רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי dor69 »

ForeverRed כתב:
06 אוגוסט 2026, 09:37
להעפיל לבתים זה כמו לקחת גביע.
אליפות מרשימה יותר בעיניי.

לשיטתך אבוקסיס הוא טופ מאמנים.

לאיכויות בהרכב אני לא נכנס.
תן לקוזוך הרכב של כוכבים ובכלל לא בטוח שהוא מסתדר.
סגנון אחר וניהול סגל אחר.
כל אחד והצלחותיו, יתרונותיו וחסרונותיו.
לא רואה שום צורך להיכנס להשוואות המיותרות האלה.
בתים באלופות זה הרבה הרבה יותר מגביע, מבחינת משמעות כלכלית זה גם פי כמה יותר מאליפות

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

dor69 כתב:
06 אוגוסט 2026, 11:48
בתים באלופות זה הרבה הרבה יותר מגביע, מבחינת משמעות כלכלית זה גם פי כמה יותר מאליפות
ברור שכהישג זה הרבה יותר מגביע.
במהות זה מאוד דומה.
אני תמיד אתן יותר משקל להישגים ארוכי טווח על פני התעלות נקודתית, גדולה ככל שתהיה.

סמל אישי של משתמש
פול סקולס
Title: CrazyRed

שליחה על ידי פול סקולס »

ForeverRed כתב:
06 אוגוסט 2026, 12:05
במהות זה מאוד דומה.
אני תמיד אתן יותר משקל להישגים ארוכי טווח על פני התעלות נקודתית, גדולה ככל שתהיה.
יש בזה משהו. בסוף גם ניר קלינגר הגיע לליגת האלופות וגם יצחק שום. לא מהמאמנים הגדולים שהיו כאן. לפעמים זה גם עניין של הגרלה.
ועדין, זה כן הישג, בדיוק כמו שההופעות שלנו באירופה תחת ברק בכר היו הישג (למרות ששם כמובן זה לא היה משחק אחד אלא כמות לא קטנה של משחקים באירופה שבהם שיחקנו את הכדורגל שלנו והגענו להישגים כולל מול קבוצות מהליגה האיטלקית והאנגלית).

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

במקום להתעסק במי יותר טוב תהנו מההישגים,מהמאמנים המצויינים שהיו ועדיין כאן.
מהעובדה שהקרדיט הגדול צריך ללכת לאלונה שבנתה כאן דור מאמנים אדיר ונתנה להם את הקרדיט הגדול בלאמן את הפועל בש מועדון עם שאיפות ולתת להם את הכלים להצליח בתוך המסגרות התקציביות.
קוזוך,בכר,ברדה ואפילו אבוקסיס שאצלנו היה ההישג הגדול שלו כמאמן,זה לא קורה במקרה,זה קורה כי יש מערכת ובעלים שיודעים לבחור את האנשים הנכונים,לתת להם גב ולהצליח.
נערך לאחרונה על ידי Red Tiger ב 06 אוגוסט 2026, 13:06, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ForeverRed כתב:
06 אוגוסט 2026, 12:05
במהות זה מאוד דומה.
אני מבין שאתה מתייחס לנוקאאוט כנוקאאוט אבל מעבר לעובדה שזה לא בדיוק לעבור את בית״ר ומכבי (רמת הקבוצות משמעותית יותר גבוהה) זה הישג שלא היה כדוגמתו כאן ויש לו משמעויות והשלכות מרחיקות לכת בשביל מועדון כמו הפועל באר שבע לשנים הבאות (בשביל זה גם צריך למנף אותו כמובן אבל זה לעניין אחר).

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

dor69 כתב:
06 אוגוסט 2026, 13:06
אני מבין שאתה מתייחס לנוקאאוט כנוקאאוט אבל מעבר לעובדה שזה לא בדיוק לעבור את בית״ר ומכבי (רמת הקבוצות משמעותית יותר גבוהה) זה הישג שלא היה כדוגמתו כאן ויש לו משמעויות והשלכות מרחיקות לכת בשביל מועדון כמו הפועל באר שבע לשנים הבאות (בשביל זה גם צריך למנף אותו כמובן אבל זה לעניין אחר).
אין על כך מחלוקת ואין לי שום כוונה להמעיט חלילה מגודלו של הישג כזה. התגובה שלי הייתה בהקשר מאוד ספציפי.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

גם אליפות יכולה להיות מוכרעת על מזל במשחק בודד.
אם מפסידים בטדי יש מצב טוב שלא לוקחים את זה.

ואני גם מתחבר לכך שמאמן לא מודדים על הישג נקודתי.
קוזוך בכל הזמן שלו פה מוציא מהשלם יותר מסך חלקיו, כל הזמן שלו פה משריש DNA מאוד ספציפי, כל הזמן שלו פה משחק באותה דרך מול כל יריב ובכל מגרש. דרך שכל אוהד חולם שהקבוצה שלו תשחק.
זה הדבר הכי חזק שיש. כל הפיפי קקי, אם גדול מבכר כן או לא זה באמת לא מעניין וגם כן לא מבין מה יוצא מההשוואות האלה.

שלח תגובה