גל אראל מספר מה שכולנו ידענו.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
zivmay

Re: גל אראל מספר מה שכולנו ידענו.

שליחה על ידי zivmay »

אדום זקן כתב: כל מה שתגיד הוא פסול עדות ואין מה להתייחס אליו ברצינות.
הרי גם הסופה הקרבה היא באשמתו של המאמן.
שלא תתלונן הבאת את זה על עצמך,באמירות הזויות שגם אם בחלקם יש הגיון,איבדת אותו.
' תענה לגופו של עניין , לא לגופו של אדם'.
שמע אתה בנאדם מביך הגיע הזמן לחזור למציאות, תמשיך עם הזלזול נראה לאן תגיע.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

הוא צודק, מה לעשות. לא מבין את הצורך להחזיק סגל כזה רחב אם לא הולכים להשתמש בו.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

בעניין גל אראל אני מסכים עם טוטי, דור ודר.
הצטערתי שעזב, חושב שהיתה טעות לשחררו.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

כקשר רביעי הוא בסדר גמור. קשר רביעי! אחרי הובאן, אוגו וגורדנה.

לדעתי היו צריכים להשאיר אותו אבל מה לעשות שיש לנו מאמן כזה?אפילו נגד האחרונה בטבלה ואפילו נגד קבוצות מהלאומית הוא חושש לתת לשחקני הרכב לנוח ולשתף את שחקני הספסל.

אתם יכולים לצחוק על פאקו וההרכבים שלו עד מחר אבל הוא לא מפחד לעשות רוטציה ולתת דקות לכל השחקנים. זה אולי פוגע בו במשחק כזה או אחר, אבל לטווח הארוך, לריצה הכוללת של כל העונה, הוא רק ירוויח. ירוויח מנוחה לשחקנים המובילים וירוויח את שחקני הספסל.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

zivmay כתב:
' תענה לגופו של עניין , לא לגופו של אדם'.
שמע אתה בנאדם מביך הגיע הזמן לחזור למציאות, תמשיך עם הזלזול נראה לאן תגיע.
אני מביך????
שוב,גם שאתה צודק אתה איבדת את הרלוונטיות שלך.

סמל אישי של משתמש
לירן

שליחה על ידי לירן »

מבלי להיכנס ליכולות של גל אראל ומידת ההתאמה שלו לקבוצת צמרת...

אם נסתכל על התמונה במבט רחב יותר, קל לראות שיש אמת בדברים שלו.
זה לא סוד שאלישע מאמן מקובע (לטוב ולרע...), אחד כזה שנותן קרדיט אינסופי לשחקנים מסוימים מבלי קשר ליכולת ולכושר העכשווי שלהם.
בעונה שעברה גל אראל הרוויח מהעניין הזה, העונה הוא עשה בצדק שבחר לעזוב ולא לגמור לעצמו את הקריירה בייבוש אינסופי על הספסל.

ככה לא יוצרים תחרות, ככה לא מקדמים שחקנים, ככה קשה מאוד להתגבר על משברים,
ככה קשה מאוד ליצור "רעב" גם במשחקים "קטנים", ככה קשה מאוד לראות לחימה בכל משחק לאורך כל המשחק...
ככה לא יוצרים שלם שגדול מסך חלקיו!
נערך לאחרונה על ידי לירן ב 09 פברואר 2015, 17:10, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

CrazyRed7 כתב:כקשר רביעי הוא בסדר גמור. קשר רביעי! אחרי הובאן, אוגו וגורדנה.

לדעתי היו צריכים להשאיר אותו אבל מה לעשות שיש לנו מאמן כזה?אפילו נגד האחרונה בטבלה ואפילו נגד קבוצות מהלאומית הוא חושש לתת לשחקני הרכב לנוח ולשתף את שחקני הספסל.

אתם יכולים לצחוק על פאקו וההרכבים שלו עד מחר אבל הוא לא מפחד לעשות רוטציה ולתת דקות לכל השחקנים. זה אולי פוגע בו במשחק כזה או אחר, אבל לטווח הארוך, לריצה הכוללת של כל העונה, הוא רק ירוויח. ירוויח מנוחה לשחקנים המובילים וירוויח את שחקני הספסל.
זאת הייתה טעות לשחרר אותו.
ובעניין פאקו הוא בבעיה אחרת מכיוון שכל הקשרים האחוריים שלו הם ב2 רמות מעל גל אראל,הוא חייב לתת להם לשחק.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. גל אראל נהנה מאותו קבעון של אלישע בשנה שעברה, כשלמרות יכולת חלשה הוא היה באנקר בהרכב.
עם זאת, מכיוון שמה שמעניין אותנו היא הפועל באר שבע ולא האם גל אראל צבוע או לא, אני חושב שצריך להקשיב למה שהוא אומר שכן הוא מבטא תחושה שכולנו דיברנו עליה לכל אורך השנה.
אצל אלישע יש מקומות קבועים, יש באנקרים בהרכב, והם מוחלפים רק בגלל כרטיסים או פציעות.
שחקן שהוא באנקר אצל אלישע, יכול להיות חלש חודשים על חודשים, בלי לאבד את מקומו, גם אם המחליף שלו מציג יכולת טובה יותר או נמצא בכושר טוב יותר.

2. אני לא חושב שגל אראל מספיק טוב להפועל באר שבע.
לא חשבתי שהוא מספיק טוב כשחתם ואני גם לא חושב שהוא מספיק טוב היום.
עם זאת, אני חושב שעדיף לא מספיק טוב על להישאר בלי כלום.
עדיף גל אראל מול אשדוד מאשר להסיט את אליניב ברדה לקישור האחורי.
כמו שעדיף יוסף אבו לאבן על הספסל מול עכו מאשר להגיע למצב שאחרי הפציעה של אליה ארבייטמן הוא החלוץ היחידי שבריא בסגל.
זאת הסיבה שאני חושב שהשחרור של אראל (ויוסף) לא היה נכון, בטח כשיש לפנינו גם ליגה וגם גביע בשבועות הקרובים (כבר מול אשדוד ועכו הרגשנו שהסגל קצר מידי).

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

גל אראל סיפר מה שכול שחקן שלא מקבל דקות בקבוצה מספר, מאשים את כולם בזה שהוא לא סיפק את הסחורה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב:1. גל אראל נהנה מאותו קבעון של אלישע בשנה שעברה, כשלמרות יכולת חלשה הוא היה באנקר בהרכב.
עם זאת, מכיוון שמה שמעניין אותנו היא הפועל באר שבע ולא האם גל אראל צבוע או לא, אני חושב שצריך להקשיב למה שהוא אומר שכן הוא מבטא תחושה שכולנו דיברנו עליה לכל אורך השנה.
אצל אלישע יש מקומות קבועים, יש באנקרים בהרכב, והם מוחלפים רק בגלל כרטיסים או פציעות.
שחקן שהוא באנקר אצל אלישע, יכול להיות חלש חודשים על חודשים, בלי לאבד את מקומו, גם אם המחליף שלו מציג יכולת טובה יותר או נמצא בכושר טוב יותר.

2. אני לא חושב שגל אראל מספיק טוב להפועל באר שבע.
לא חשבתי שהוא מספיק טוב כשחתם ואני גם לא חושב שהוא מספיק טוב היום.
עם זאת, אני חושב שעדיף לא מספיק טוב על להישאר בלי כלום.
עדיף גל אראל מול אשדוד מאשר להסיט את אליניב ברדה לקישור האחורי.
כמו שעדיף יוסף אבו לאבן על הספסל מול עכו מאשר להגיע למצב שאחרי הפציעה של אליה ארבייטמן הוא החלוץ היחידי שבריא בסגל.
זאת הסיבה שאני חושב שהשחרור של אראל (ויוסף) לא היה נכון, בטח כשיש לפנינו גם ליגה וגם גביע בשבועות הקרובים (כבר מול אשדוד ועכו הרגשנו שהסגל קצר מידי).
!!!
יפה אמרת.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

לא יודע מה אתם רוצים מגל אראל, קיבל מעט הזדמנויות השנה וברובן עשה את העבודה טוב.

אנחנו עוד לא מכבי שמחזיקה את יצחקי, ורמוט ובדש ביציע. אצלנו השחקן ה13-14 יהיה פחות טוב, אין מה לעשות.
בהתחשב בזה אראל הוא שחקן מצויין בשביל הגיבוי מהספסל.

וכן, אלישע דוגל בהרכבים קבועים. יש לזה יתרונות ויש לזה חסרונות. כולם פה רצו להוריד את שלומי לספסל לפני שבועיים.
ההשוואה למכבי היא לא במקום כי אצל מכבי גם השחקן ה16 הוא ברמה גבוהה. ועדיין הם לא מחליפים שם את זהבי, טיבי, טל בן חיים ואת הכוכבים האמיתיים.
השוואה יותר נכונה היא לסטוייאנוביץ שדגל בהחלפת הרכבים - וראינו שיש לזה גם חסרונות.

כן חושב שנאסר וגורדנה היו צריכים לקבל יותר דקות עד כה.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

חושב שהרבה כאן איבדו את הפואנטה של הפוסט, גל אראל זה סה"כ סימפטום.

תנסו להבין שמה שהוא חש כנראה גם אחרים חשים בדיוק אותו הדבר, הם מתאמצים, עושים את המקסימום, הרבה פעמים נותנים את התפוקה שדורשים מהם ועדיין מחזור אחריי חוזרים לספסל, פה נעוצה הבעיה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

גל אראל הוא צבוע, אין ספק, אבל הוא לא הנקודה כאן כי ברגע שהוא עזב אותנו הוא לא מעניין.
הנקודה כאן היא ששחקן ששיחק בקבוצה אמר בגלוי את מה שכולנו מרגישים כל השנה. יש מקומות קבועים בהרכב, וגם כשמחליף עולה מהספסל ומוכיח את עצמו (לדעתי אראל היה זה שהוביל את השינוי מול מכבי פתח תקווה בזמנו, כשהוא גם סחט את נגיעת היד והפנדל וגם הוסיף אגרסיביות והרבה מלחמה למשחק שלנו) הוא עדין חוזר אוטומטית לספסל.

לפי מה שאמרו לי, גם נאסר מרגיש את אותו הדבר.

אני בטוח שגם אביתר אילוז ודור מלול, שראו בשבת את מליקסון נכנס להרכב ואת אליה מוסט לקישור האחורי כשהם נשארים בספסל, מרגישים את אותו הדבר.

בשנה שעברה זה פשוט פירק לנו את הקבוצה. הגענו מותשים וסחוטים פיזית לפלייאוף העליון ולחצי גמר הגביע וככה בדיוק שיחקנו.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

לעונה הבאה, לירוי צעירי-כאן ועכשיו

סמל אישי של משתמש
yoel711

שליחה על ידי yoel711 »

Totti כתב:להבדיל מדעת הרוב, אני מאוד אוהב את גל אראל וגם חושב שהוא שחקן טוב באם משתמשים בו נכון.
מי שמנסה להפוך אותו למנהל משחק או פליימיקר צפוי להיתקל האנטי כדורגלן.
מי שמבין את המגבלות שלו ומציב אותו הקשר הורס לצד שחקן מאוד אינטיליגנט כמו הובאן, יהנה מלוחם בלי חת ואחד שנותן הכל בשביל המועדון.

לא מצטרף לעליהום עליו, סלחו לי.

:כל הכבוד:

שלח תגובה