בדיוק, מאור מליקסון שנחבא/נעלם באגף גורם לכך שאין לנו הנעת כדור במשחק כמו שהתפתח בחיפה. הבלמים מתמסרים בינם לבין עצמם ואין מי שיבוא לקבל כדור ולהוצי אותנו קדימה. וכמו שהזכרתם, המרחקים בין השחקנים היו עצומים ובגלל זה לחיפה היה קל מאוד לסגור אותננו.blueman כתב: בנוסף על מה שטוטי אמר על משחק הלחץ הלא קיים שלנו, שחקני המפתח שלנו היו ביום הכי חלש שאני זוכר אותם, מליקסון היה ברוב שלבי המשחק רחוק מהמגן שלו, לא בא לקבל כדור ובמחצית הראשונה אני זוכר הרבה פעמים שהתעצבנתי מזה שבמקום לבוא לקבל כדור ולחפש את ביטון במסירה חכמה הוא היה רחוק וביטון ניסה לחפש אותו במסירה ארוכה (אני חושב שזה הצליח פעם אחת בכל המחצית), דבר שני טוני, משחק חלש,צפוי ורך מידי, בדרך כלל כשטוני טוב גם 3 שחקנים מתקשים לקחת לו את הכדור, ואם תשים לב ממשחקים קודמים בכר משתמש בנתון הזה הרבה כאשר קבוצות לוחצות אותנו גבוה, נניח מכבי ת״א ואפילו בייתר, כאשר ההגנה מניעה כדור ומנסה לצאת מסודר, אבל אם לא מצליחים לעשות את זה בגלל לחץ על הבלמים או המגנים אז ישר כדור ארוך לכיוונו של טוני שיודע להשתלט מעולה על הכדור ובדרך כלל גם להסתדר עם 2 השחקנים שבאים אליו, וכאשר עושים את זה טוב אז גם משיגים יתרון כי לקבוצה היריבה חסרים 2-3 שחקנים שעלו ללחוץ גבוה, עכשיו ניסינו לעשות את זה לא פעם נגד חיפה, אבל טוני היה במשחק חלש מאוד וסיים לפי טוטי עם 7 איבודי כדור וזה מסביר למה מצד אחד לחצו אותנו גבוה אבל לא הצלחנו לנצל את זה
דבר שלישי, כל שחקני ההתקפה שלנו קיבלו טיפול מלפחות שני שחקנים ירוקים וזה הכי בלט על טוני ומאור, שחקני הקו השני והמגינים שלנו לא צספיק ידעו לנצל את העובדה הזו כדי להיכנס למקומות שהתפנו וחבל, ועד שהמגינים הגיעו לעמדה שלהעביר קרוס פנימה ל16 יצאו להם מסירות דרדלה. חייבים חיזוק באספקט הזה.
ומעל הכל, ביום כזה שחור ומפוזר של כולם, הניתוחים המקצועיים לא שווים הרבה.. חיפה נראו כאלה טובים הרבה בזכותנו..