לקבוצה שרוצה אליפות חייב להיות מצרך בסיסי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
לירן

Re: לקבוצה שרוצה אליפות חייב להיות מצרך בסיסי

שליחה על ידי לירן »

הפועלעולה כתב:איך הוא כשל בניהול המשחק?
הגיב מאוחר זה נכון ואני מסכים, אבל מהסתכלות על שני המשחקים האחרונים נגד מכבי זה ידוע שאלישע אוהב לדחות את החילופים כדי להעביר זמן בדקות 85-90 שאלו דקות שמכבי בדר"כ צוברים מומנטום. הפעם המומנטום התחיל מוקדם יותר, מה לעשות.
אישית חילוף של גבאי אחרי החילוף שבו נוסא יצא לא היה מספק אותי, כי נשארו אז רק שני קש"א שאחד מהם הוא מיטרוביץ' המסננת ואלברמן, היה צריך את המהירות שלו.
לא מסכים... המטרה של החילופים היא לא להעביר זמן ולמנוע מהיריבה להיכנס למומנטום.
מאמן צריך להגיב לסיטואציות שמתפתחות על המגרש, צריך להתאים את התיפקודים והציוותים על המגרש בהתאם ליריבה ובהתאם למצב השחקנים שלו.

בעונה שעברה דיברנו על סגל קצר ועל חוסר בשחקנים שיכולים להביא שינוי מהספסל.
העונה הסגל כבר לא קצר... ועדיין אלישע לא מגיב למשחק.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ForeverRed כתב: אתה מוזמן לצפות בשידור החוזר.
נכון, השער הכניס התלהבות, מכבי הייתה מבולבלת לכמה דקות.
אבל מה קרה אחר כך?
מדקה 60 בערך הלכנו אחורה וויתרנו כמעט לחלוטין על מרכז המגרש.
זה הזמן שבו אלישע היה צריך לבצע חילופים, ולא לחכות שמשחק ייגמר.
לא מסכים.
הכי קל להגיד שהוא היה צריך לעשות חילוף.
אגב דובב, היה סנטימטר מלעבור את השוער בדקות האלו ולקבור את השחצנים האלה עמוק עמוק ואז הייתם אומרים שאלישע גאון שלא עשה חילוף.
חלאס. צאו מזה. אין טענה למאמן היום. גם גווארדיולה לא יכול להכין קבוצה כ"כ טוב למשחק עונה בחוץ ואז בא איזה טמבל שלא מצליח להרחיק כדור ולקבור לך את כל המחצית הראשונה. תיכף תאשימו גם בזה את אלישע.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

izguy83 כתב: אתה אומר בדיוק מה שאני אומר ורושם שזה טעות.
אם היו לנו 10-15 דקות כ"כ טובות בטווח של 50-65 אז למה לעשות חילוף בדקות האלו???
כי בדקות האלו שלטנו במגרש והייתה תחושה שחסר חלוץ שיתן את הנגיעה האחרונה

להעיז ולהכות בברזל בעודו חם

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

izguy83 כתב: לא נכטן בכלל!!!
אחרי הגול, מכבי לחצו איזה 5 דקות, אבל מיד אחרי זה היתה רק קבוצה אחת על המגרש לרבע שעה בערך. אלו היו הדקות הכי טובות שלנו היום ולא היה טעם לעשות חילוף שבאותה מידה שיכול לשפר, יכול גם להרוס.
בלי קשר, לכל הפנטזיונרים, תיקו היתה תוצאה לא רעב בכלל בהתחשב בזה שיש משחק גם בוסרמיל מולם. אז איזה חלוץ הוא היה צריך להכניס במקום בלם???
נכון שעד הדקה ה60 לא היה טעם לעשות חילוף.
אבל.. בדקה ה60 שהוא ראה שהשחקנים שלו הולכים אחורה,זה היה בדיוק הזמן להכניס חלוץ ולשדר לשחקנים שלו " הלו,תתעוררו,אנחנו צריכים לנצח".
ואני ממש לא פנטזיונר וממש לא מסכים איתך,באנו לנצח את המשחק,לא תיקו ולא נעליים.
והכי מרתיח אותי שבאמת יכולנו לנצח ובאמת שיחקנו בשביל לנצח,עד החילוף המטומטם הזה ששבר את הכל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

izguy83 כתב: לא מסכים.
הכי קל להגיד שהוא היה צריך לעשות חילוף.
אגב דובב, היה סנטימטר מלעבור את השוער בדקות האלו ולקבור את השחצנים האלה עמוק עמוק ואז הייתם אומרים שאלישע גאון שלא עשה חילוף.
חלאס. צאו מזה. אין טענה למאמן היום. גם גווארדיולה לא יכול להכין קבוצה כ"כ טוב למשחק עונה בחוץ ואז בא איזה טמבל שלא מצליח להרחיק כדור ולקבור לך את כל המחצית הראשונה. תיכף תאשימו גם בזה את אלישע.
אני יודע דבר אחד, מדקה 60 אני צועק לאבא שלי שאלישע חייב לעשות חילוף.
התגובה שלו הייתה שמרנית ומאוחרת, וחבל כי יכולנו להוציא מהמשחק הזה יותר.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ns75 כתב:
כי בדקות האלו שלטנו במגרש והייתה תחושה שחסר חלוץ שיתן את הנגיעה האחרונה

להעיז ולהכות בברזל בעודו חם
אבל למה??? למה להפר את האיזון שהיה בקבוצה בדקות האלו? למה להזיז את ברדה לאגף או וואטאבר כשהוא כ"כ טוב היום בעמדה שלו ובישל משם גול? למה להוציא את דובב עם המהירות שהיה כ"כ קרוב להבקיע את השני? לא החילופים הפסידו לנו את המשחק היום. צאו מהסרט. מכבי פשוט טובה יותר. בטח בבית. בטח כשאתה בלי 2 שחקנים חשובים. עוד קצת ריכוז והיינו יכולים לגנוב נצחון, אבל זה לא קרה ואין מה לבוא בטענות למאמן היום, או לאף שחקן פרט לדודזאדה.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

גורדנה מדקה 15 מתחמם, על מה אתם מדברים? כל היציע ידע שלפני דקה 70 אין חילוף וככה היה.
מרוב שהוא התחמם עלה כבר עייף.

הגול של מכבי היה באוויר, כל העולם צועק לחילוף רק אלישע נזכר להציל את המולדת שנייה אחריי שקיבל גול שני.
וכמובן בחילוף שמפרק את כל שאר המערך עובר חצי דקה מהחילוף והופ 3.

מי שמגן על אלישע שייסלח לי אבל לא מבין בכדורגל.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ForeverRed כתב: אני יודע דבר אחד, מדקה 60 אני צועק לאבא שלי שאלישע חייב לעשות חילוף.
התגובה שלו הייתה שמרנית ומאוחרת, וחבל כי יכולנו להוציא מהמשחק הזה יותר.
לא יודע
דקה 60 בערך היתה דווקא נקודת שיא במשחק שלנו. זה היה ברור שיפלו עוד שערים במשחק הזה אחרי השוויון. היה מערך מעולה ומתואם על הדשא. לא כזה פשוט לעשות חילוף במצב כזה. וחוץ מזה, אתם כותבים פה בלהט על החילופים כאילו ששחילוף שלדעתכם המאמן היה צריך לעשות, אוטומטית היה נותן לנו פירות וזה מחשבה שגויה. חילוף היה יכול גם להרוס. ואגלה לך סוד קטן, את הגול של טב"ז (אין שגיאת כתיב) גם חילוף של דובב עם נאסר, ארביטמן או מי שתבחר מהספסל, כנראה שלא היה מונע.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

דיי עזבו אותכם חברים יקרים, זה לא יתקדם לשומקום.

מה שקרה זו אופציה מס' 1.
ואם אלישע היה מעז, ואז היינו תוקפים אך לא מבקיעים, ואז פריצה אחת של אלברמן-זהבי-פריצה גומרת אותנו, אז הייתם אומרים מה אלישע למה הוא מעז נגד מכבי בלומפילד עדיף פער 5 מפער 8. זו אופציה 2.

מעבר לזה, אין לאלישע אופציות. הוא מקובע ואתם יודעים את זה. אז למה ציפיתם? לא נמאס לכם לטחון את זה כל פעם אחרי משחק? זה אלישע, ואל תצפו ממנו להעז/להפתיע/לשנות.

בסוף העונה בע"ה נפרד כידידים ושלום על ישראל.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אדום בלב בנשמהההה כתב:דיי עזבו אותכם חברים יקרים, זה לא יתקדם לשומקום.

מה שקרה זו אופציה מס' 1.
ואם אלישע היה מעז, ואז היינו תוקפים אך לא מבקיעים, ואז פריצה אחת של אלברמן-זהבי-פריצה גומרת אותנו, אז הייתם אומרים מה אלישע למה הוא מעז נגד מכבי בלומפילד עדיף פער 5 מפער 8. זו אופציה 2.

מעבר לזה, אין לאלישע אופציות. הוא מקובע ואתם יודעים את זה. אז למה ציפיתם? לא נמאס לכם לטחון את זה כל פעם אחרי משחק? זה אלישע, ואל תצפו ממנו להעז/להפתיע/לשנות.

+1

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

izguy83 כתב: אבל למה??? למה להפר את האיזון שהיה בקבוצה בדקות האלו? למה להזיז את ברדה לאגף או וואטאבר כשהוא כ"כ טוב היום בעמדה שלו ובישל משם גול? למה להוציא את דובב עם המהירות שהיה כ"כ קרוב להבקיע את השני? לא החילופים הפסידו לנו את המשחק היום. צאו מהסרט. מכבי פשוט טובה יותר. בטח בבית. בטח כשאתה בלי 2 שחקנים חשובים. עוד קצת ריכוז והיינו יכולים לגנוב נצחון, אבל זה לא קרה ואין מה לבוא בטענות למאמן היום, או לאף שחקן פרט לדודזאדה.
באמת שאני לא מצליח להבין אותך.
על איזה איזון אתה מדבר??
מאמן שרואה שהקבוצה שלו הולכת אחורה צריך להגיב ומהר.
גבאי? נו באמת..שום פעולה התקפית אחת בכל מהלך המשחק.
וסלח לי שאני אומר לך את זה,זו מחשבה לוזרית להגיד שמכבי טובים יותר,יפים יותר,חזקים יותר.
היום יכולת לנצח.
כמות הקרנות שהייתה לך לא הייתה בכל השנתיים ששיחקנו מולם.
במחצית היינו שווים גול לפחות,אז על מה בדיוק אתה מסתמך שאתה אומר מכבי טובים יותר?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב:דיי עזבו אותכם חברים יקרים, זה לא יתקדם לשומקום.

מה שקרה זו אופציה מס' 1.

שטויות במיץ עגבניות.
אם היה מעז והיינו מפסידים,לפחות היינו יודעים שניסינו,על מה אתה מדבר??
מי רצה תיקו בכלל?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

izguy83 כתב: לא יודע
דקה 60 בערך היתה דווקא נקודת שיא במשחק שלנו. זה היה ברור שיפלו עוד שערים במשחק הזה אחרי השוויון. היה מערך מעולה ומתואם על הדשא. לא כזה פשוט לעשות חילוף במצב כזה. וחוץ מזה, אתם כותבים פה בלהט על החילופים כאילו ששחילוף שלדעתכם המאמן היה צריך לעשות, אוטומטית היה נותן לנו פירות וזה מחשבה שגויה. חילוף היה יכול גם להרוס. ואגלה לך סוד קטן, את הגול של טב"ז (אין שגיאת כתיב) גם חילוף של דובב עם נאסר, ארביטמן או מי שתבחר מהספסל, כנראה שלא היה מונע.
תשמע, חכמה בדיעבד היא קלה מאוד ולכן אני מקפיד לא לחטוא בה.
הדברים שאני כותב הם התחושות שהיו לי במהלך המשחק.
אם אני ראיתי את זה, אז גם אלישע היה צריך לראות את זה.

לבצע חילוף ראשון בדקה 70, כשהשחקנים שלך כבר שחוטים, לא חוזרים לעמדות מוצא,
ומכבי כבר השתלטה לגמרי על המשחק כתוצאה מכך, זה מעט מידיי ומאוחר מידיי.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אדום זקן כתב: באמת שאני לא מצליח להבין אותך.
על איזה איזון אתה מדבר??
מאמן שרואה שהקבוצה שלו הולכת אחורה צריך להגיב ומהר.
גבאי? נו באמת..שום פעולה התקפית אחת בכל מהלך המשחק.
וסלח לי שאני אומר לך את זה,זו מחשבה לוזרית להגיד שמכבי טובים יותר,יפים יותר,חזקים יותר.
היום יכולת לנצח.
כמות הקרנות שהייתה לך לא הייתה בכל השנתיים ששיחקנו מולם.
במחצית היינו שווים גול לפחות,אז על מה בדיוק אתה מסתמך שאתה אומר מכבי טובים יותר?
אחלה איזון. לחזור מפיגור בבלומפילד זה דבר שכמעט ולא קורה. שוב, לא בטוח בכלל שחילוף היה משיג את האפקט שכולכם חופרים עליו. באותה מידה יכול היה להרוס יותר.
בגדול, הכושר הכריע את המשחק הזה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן כתב: שטויות במיץ עגבניות.
אם היה מעז והיינו מפסידים,לפחות היינו יודעים שניסינו,על מה אתה מדבר??
מי רצה תיקו בכלל?
המאמן שלך רצה תיקו. או השחקנים רצו ולא מילאו אחרי המאמן שדרש מהם ללכת קדימה. אחד מהשניים.

אני? לא יודע מה רציתי. פער של 5 או 8 נקודות בתקופה כזו הוא דיי קריטי למען האמת. אבל מה זה משנה ..

שלח תגובה