זה התפקיד של העסקים, ועדי העובדים, ובעיקר של עיריית ב"ש, לא של המועדון.זה שי ! כתב:סתם לדוגמא הכי קטנה בגרמניה ההיתי במשחקים של דורטמונד מי שיש לו כרטיס למשחק נוסע למגרש ברכבת הלוך חזור חינם ! אני לא דורש חינם אני דורש אוטובוסים מסובסדים רכבות אדומות שיצאו במחיר סימלי של 20 שקל 30 שקל הלוך חזור מוניות שירות ממ אביזרי עידוד של המפעלים באיזור הדרום כמו מכתשים ברום או עסקים מקומיים אני מקווה שבמועדון יבינו כבר שהקהל הוא הדבר החשוב ויעזרו לו ,זה שי !
הסעות לחצי הגמר ?
- ForeverRed
Re: הסעות לחצי הגמר ?
- The red one
Re: הסעות לחצי הגמר ?
מה הקשר? זה היה משחק בית.שמעון א כתב:כל הזמנים מחפשים אשמים. אולי אתם רוצים שיקנו לנו כרטיס למשחק? נתניה עונה שעברה הביאה 11,000 צופים למשחק הישארות בלי 5 שקל כרטיס ממחסני השוק.
תמיד אדום - תסלח לי באמת שאני מצפה מהמועדון שיתערב בעניין הסעות במשחק חצי גמר גביע המדינה. לא שאלונה תממן רכבות, אפשר אוטובוסים. האינטרס של כולם הוא שיהיו כמה שיותר אוהדים אבל לא לכולם יש מכוניות או כסף לדלק, אז כן .. מצפה מהמועדון לניסיונות להסעות.
או לפחות אם כבר מוציאים רכבת - מפרסמים דברים שגויים ולא מלאים ודפי האוהדים של הקבוצה משתפים פעולה עם זה (ראה אשכול חדש שפתחתי)