אסור לשכוח שהעונה יש הרבה מאוד אוהדים חדשים שלא היו ביציעים הרבה מאוד שנים לכן מציע
להידבק ברוב המשחק לשירי העידוד הישנים (יחסית) והמוכרים יותר, כאלה שבהם יש שיתוף פעולה בין היציעים ומידי פעם להכניס גם את שירי העידוד החדשים על מנת שגם הם יתחילו להיכנס לתועדה של קהל האוהדים.
תמיד שירי העידוד עם מענה מיציע שכן סוחפים אחריהם את כל האוהדים (גם את קהל הקונצרטים)
וזה גם דוחף ומדרבן את השחקנים וגם לא פחות חשוב מעמיד את הקהל של היריבה פעור פה ובהלם.
daneden כתב:אסור לשכוח שהעונה יש הרבה מאוד אוהדים חדשים שלא היו ביציעים הרבה מאוד שנים לכן מציע
להידבק ברוב המשחק לשירי העידוד הישנים (יחסית) והמוכרים יותר, כאלה שבהם יש שיתוף פעולה בין היציעים ומידי פעם להכניס גם את שירי העידוד החדשים על מנת שגם הם יתחילו להיכנס לתועדה של קהל האוהדים.
תמיד שירי העידוד עם מענה מיציע שכן סוחפים אחריהם את כל האוהדים (גם את קהל הקונצרטים)
וזה גם דוחף ומדרבן את השחקנים וגם לא פחות חשוב מעמיד את הקהל של היריבה פעור פה ובהלם.
יש משהו בדבריך....
יחד עם זה, אני מכוון יותר לשירים עם עוצמה, שירים עם יכולת להשתיק את אוהדי היריבה.
תדמיין לך בטדי קריאת אי יו יה בין המערבי למזרחי....או ספירה עד 10....ואז "נה נה נה....השתגעתי בגללה...
ואני הכי אוהב את - אני אדום...אדום בנשמה....אני אוהב את הפועל באר שבע....זה תמיד סוחף את כולם !
אם כבר... אני חושב שזה יהיה קשור לדגל של האולטרהסאוט' שנלקח בתור שלל. כנראה ישימו אותו ביציע שלהם ויעשו עליו דברים,או ששישרפו אותו מחוץ ליציע..
בכל אופן אני מאמין שהאולטרה לא ישתקו וגם הם מחכים לפנא
באר שבעי באדום כתב:אם כבר... אני חושב שזה יהיה קשור לדגל של האולטרהסאוט' שנלקח בתור שלל. כנראה ישימו אותו ביציע שלהם ויעשו עליו דברים,או ששישרפו אותו מחוץ ליציע..
איזו סקירה, בוקי נאה לא ישן יומיים מהידיעה שיש לו מתחרה ראוי בטורי הפלילים
באר שבעי באדום כתב:אם כבר... אני חושב שזה יהיה קשור לדגל של האולטרהסאוט' שנלקח בתור שלל. כנראה ישימו אותו ביציע שלהם ויעשו עליו דברים,או ששישרפו אותו מחוץ ליציע..
" נלקח בתור שלל "
חבל שלא למדתי לפרוץ למחסנים, בדוק הייתי גם לוקח מהם גם שלל.