מכבי ת"א בוסרמיל, שני 21:00
Re: מכבי ת"א בוסרמיל, שני 21:00
סוארס בלם בלבד.
אלגרבלי יכוללשחק בקישור האחורי ביחד עם לוטם ואראל.
- המשוגע האדום
אלגברלי שיחק לא טוב בקישור האחורי נגד אשדוד.שאלישע העביר אותו להגנה הוא שיחק טוב וההגנה השתפרהשמעון א כתב:סוארס בלם בלבד.
אם לא בהגנה אז בספסל.סוראס האופציה הכי טובה בקישור האחורי
אלגרבלי היה מצויין בקישור האחורי. מי שתקע את המשחק באשדוד זה אראל עם אין ספור איבודי כדור. להחזיר את סוארס לקישור זה אסון!!!המשוגע האדום כתב:
אלגברלי שיחק לא טוב בקישור האחורי נגד אשדוד.שאלישע העביר אותו להגנה הוא שיחק טוב וההגנה השתפרה
אם לא בהגנה אז בספסל.סוראס האופציה הכי טובה בקישור האחורי
- המשוגע האדום
סוארס מבחינתי הקשר האחורי הכי טוב שהיה לנו בעשור האחרון(בטח שבזרים...)שמעון א כתב: אלגרבלי היה מצויין בקישור האחורי. מי שתקע את המשחק באשדוד זה אראל עם אין ספור איבודי כדור. להחזיר את סוארס לקישור זה אסון!!!
באמת שהוא היחידי שיוכל לעצור את מכבי בקישור.לא רואה מצב שאראל או בן אלגברלי יוכלו לעצור את ראדי וזהבי.סוארס פיזי וגם מהירות לא חסר לו.
בקיצור סוארס כבר מזמן לא ברמה של הליגה שלנו חחחח
חייבים את סוארס אראל וזינו בקישור שאראל ישחק קצת מעל זינו וסוארס יהיה לנו אמצע חזק מאוד שיהיה יכול לנטרל את הקישור של מכבי
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
להפך זינו מעל אראל וסוארס.דולב פרץ כתב:חייבים את סוארס אראל וזינו בקישור שאראל ישחק קצת מעל זינו וסוארס יהיה לנו אמצע חזק מאוד שיהיה יכול לנטרל את הקישור של מכבי
ואלישע חייב לפתוח עם שחקני אגף ובלי פלט או גבאי, שישחק עם ברדה בחוד, גבאי ופלט יכולים להכנס במידה והתוצאה תהיה שוויון או יתרון מינימלי למכבי ואז לא יהיו לנו מה להפסיד...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אם פאיוביץ לא בהגנה, לשים את אלגרבלי. לא יכול לסבול את האיטיות של המגדלור מרקוביץ, במיוחד לא נגד מכבי.
בקישור צריכים לפתוח 3 לוטם הראל ואולי נאסר. אין לי אפשרות אחרת. הייתי גם שם את פלצ'וק בקישור, הוא יודע לסגור ומשקיע המון מאמץ.
בהתקפה פלט וברדה שברדה יורד תמיד לאחור לעזור בסגירה.
אין לנו אפשרות לשחק עם 4-5-1 כי אין לנו קשר אמצע שלישי. פשוט צריך להעמיס כמה שיותר קשרים, ולהתחיל לעבוד על סגירות.
כי לא משנה באיזה מערך נעלה, כי אם לא נסגור כמו שצריך, ולא נרוץ מספיק אנחנו יוצאים מוסרמיל עם רבעייה לפחות.
עוד אפשרות שהעלו פה, זה לשים את סוארז בקישור.
אם כך, אז חייב לשים בהגנה את פאיוביץ ואת אלגרבלי. אם פאיוביץ פצוע, אז אין ברירה להשאיר את סוארז כבלם.
אסור אסור ואסור לשים את מרקוביץ בלם.. הם יזיינו אתו בתחת כל התקפה.
בקישור צריכים לפתוח 3 לוטם הראל ואולי נאסר. אין לי אפשרות אחרת. הייתי גם שם את פלצ'וק בקישור, הוא יודע לסגור ומשקיע המון מאמץ.
אין לנו אפשרות לשחק עם 4-5-1 כי אין לנו קשר אמצע שלישי. פשוט צריך להעמיס כמה שיותר קשרים, ולהתחיל לעבוד על סגירות.
כי לא משנה באיזה מערך נעלה, כי אם לא נסגור כמו שצריך, ולא נרוץ מספיק אנחנו יוצאים מוסרמיל עם רבעייה לפחות.
אם כך, אז חייב לשים בהגנה את פאיוביץ ואת אלגרבלי. אם פאיוביץ פצוע, אז אין ברירה להשאיר את סוארז כבלם.
דווקא מרכז ההתקפה של מכבי לא כזה מהיר. המהירות שלהם היא יותר באגפים.zivmay כתב:אם פאיוביץ לא בהגנה, לשים את אלגרבלי. לא יכול לסבול את האיטיות של המגדלור מרקוביץ, במיוחד לא נגד מכבי.
מרקוביץ' יוכל להסתדר לדעתי.
לדעתי חייב לעלות עם 3 קשרים באמצע כדי לשלוט במרכז בשדה,ברגע שנצליח לשלוט במרכז השדה נוכל להוציא משהו מהמשחק הזה.
הייתי גם מצמיד את אחד מהקשרים האחוריים על זהבי,שלא יעזוב אותו כל המשחק.
ההרכב שלי:
אגירה
אילוז
מרקוביץ
פאיוביץ(אם כשיר)
דודזאדה
סוארס
אראל
זינו
נאסר
בוזגלו(פלצוק)
ברדה
ההרכב שלי:
אגירה
אילוז
מרקוביץ
פאיוביץ(אם כשיר)
דודזאדה
סוארס
אראל
זינו
נאסר
בוזגלו(פלצוק)
ברדה
אלישע עשה בית ספר לגארסיה
והוא ילמד את סוזה איפה הנקודות תורפה של הקבוצה שלו
מכבי מפחידה אבל על הקווים יש לנו יתרון
מכבי בליגה משלה אבל משחק בבית מול הקהל שלנו אפשר לעשות דברים יפים... אני אופטימי וסומך על אלישע והשחקנים
עש לנו מה למכור.
בשונה מסכנין אנחנו קבוצה שיודעת להניע כדור בצורה מהירה וחכמה ונדע לנצל את הלחץ הגבוה שעושה מכבי. לא רואה סיבה שהשחקנים שלנו לא יעמדו בלחץ. זה לא הילדים מסכנין.
מכבי בליגה משלה אבל משחק בבית מול הקהל שלנו אפשר לעשות דברים יפים... אני אופטימי וסומך על אלישע והשחקנים
עש לנו מה למכור.
בשונה מסכנין אנחנו קבוצה שיודעת להניע כדור בצורה מהירה וחכמה ונדע לנצל את הלחץ הגבוה שעושה מכבי. לא רואה סיבה שהשחקנים שלנו לא יעמדו בלחץ. זה לא הילדים מסכנין.
- דר אדום בנשמה
!!!!!KaduSimioni כתב:לדעתי חייב לעלות עם 3 קשרים באמצע כדי לשלוט במרכז בשדה,ברגע שנצליח לשלוט במרכז השדה נוכל להוציא משהו מהמשחק הזה.
ההרכב שלי:
אגירה
אילוז
מרקוביץ
פאיוביץ(אם כשיר)
דודזאדה
סוארס
אראל
זינו
נאסר
בוזגלו(פלצוק)
ברדה
הרכב שיכול להצליח למרות שבמקום בוזגלו הייתי מעלה פלצ'וק כי הוא יותר זריר ומהיר ותורם להגנה, בוזגלו לא מתאים למשחק כזה מסיבי עדיין שמצריך ריכוז גבוה במידה מכרעת...
מכבי ת"א של אוסקר הייתה קבוצה מצוינת, סופר טכנית ומוכשרת, אבל עם תכנית משחק מאוד קבועה שלא משתנה.אלדר כתב:אלישע עשה בית ספר לגארסיה
עש לנו מה למכור.
מכבי ת"א של סוזה היא קבוצה הרבה יותר מגוונת ומסוכנת לדעתי. קבוצה שיכולה להכתיב את הקצב, אבל יכולה גם להסתגר ולעקוץ. סוזה לא פראייר, הוא ילמד אותנו מצוין ויתאים את המשחק של הקבוצה שלו אלינו, בניגוד לאוסקר.
אני מקווה שאלישע יהיה מוכן לכל תרחיש כי מכבי השנה באמת מסוגלת לשחק בכמה סגנונות.
ובלי קשר, להגיד שיש לנו יתרון על הקווים זה קצת מצחיק.
מצחיק או לא יש לנו יתרון על הקווים סוזה פחות מחצי שנה בליגה הזאת והרוטציה שלו לא משנה את הגלגל נגד סכנין מכבי ניצחו בגלל שהם ידעו לנצל את הטעויות הרבות של סכנין .. לאלישע יש הרבה ניסיון הוא מאמן חכם שהוכיח כבר שהוא טקטיקן מעולהbs war כתב:
מכבי ת"א של אוסקר הייתה קבוצה מצוינת, סופר טכנית ומוכשרת, אבל עם תכנית משחק מאוד קבועה שלא משתנה.
מכבי ת"א של סוזה היא קבוצה הרבה יותר מגוונת ומסוכנת לדעתי. קבוצה שיכולה להכתיב את הקצב, אבל יכולה גם להסתגר ולעקוץ. סוזה לא פראייר, הוא ילמד אותנו מצוין ויתאים את המשחק של הקבוצה שלו אלינו, בניגוד לאוסקר.
אני מקווה שאלישע יהיה מוכן לכל תרחיש כי מכבי השנה באמת מסוגלת לשחק בכמה סגנונות.
ובלי קשר, להגיד שיש לנו יתרון על הקווים זה קצת מצחיק.
מכבי השנה תמיד יודעים לנצל את הטעויות של היריבה ולשחק על הנקודות החלשות שלה. כשהיה צריך, מכבי גם ידעה לקחת צעד אחורה ולעקוץ את מכבי חיפה בקריית אליעזר. סוזה בינתיים עשה בית ספר לכל המאמנים בליגה, וגם אצלנו הוא יחפש את נקודות התורפה וישחק עליהן.דולב פרץ כתב: מצחיק או לא יש לנו יתרון על הקווים סוזה פחות מחצי שנה בליגה הזאת והרוטציה שלו לא משנה את הגלגל נגד סכנין מכבי ניצחו בגלל שהם ידעו לנצל את הטעויות הרבות של סכנין .. לאלישע יש הרבה ניסיון הוא מאמן חכם שהוכיח כבר שהוא טקטיקן מעולה
מקווה שאלישע יהיה מוכן.
- דר אדום בנשמה
משהו ששמתי לב אליו שהם בועטים מרחוק הם בועטים בצורה כמעט מושלמת והייתי אומר לשחקנים להתאבד על כדורים ליד הרחבה, כי אג'ידה לא כל כך טוב בעצירת כדורים מרחוק, אז במקרה כזה השחקנים חייבים להתאבד על הכדור.