עימות מצולם בין אוגו לאוהד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: עימות מצולם בין אוגו לאוהד

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן כתב: תגיד מה נסגר איתך?
למה אתה מתנהג בהתייפיפות חסרת טעם כזאת.
בוא אני אחדש לך,יש אנשים שהפועל ב"ש בשבילם זה הכל הכלללל,תפנים ותבין את זה.
אנשים כל כך פגועים ומצולקים מיום רביעי שהאמת,אני ממש מקווה שפה יצא הקיטור וזהו.
הבחור הזה ספציפית אני מכיר אותו עוד שהיה בגיל 10 בשער 2,אז על מה אתה מדבר ומטיף?
משחקים,אימונים כל החיים שלו זה ב"ש,אז מה אתה שופט אותו?
מה אמר לו? " מכרת את המשחק" אז אמר.
אבל אוגו הטמבל הזה הרי אוהב להתערב,אם הוא לא היה מתערב בזה זה היה נגמר.
בקבוצות אחרות קורים דברים פי 10 גרועים יותר,אז מספיק כבר עם הרגשי הבאר שבעי הזה.
"מה יגידו" ומה לא יגידו,מעניין לי תתחת.
אתה אולי קצת צריך להכיר יותר אוהדים ובעיקר המבוגרים בשביל להבין מה עובר עליהם עכשיו.
כן,שמכרו אותם,חופשי מכרו אותם.
אם לחלוק על דרך זה נקרא בשבילך התייפייפות, אז כן אני מתייפיף, סבבה ?

מבחינתי לא לגיטמי לבוא לבן אדם למקוםם העבודה ולהטיח בו האשמות חסרות כל בסיס בצעקות ובתנועות ידיים מאיימות, ולא משנה מה ההרגשה, מי מרגיש, מאיזה גיל הוא בשער 2 או בשער 6.

אם מבחינתך זה לגיטימי המעשה, אז תפדאל, שיהיה לך לבריאות ושבת שלום.

האשכול הזה נפתח לפני שעלו כל הכתבות בתקשורת. הוא בכלל לא מדבר על זה, זו כבר סוגייה אחרת, שONE ליבו את האש כמו מטורפים. והנה עכשיו אגב הם שינו את הכותרת כצפוי.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

שחררו מהבן אדם, כולה אמר מה שיש לו בלב, לא שמעתי אפילו פאק אחד במשפט, כולה GO GO.
אבל העיקר שהתקשורת תנפח את זה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אם לחלוק על דרך זה נקרא בשבילך התייפייפות, אז כן אני מתייפיף, סבבה ?

מבחינתי לא לגיטמי לבוא לבן אדם למקוםם העבודה ולהטיח בו האשמות חסרות כל בסיס בצעקות ובתנועות ידיים מאיימות, ולא משנה מה ההרגשה, מי מרגיש, מאיזה גיל הוא בשער 2 או בשער 6.

אם מבחינתך זה לגיטימי המעשה, אז תפדאל, שיהיה לך לבריאות ושבת שלום.

האשכול הזה נפתח לפני שעלו כל הכתבות בתקשורת. הוא בכלל לא מדבר על זה, זו כבר סוגייה אחרת, שONE ליבו את האש כמו מטורפים. והנה עכשיו אגב הם שינו את הכותרת כצפוי.
אני לא מבין למה אתה מרשה לעצמך להרצות לאנשים.
כל אחד כואב את כאבו,ואם מישהו הלך ואמר את מה שאמר אז כן הוא מביע את תחושות האוהדים.
99 אחוז מהאנשים מכונסים בתוך עצמם ומנסים להבין מה היה ביום רביעי,אז אחוז אחד הלך ואמר ואני מדגיש אמר.
לא נותן לך זכות להרצות לו או לאחרים לכנות אותו בשמות גנאי.
ולגבי התקשורת,זה התפקיד שלהם ומי שלא מבין את זה חי בללה לנד.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן כתב: אני לא מבין למה אתה מרשה לעצמך להרצות לאנשים.
כל אחד כואב את כאבו,ואם מישהו הלך ואמר את מה שאמר אז כן הוא מביע את תחושות האוהדים.
99 אחוז מהאנשים מכונסים בתוך עצמם ומנסים להבין מה היה ביום רביעי,אז אחוז אחד הלך ואמר ואני מדגיש אמר.
לא נותן לך זכות להרצות לו או לאחרים לכנות אותו בשמות גנאי.
ולגבי התקשורת,זה התפקיד שלהם ומי שלא מבין את זה חי בללה לנד.
לא הרצתי לאף אחד, בסה"כ הבאתי את המקרה לפורום, כי ראוי שמקרה כזה יקבל במה בפורום, אתה לא חושב כך? ומכאן כל אחד לוקח את זה לכיוונו, כי זו מהות הפורום. אחרת למה אנחנו כאן ?
לא יצאתי בקמפיין נגד הבן אדם, לא כתבתי "פושעי חניית וסרמיל לדין". עשה מה שעשה, יעשה מה שיעשה, עבר. כמו שכתבתי בעמוד הראשון, להערכתי האישית זו לא הפעם האחרונה שאחד מהאוהדים יבצע משהו כנגד אג'ידה מחוץ למגרש (כי במגרש עצמו ברור שאם יגע בכדור אי פעם במשחק יקבל שריקות בוז צורמות), ואני מאוד מקווה שאני טועה.

"מי הרשה לך" .. מי הרשה לו לבוא למקום עבודה של בן אדם ולהטיח בו האשמות שווא? גם אף אחד, נכון? עשה את זה על דעת עצמו, אז על דעת עצמי (ולפי התגובות כאן נראה שלא רק אני חושב ככה, כמו שלא רק אתה חושב את מה שאתה חושב) אמרתי כמה מילים על האוהד הזה בכללי ועל אחרים שהיו שם וחושבים שמה שהם עושים עזר במשהו למישהו.
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 22 מאי 2015, 14:37, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

האמת שהאוהד הוריד את הסרטון ובפוסט בפייסבוק כתב שהוא רק אמר את שעל ליבו והטונים עלו מעט. לטענתו זה לא גלש לאלימות והצדדים נפרדו בלחיצת יד.
מהיכרות מעטה שלי עם האיש אני יכול לומר שהוא לא בן אדם אלים

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

כאחד שראה את הסרטון אני יכול לומר רק דבר אחד: די להתייפייפות!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
באר שבעי באדום
Title: באר ש7עי

שליחה על ידי באר שבעי באדום »

כולם היו צריכים להגיע לאימון הסה ולצאת על שני השחקנים האלו, שלמעשה אחד מהם מכר את המשחק , בגול השלישי של פריצה רואים אותו מחייך.

והשחקן השני הלך לחגוג עם שחקני ואוהדי מכבי תל אביב בקלרה.

כל מי שהפועל באר שבע חשובה לו וההפסד היה כואב - היה צריך ללכת ולא רק הגרעין שנחשב קשה מבחינת הקהל,

השחקנים האלו לא באמת אכפת להם מהמועדון הזה, ירקו עלינו האוהדים בפנים ,הכבוד של המועדון מעל הכל
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

תמונה
[/align]

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

באר שבעי באדום כתב:כולם היו צריכים להגיע לאימון הסה ולצאת על שני השחקנים האלו, שלמעשה אחד מהם מכר את המשחק , בגול השלישי של פריצה רואים אותו מחייך.

כל מי שהפועל באר שבע חשובה לו וההפסד היה כואב - היה צריך ללכת ולא רק הגרעין שנחשב קשה מבחינת הקהל,

השחקנים האלו לא באמת אכפת להם מהמועדון הזה, ירקו עלינו האוהדים בפנים ,הכבוד של המועדון מעל הכל
עם ההודעות שלך על מליקסון+זה אתה ממשיך לעשות רושם של אוהד השנה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

באר שבעי באדום כתב:כולם היו צריכים להגיע לאימון הסה ולצאת על שני השחקנים האלו, שלמעשה אחד מהם מכר את המשחק , בגול השלישי של פריצה רואים אותו מחייך.

תקשיב יא חי בסרט
אם בא לך להסית אוהדים נגד הקבוצה או נגד שחקנים אתה מוזמן לעשות את זה בעמודי הפייסבוק. יש שם מספיק אידיוטים שיקבעו איתך יום ושעה.
אל תבוא לפה ותנסה להסית כנגד שחקנים.
אידיוט

סמל אישי של משתמש
באר שבעי באדום

אני לא בא להסית ואני הכי לא כזה, מה שקרה ברביעי איתם זה פשוט שערורייה. זה נראה כאילו אגי׳דה ופאיו החזירו לאלונה על האירוע בינואר , והוגו פשוט מצדיק אותם ויורק למועדון בפנים, שיוצא נגד המועדון בפומבי מול התקשורת ואומר׳ באירופה אין דברים כאלה׳ ויוצא באותו יום של ההפסד הכי משפיל וכואב של המועדון בשנים באחרונות- לבילוי עם שחקני הקבוצה היריבה.

זה לא נראה טוב, ועכשיו הם מנסים להביא את חברם נוואקמה לפה ואז בכלל יהרסו את חדר ההלבשה ( שלא נדבר על תקרית ברדה- הוגו והוגו- מליקסון)

תמשיכו לתמוך בהם ולחשוב שהכל בסדר והכל ישכח
נערך לאחרונה על ידי באר שבעי באדום ב 22 מאי 2015, 15:38, נערך 3 פעמים בסך הכל.

תמונה
[/align]

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

באר שבעי באדום כתב:אני לא בא להסית ואני הכי לא כזה, מה שקרה ברביעי איתם זה פשוט שערורייה
מה קורה שלומי12? לאן נעלמת תקופה?

סמל אישי של משתמש
באר שבעי באדום

RedHell כתב:
מה קורה שלומי12? לאן נעלמת תקופה?
?! מה אתה רןצה

תמונה
[/align]

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

באר שבעי באדום כתב:אני לא בא להסית ואני הכי לא כזה, מה שקרה ברביעי איתם זה פשוט שערורייה. זה נראה כאילו אגי׳דה ופאיו החזירו לאלונה על האירוע בינואר , והוגו פשוט מצדיק אותם ויורק למועדון בפנים, שיוצא נגד המועדון בפומבי מול התקשורת ואומר׳ באירופה אין דברים כאלה׳ ויוצא באותו יום של ההפסד הכי משפיל וכואב של המועדון בשנים באחרונות- לבילוי עם שחקני הקבוצה היריבה.

זה לא נראה טוב
אתה צבוע.
אתה מזכיר את פאיוביץ' אבל לא מזכיר את סוארז שהיה הכי חלש מכל חוליית ההגנה.
גם סוארז מכר אה?גם דוידזאדה מוכר כל העונה אה?
גם אלישע עם חילוף הזוי בדקה ה30 מכר.

אני לא מחסידי אג'ידה ומינואר אני תומך ברעיון להחליף אותו במרציאנו..אבל מה שנעשה כלפיו מאז גמר גביע זה בושה.
מי שיש לו חשד שהוא מכר מוזמן לגשת לתחנת המשטרה הקרובה ולהגיש תלונה. תפסיקו כבר לזיין את השכל, תפסיקו להאשים שחקנים בדברים חמורים כל כך ויותר מהכל, תפסיקו להיות שופטים ולקבוע במה הבחור אשם ובמה לא.
בכיינים. הפסדנו כי מכבי הרבה יותר טובה מאיתנו וכי התפרקנו מנטלית. לא בגלל שום דבר אחר!

עוד שבועיים הבחור לא פה. עזבו אותו בשקט

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

CrazyRed7 כתב: אתה צבוע.

אני לא מחסידי אג'ידה ומינואר אני תומך ברעיון להחליף אותו במרציאנו..אבל מה שנעשה כלפיו מאז גמר גביע זה בושה.
מי שיש לו חשד שהוא מכר מוזמן לגשת לתחנת המשטרה הקרובה ולהגיש תלונה. תפסיקו כבר לזיין את השכל, תפסיקו להאשים שחקנים בדברים חמורים כל כך ויותר מהכל, תפסיקו להיות שופטים ולקבוע במה הבחור אשם ובמה לא.
בכיינים. הפסדנו כי מכבי הרבה יותר טובה מאיתנו וכי התפרקנו מנטלית. לא בגלל שום דבר אחר!

!!

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

CrazyRed7 כתב: אתה צבוע.

+1

שלח תגובה