהביאו למצב שהקבוצה המצוינת הזאת שהייתה צריכה 2-3 החתמות, מעבירה את רוב העונה ביכולת בינונית ועכשיו אנחנו מצפים להביא אליפות עם קאדר התקפי של גנאח רומי ואחמד.
דברים כאלו קורים, עולם הכדורגל דינאמי. סלוט בליברפול עונת בכורה חלומית, העונה קטסטרופה. ברדה בבת אחת הפך מבכר הבא לאבוקסיס הבא. בכר ב2023 עזב את ישראל כמלך הכדורגל הישראלי, איפה הוא עכשיו.
אם הייתי מאמין ביכולת של קוזוק להשתנות ולהשתדרג, הייתי רוצה שיישאר כאן גם עד 2035 גם אם לא יביא אליפות העונה. הכדורגל שלו מעולה והוא מתאים למה שצריך לבנות פה.
הבעיה שאני לא חושב שזה יקרה, ואז מה שאנחנו רואים עכשיו זה מה שיש לו לתת. ולדעתי אפשר לשאוף ליותר.

צריך להפסיק לבוא באישי. גם אם מה שאתם אומרים נכון על חלק מהיוזרים פה, הרוב תמכו בקוזוק ועם הזמן משנים את דעתם.
ראינו מהצד כמה מגוחכים כל אוהדי ברדה נראו כשהיה ברור שהוא איבד את זה, בואו לא נחזור על זה.
מדויק.

מאמן כדורגל זה טייטל שמורכב מכמה אספקטים. בכל הקישור לאימון במגרש האימונים קוזוך לא פחות ממדהים. הטוב בליגה.
בכל מיני אספקטים אחרים הוא מזעזע ברמה מחרידה של חסר מושג שכל אהבל ביציע היה מקבל החלטה טובה ממנו. אם הוא היה סתם סביר, באספקטים הללו, היה לנו יש מצב 2 דאבלים ברציפות שזה מופרע.

וזה מה שגורם לזעם כלפי רן. הוא לוקח את היתרון העצום שלו ומוריד אותו באסלה בהחלטות שרק הוא יכול להבין. והוא מסרב ללמוד משהו או להתפתח.

גם אם יביא תואר, לא אופטימי איתו. אישית אני חושב ששלב בתים באירופה בתדירות גבוהה זו מטרה לא פחות חשובה מאליפות, ולרוב גם יותר ריאלית. עם רן, אירופה זה תעודת ביטוח להתרסקות בליגה.
הבן אדם גם לא יודע לקחת את הקבוצה קדימה. יביאו לו מיליונים ואין לי ספק שהוא ישים אותם על מאור לוי ועוז בילו.
יש לו שריטה קשה עם שחקנים מסוימים.

אני באמת לא יודע איך אנחנו אמורים לקחת תואר עכשיו, כ2 מבין אחמד, רומי וסטויאנוב יהייו קבוע על הדשא ויובילו את ההתקפה. יש לנו את הכלים כנראה הכי חלשים מכל קבוצות הפליאוף.
וזה אך ורק על המאמן.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

הסיבה שאני לא אוהב את השיח לא קשורה לשום עניין אישי כזה או אחר.
כולנו מבינים את היתרונות והחסרונות של רן,אבל כרגע בדגש על כרגע כולם צריכים להתכנס למטרה אחת והיא אליפות נקודה.
מה יהיה בקיץ? זה כרגע לא מעניין אותי.
מה יהיה באירופה? זה לא מעניין אותי.
מצידי שייקח אליפות ותחליט אלונה מה שתחליט,כרגע צריך לשים בצד את האנרגיות השליליות ולהתרכז במטרה.
זה הדבר שהכי מרגיז אותי כאן,קחו את הפועל תא כדורגל פח בחיי שאם היה משוחק כאן כולם היו מתאבדים,אבל כל הזמן יש שם את המטרה מול העיניים.
מספיק כבר לדבר כאילו כולנו כאן מנהלים ספורטיביים,אנחנו כולנו צריכים להתרכז במטרה שהיא אליפות מספר 6 ואליפות מספר 4 ב12 עונות בסוף זוכרים את הצלחת.
המלחמה נגמרה האנרגיות חוזרות,קדימה זה שלנו.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Red Tiger כתב:
08 אפריל 2026, 11:20
כולנו מבינים את היתרונות והחסרונות של רן,אבל כרגע בדגש על כרגע כולם צריכים להתכנס למטרה אחת והיא אליפות נקודה.
מצידי שייקח אליפות ותחליט אלונה מה שתחליט,כרגע צריך לשים בצד את האנרגיות השליליות ולהתרכז במטרה.
זה הדבר שהכי מרגיז אותי כאן,קחו את הפועל תא כדורגל פח בחיי שאם היה משוחק כאן כולם היו מתאבדים,אבל כל הזמן יש שם את המטרה מול העיניים.
מספיק כבר לדבר כאילו כולנו כאן מנהלים ספורטיביים,אנחנו כולנו צריכים להתרכז במטרה שהיא אליפות מספר 6 ואליפות מספר 4 ב12 עונות בסוף זוכרים את הצלחת.
+ כמה שאתה רוצה
חבל שגופי התקשורת המקומיים לא מהדהדים את המסר הזה 24/7 . היחידים שאולי נרתמים ברמת השיח החיובי אלה וסרמיליה והפוטריה. איפה כל השאר בדגש על המועדון ורדיו דרום ? בתרדמת.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Red Tiger כתב:
+1

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

Red Tiger כתב:
2+

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

מקווה שהוא יצליח להביא לנו דאבל העונה. אפילו טראבל, עם האלוף אלופים שכבר לקחנו בקיץ.

הוא חייב להתאפס על עצמו. חשבון נפש.
יש משחק כל 3-4 ימים. זה מחייב לעשות רוטציות. לשרוף את איסט כמו שעשה לאלון תורג'מן, וממשיך לעשות לרועי לוי... לא ברור.
הנה תורג'מן חצי שנה נרקב בספסל, ויש לו כבר 3 שערים. עד סוף העונה הוא עוד מסוגל לעבור את איגור ואיסט.

יאללה.
מאני טיים.

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

מה שהזקן אמר! מה ששיש אמר! מה ששמעון אמר!
ומה אני אומר? תנו לי לעבור בשלום את בני יהודה, שלא יעשו לנו סאותהמפטון!!!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הטנטרום שנהיה לאוהדים שלנו עם כמה משחקים פחות טובים בעונה טובה זה משהו מדהים והנה קוז'וך שוב מוכיח כמה הוא מאמן טוב
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

זה המאמן הטוב בליגה. בפער. ושום מינוס כזה או אחר לא ישנה את זה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Melikson24 כתב:
12 אפריל 2026, 21:37
זה המאמן הטוב בליגה. בפער. ושום מינוס כזה או אחר לא ישנה את זה.
כנראה שיש אוהדים שמתגעגעים לכדורגל בינוני
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

שחמט שלו להתאחדות
שחמט שלו לגרמנים
שחמט שלו ללייבוביץ.

כשמגיע מגיע, והיום בעבוה מגיע...

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

רק שיביא אותם ככה לכל משחק מעכשיו. 10 גמרים

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

כשמגיע מגיע.
עשה הכנה מדהימה למשחק, ידענו לשלוט בצורה מוחלטת על הנעשה בדשא ולסרס בצורה גדולה את מכבי שמלבד הפנדל התורן די לא עשתה כלום. לבוא למשחק כזה אחרי 120 דקות ולהציג כזו יכולת וכזו רוח לחימה זו לגמרי עבודה של מאמן.
לטוב ולרע הוא הכוכב של הקבוצה הזאת.
ברגע שישפר את הניהול משחק שלו הוא יהיה מאמן הרבה יותר בלתי ניתן לעצירה.

וגם לסיומת נתן יופי של ראיון עם אמירה ברורה (בפעם ה-30) שהוא שמח פה וגם מאוד רוצה להישאר.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

שיש כתב:
12 אפריל 2026, 21:53
רק שיביא אותם ככה לכל משחק מעכשיו. 10 גמרים
11 אלא אם כן התכוונת שנסיים את העונה לפחות מחזור אחד לפני הסיום

שלח תגובה