פשוט בושה. הקבוצה עשתה תיקו אבל הקהל הפסיד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: פשוט בושה. הקבוצה עשתה תיקו אבל הקהל הפסיד

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ארז3333 כתב:ניב, לשם שינוי אני מסכים איתך לגמרי. אדם צריך להשאר בן אנוש תמיד, ומכוח פנימי (אם כי במצב קיצון יש בוודאי נסיבות מקלות), ללא תלות בדיעה פוליטית זו או אחרת. אם מה שחשוב זו מראית העין, אז עדיף לאפסן את הצביעות בבוידם.

עקרונית - מסכים, ואוסיף ואומר שלא נמנתי על קוראי הקריאות, ומשתי סיבות עיקריות:

1. זה נראה לי מפגר ואינפנטילי משהו.

2. יש לנו לא מעט אוהדים ערבים.

אממה? שבמציאות המדינית ביטחונית שלנו, בה רוב רובם של ערביי ישראל תומכים מקיר לקיר בחמאס ושאר ארגוני טרור, אני גם לא מוכן שישפטו את הקהל שלנו. חושב שזה מיותר ועדיף אלמלא נעשה, אבל גם לא מוכן להתייחס מעבר לנושא!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
נמרוד ברדה
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי נמרוד ברדה »

אדומה דרומית כתב:אתמול הוכיחו השחקנים שהם חבורה של גברים!
בפיגור מהדקה ה9, ב10 שחקנים מהדקה ה22 הם ידעו לחזור מפיגור, ואף לעשות מהפך ולעלות ליתרון אך לבסוף העייפות והשופט הכריעו וזה נגמר בתיקו.

עד כאן הכל טוב: אין ספור הזדמנויות, הפגנת נחישות וכוח סבל (סימיוני משך 15 דק עם שריר תפוס), העיקר לעשות צדק על המגרש.

והקהל? הקהל הבקיע גול עצמי. כל כך הרבה נאמר על "משחק השיבה הביתה", כולם חיכו לזה, כולם באו לתעד (לרגע היה נראה שיש יותר צלמים מכל דבר אחר באיצטדיון), באו לראות איך חוזרים לשגרה אחרי המלחמה... נו ואיך? עם קללות!

נכון, אין ספק שאם הייתי ביציע ולא על הדשא סביר להניח שהייתי מצטרפת לחלק מ"היחס החם" שקיבלו הערבים, השופט, הקוונים ושחקני לוד מהיציעים אבל, וזה אבל גדול - לקלל את השחקנים שלנו??? עד כאן!

עזבו את זה שכל הקללות והנהמות והשירה הגזענית נראים כל כך רע בתקשורת ועושים נזק תדמיתי נוראי למועדון ולעיר,
עזבו את זה שבמקום לדבר על הלחימה המדהימה של השחקנים כולם מתעסקים בנושא הקללות והגזענות מהיציעים,
עזבו את זה שזה היה בשידור חי והמון אנשים היו עדים למתרחש,
עזבו את זה שבאמת הגיע לשופט אותו "יחס חם",
עזבו את זה שהשחקנים שומעים את הקללות וזה פוגע להם בריכוז,
עזבו את זה שיש אוהדי באר שבע ערבים ביציע,
עזבו את זה שאם בלוד יתלוננו (בצדק), באר שבע תחטוף על הראש

לקלל ולשרוק בוז לשחקני באר שבע? לשחקני בית? השתגעתם? אנשים נפלו על כל הראש!
בשביל מי הם רצים? בשביל מי הם משקיעים? בשביל סבתא שלי? לא! בשביל כל אחד ואחת שקוראים לעצמם אוהדי באר שבע, בשביל אלו שמטריחים עצמם למשחקים. נכון, הם מקבלים על זה כסף אבל שחקן כדורגל הוא כמו שחקן תיאטרון - חי בשביל מחיאות הכפיים של הקהל, בשביל קריאות העידוד בשמם ומה אנחנו עושים? מעליבים ומלחיצים את פדלון בזמן משחק(חצי גמר טוטו), מקללים את קדוסי עוד לפני שהתחיל המשחק (אתמול), שורקים בוז לשחקן בית בחילוף. מה קרה? לא מזמן קיללו את המאמן כי הוא ייבש את אלעד, קראו בשמו כל המשחק, והנה, הוא מקבל חולצת הרכב, אז הוא לא הצטיין, אז לא היה הכי חרוץ על המגרש אז מה?! אל תשירו לו, אל תקראו לו לבוא ליציע אחרי החילוף אבל בוז? זה מה שמגיע לשחקן שגדל במועדון? לא מגיע לאף שחקן עם חולצה של הפועל. אז יצא לו מוניטין של עצלן, תסמכו על המאמן שינער אותו, לא סומכים על המאמן? תגידו לו להתעורר אבל לא עם בוז.

על המגרש שומעים כל מה שמגיע מהיציע ויש שחקנים עם סף רגישות נמוך לקהל והם נעלבים ולוקחים ללב דברים שנזרקים לאוויר מהיציעים.
אני שמחה בשביל קדוסי שהבקיע ורץ להשתיק את שער 2.

כל כך יפה נראה ונשמע מהצד הקהל כשהוא מעודד (אפילו שער 2 עודד לפרקים!), כל כך צורם לראות מהצד את הקללות :-( כל כך מרתיח היחס לשחקן מקומי שטיפה לא הולך לו.
יש לנו קהל מדהים שבא לכל מקום בכמויות שלא קיימות בארץ (אולי הפועל ת"א) שלעיתים סוטה לצדדים. אני רוצה להאמין שברגע האמת, הקהל שאני חלק ממנו יתמקד בעיקר ולא בשטויות מזיקות.

כתבתי ברבים, אני יודעת שלא כולם כאן קיללו.
היינו באותו משחק?
כי אפילו האמאמא של המקללים שתקו ולעיתים עודדו. דוקא מזה יצאתי מעודד, לא קללה ולא חצי קללה היה במשחק

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

נמרוד אם יהיה לי זמן אני אכין במיוחד בשבילך קליפ רק של קללות ובוזים: לשחקנים, למאמן. טוב?
תאמין לי שאני לא אומרת סתם ומה ששומעים מהדשא לא שומעים משער 5.

למרות האיצטדיון המעפן הזה שהיציע קילומטר מהדשא, שומעים הכל!

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

עדי, אני מזמן הבנתי שלא נגיע לשלמות של 90 דקות נטולות קללות ועידוד בלתי פוסק, אבל היה באמת עידוד טוב, ומאוד שימח אותי (ואני בטוח שגם את השחקנים) שהקהל נשאר ומחא להם כפיים למרות שלא ניצחו.

יאללה מחר כולם מעודדים נון-סטופ בהרצליה.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

הבעיה הגדולה שאנחנו בשער 5 חיים בבועה משלנו ומנותקים לגמרי ממה שמתרחש בכל האיצטדיון.
שער 6 נמצא באזור חיוג אחר, שער 2 נמצא ביבשת אחרת ושער 9 שייך לעולם הבא. תודות לרוביק
המצב הזה יימשך עוד שנים רבות. לעצם העניין, שער 5 יכול להיות בטירוף אבל מסתבר שבשער 2
המצב נוראי ובשער 6 גם מקללים. זה לא בלומפילד שאתה יכול לשבת בכל מקום ולדעת מה התחושות
בכל האיצטדיון. אין אפשרות לדעת מה קורה בשאר היציעים וזה בגלל מתחם וסרמיל שמשתרע על 200 ק"מ.

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

אורי אני אחזור ואגיד שוב

למרות שזה מכוער למי שרואה מהצד ובעייתי למועדון, לי אישית ממש לא היתה בעיה עם כל מה ששרו על הערבים, הבעיה שלי מתחילה ונגמרת ביחס עויין על כל סוגיו לעבר השחקנים שלנו. הקללות, הירידות, הבוז... זו הסיבה לטופיק.

מעבר לבעיה הזו, היתה אחלה של תצוגת עידוד, גם הצלמים של ערוץ5 שעמדתי לידם התרשמו.

אריק מתי תעדכן את התמונה של רן?

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אדומה דרומית כתב:אורי אני אחזור ואגיד שוב

למרות שזה מכוער למי שרואה מהצד ובעייתי למועדון, לי אישית ממש לא היתה בעיה עם כל מה ששרו על הערבים, הבעיה שלי מתחילה ונגמרת ביחס עויין על כל סוגיו לעבר השחקנים שלנו. הקללות, הירידות, הבוז... זו הסיבה לטופיק.

מעבר לבעיה הזו, היתה אחלה של תצוגת עידוד, גם הצלמים של ערוץ5 שעמדתי לידם התרשמו.

אריק מתי תעדכן את התמונה של רן?
למרות שדעותיי הפוליטיות הן ליברמן וימינה יש בעייתיות בקריאה נגד הערבים.
הבעייתיות היא שלהפועל באר-שבע יש לא מעט אוהדים ערבים באזור שמגיעים למשחקים.
הקריאות נגד החמאס לגיטימיות בהחלט.
בקשר לתמונה אני מבטיח לעדכן בקרוב, יש לי גלריה מדהימה פשוט קשה לבחור...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אריק כתב:הבעיה הגדולה שאנחנו בשער 5 חיים בבועה משלנו ומנותקים לגמרי ממה שמתרחש בכל האיצטדיון.
שער 6 נמצא באזור חיוג אחר, שער 2 נמצא ביבשת אחרת ושער 9 שייך לעולם הבא. תודות לרוביק
המצב הזה יימשך עוד שנים רבות. לעצם העניין, שער 5 יכול להיות בטירוף אבל מסתבר שבשער 2
המצב נוראי ובשער 6 גם מקללים. זה לא בלומפילד שאתה יכול לשבת בכל מקום ולדעת מה התחושות
בכל האיצטדיון. אין אפשרות לדעת מה קורה בשאר היציעים וזה בגלל מתחם וסרמיל שמשתרע על 200 ק"מ.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כל שער בוסרמיל זו פלנטה בפני עצמה!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה