בתים באלופות זה הרבה הרבה יותר מגביע, מבחינת משמעות כלכלית זה גם פי כמה יותר מאליפותForeverRed כתב: ↑06 אוגוסט 2026, 09:37להעפיל לבתים זה כמו לקחת גביע.
אליפות מרשימה יותר בעיניי.
לשיטתך אבוקסיס הוא טופ מאמנים.
לאיכויות בהרכב אני לא נכנס.
תן לקוזוך הרכב של כוכבים ובכלל לא בטוח שהוא מסתדר.
סגנון אחר וניהול סגל אחר.
כל אחד והצלחותיו, יתרונותיו וחסרונותיו.
לא רואה שום צורך להיכנס להשוואות המיותרות האלה.
רן קוז'וך חתם לשנתיים
- dor69
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
- ForeverRed
- פול סקולס
- Title: CrazyRed
יש בזה משהו. בסוף גם ניר קלינגר הגיע לליגת האלופות וגם יצחק שום. לא מהמאמנים הגדולים שהיו כאן. לפעמים זה גם עניין של הגרלה.ForeverRed כתב: ↑06 אוגוסט 2026, 12:05ברור שכהישג זה הרבה יותר מגביע.
במהות זה מאוד דומה.
אני תמיד אתן יותר משקל להישגים ארוכי טווח על פני התעלות נקודתית, גדולה ככל שתהיה.
ועדין, זה כן הישג, בדיוק כמו שההופעות שלנו באירופה תחת ברק בכר היו הישג (למרות ששם כמובן זה לא היה משחק אחד אלא כמות לא קטנה של משחקים באירופה שבהם שיחקנו את הכדורגל שלנו והגענו להישגים כולל מול קבוצות מהליגה האיטלקית והאנגלית).
- Red Tiger
- Title: קרייזי-רד
במקום להתעסק במי יותר טוב תהנו מההישגים,מהמאמנים המצויינים שהיו ועדיין כאן.
מהעובדה שהקרדיט הגדול צריך ללכת לאלונה שבנתה כאן דור מאמנים אדיר ונתנה להם את הקרדיט הגדול בלאמן את הפועל בש מועדון עם שאיפות ולתת להם את הכלים להצליח בתוך המסגרות התקציביות.
קוזוך,בכר,ברדה ואפילו אבוקסיס שאצלנו היה ההישג הגדול שלו כמאמן,זה לא קורה במקרה,זה קורה כי יש מערכת ובעלים שיודעים לבחור את האנשים הנכונים,לתת להם גב ולהצליח.
מהעובדה שהקרדיט הגדול צריך ללכת לאלונה שבנתה כאן דור מאמנים אדיר ונתנה להם את הקרדיט הגדול בלאמן את הפועל בש מועדון עם שאיפות ולתת להם את הכלים להצליח בתוך המסגרות התקציביות.
קוזוך,בכר,ברדה ואפילו אבוקסיס שאצלנו היה ההישג הגדול שלו כמאמן,זה לא קורה במקרה,זה קורה כי יש מערכת ובעלים שיודעים לבחור את האנשים הנכונים,לתת להם גב ולהצליח.
נערך לאחרונה על ידי Red Tiger ב 06 אוגוסט 2026, 13:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
- dor69
אני מבין שאתה מתייחס לנוקאאוט כנוקאאוט אבל מעבר לעובדה שזה לא בדיוק לעבור את בית״ר ומכבי (רמת הקבוצות משמעותית יותר גבוהה) זה הישג שלא היה כדוגמתו כאן ויש לו משמעויות והשלכות מרחיקות לכת בשביל מועדון כמו הפועל באר שבע לשנים הבאות (בשביל זה גם צריך למנף אותו כמובן אבל זה לעניין אחר).ForeverRed כתב: ↑06 אוגוסט 2026, 12:05ברור שכהישג זה הרבה יותר מגביע.
במהות זה מאוד דומה.
אני תמיד אתן יותר משקל להישגים ארוכי טווח על פני התעלות נקודתית, גדולה ככל שתהיה.
- ForeverRed
אין על כך מחלוקת ואין לי שום כוונה להמעיט חלילה מגודלו של הישג כזה. התגובה שלי הייתה בהקשר מאוד ספציפי.dor69 כתב: ↑06 אוגוסט 2026, 13:06אני מבין שאתה מתייחס לנוקאאוט כנוקאאוט אבל מעבר לעובדה שזה לא בדיוק לעבור את בית״ר ומכבי (רמת הקבוצות משמעותית יותר גבוהה) זה הישג שלא היה כדוגמתו כאן ויש לו משמעויות והשלכות מרחיקות לכת בשביל מועדון כמו הפועל באר שבע לשנים הבאות (בשביל זה גם צריך למנף אותו כמובן אבל זה לעניין אחר).
- yossi
- Title: קרייזי-רד
גם אליפות יכולה להיות מוכרעת על מזל במשחק בודד.
אם מפסידים בטדי יש מצב טוב שלא לוקחים את זה.
ואני גם מתחבר לכך שמאמן לא מודדים על הישג נקודתי.
קוזוך בכל הזמן שלו פה מוציא מהשלם יותר מסך חלקיו, כל הזמן שלו פה משריש DNA מאוד ספציפי, כל הזמן שלו פה משחק באותה דרך מול כל יריב ובכל מגרש. דרך שכל אוהד חולם שהקבוצה שלו תשחק.
זה הדבר הכי חזק שיש. כל הפיפי קקי, אם גדול מבכר כן או לא זה באמת לא מעניין וגם כן לא מבין מה יוצא מההשוואות האלה.
אם מפסידים בטדי יש מצב טוב שלא לוקחים את זה.
ואני גם מתחבר לכך שמאמן לא מודדים על הישג נקודתי.
קוזוך בכל הזמן שלו פה מוציא מהשלם יותר מסך חלקיו, כל הזמן שלו פה משריש DNA מאוד ספציפי, כל הזמן שלו פה משחק באותה דרך מול כל יריב ובכל מגרש. דרך שכל אוהד חולם שהקבוצה שלו תשחק.
זה הדבר הכי חזק שיש. כל הפיפי קקי, אם גדול מבכר כן או לא זה באמת לא מעניין וגם כן לא מבין מה יוצא מההשוואות האלה.