2-1 על בית"ר :: סיכום המשחק
Re: 2-1 על בית"ר :: סיכום המשחק
היה מגע, אבל לא פנדל בחיים.
בכלל, אני לגמרי בעד שבמצבים כאלה גם אם יש מגע יותר רציני, להמציא חוק חדש של בעיטה מתוך הרחבה או משהו כזה.
לתת פנדל שזה בעצם 90% גול, בגלל מגע בשחקן שנמצא בקצה הרחבה ולא מסכן שום דבר, או יותר גרוע, על שחקן שבתנועה לכיוון יציאה מהרחבה (קרה לא פעם) זה אבסורד בעיניי.
בכלל, אני לגמרי בעד שבמצבים כאלה גם אם יש מגע יותר רציני, להמציא חוק חדש של בעיטה מתוך הרחבה או משהו כזה.
לתת פנדל שזה בעצם 90% גול, בגלל מגע בשחקן שנמצא בקצה הרחבה ולא מסכן שום דבר, או יותר גרוע, על שחקן שבתנועה לכיוון יציאה מהרחבה (קרה לא פעם) זה אבסורד בעיניי.
הם התרגלו.
אצילי קיבל פנדל דומה והזוי נגד בני יהודה
אצילי קיבל פנדל דומה והזוי נגד בני יהודה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
למדו משכטר הצוללן.
בשידור לא הפסיקו לדבר על הספק בגול של בוזגלו, זה היה פשוט מגעיל.
לשם השוואה במשחק ההזוי של מכבי נגש ק"ש לא התעכבו לשנייה על מקרים גבוליים , לא רק צמד השדרים הצהוב אלא גם בעמדת השידור במחצית.
זה יצור לחץ על שופטים לשרוק נגדנו
לשם השוואה במשחק ההזוי של מכבי נגש ק"ש לא התעכבו לשנייה על מקרים גבוליים , לא רק צמד השדרים הצהוב אלא גם בעמדת השידור במחצית.
זה יצור לחץ על שופטים לשרוק נגדנו
חתיכת שחקן הקלטיס הזה, ג'ורדי כבר פנה....אדום בלב בנשמהההה כתב:אוגו העלה באינסטגרם פוסט מאוד מפרגן לדוד קלטניס.
גם אני ראיתי ממנו סוג של אדישות וחוסר חיבור, דיי מדאיג האמת.אורי אדום בנשמה כתב:
אני דווקא ראיתי שחקן רעב ונמרץ.
חייב להיכנס לעיניינים ומהר שלא יגמור כמו שלומי
פנדל על אצילי - בחיים לא , חיפש את המגע בעצמו , הוא יצר את המגע ונפל . בחיים לא פנדל .Totti כתב:שעה של ויכוח עם חבר אוהד ביתר "על טעויות השופט שהרסו את המשחק".
אז כמה תובנות לאור השיחה ונכון, אני לא אובייקטיבי:
- דוידזאדה פוגע באצילי, נכון. יש גם לא מעט שופטים ששורקים לפנדל ואם זה היה קורה במשחק של מכבי היינו מתעצבנים. אבל אצילי עושה " בוזגלו" וזורק את עצמו כאילו חטף כדור בברך. כשאתה מחפש את הנפילה יותר מאשר את הוצאת הכדור(שדי ברח לו), הספק לא יהיה איתך.
- טענה שנייה של ביתר לשער של בוזגלו בנבדל. אין אופסייד. זה גבולי והספק הולך עם ההתקפה על פי החוקה.
- "פסלו לשכטר גול", כאן פשוט צחקתי. קודם כל, כי הסיכויים ששכטר היה כובש הם מתחת ל-20%, אז אפשר לטעון ששרקו לנבדל לא בצדק(אין לי מושג אגב) אבל לא פסלו לו גול למסכן. אחד השחקנים המושמצים בתולדות הכדורגל הישראלי, היו שניות שפשוט ריחמתי עליו.
דעתכם?
הגול של בוזי - מאוד מאוד גבולי , אם היה נשרק נבדל זה מתקבל ואם אין נבדל זה גם מתקבל . מסוג ההחלטות שאפשר לשרוק ל2 הכיוונים , בגלל שהמקרה כ"כ גבולי היתרון נוטה לכיוון ההתקפה .
ה"גול של שכטר " - כמו במקרה בוזגלו , גבולי מאוד ולכן כל שריקה מתקבלת .
הייתי מצפה מהשופטים לשמור על אחידות ולא לשרוק לנבדל שלו .
קלטניס של ביתר שחקן נהדר !
ממש לא מסכים!!! דווקא קבלתי רושם אחר לחלוטין, נכנס רעב, בלי שום רצון להתריס, מאוד רוצה להוכיח את עצמו. הגישה נכונה מאוד!!!!ForeverRed כתב:צריך לציין פה את בן שהר.
משדר מן אדישות כזאת, נראה לא מספיק מחובר.
חייב להתחיל להיכנס לעניינים כי אנחנו נצטרך אותו.
משחק טוב מאוד שלנו, מלא הזדמנויות, ובעיקר משחק כמו קבוצה. גם אם שחקן אחד פחות טוב יש עוד 4-5 שחקנים שעושים את העבודה. קצת הפריע לי שב 10 דקולת האחרונות הפסקנו לשחק והשער שלהם היה באוויר וחבל שזה קרה. ובנוסף מה שדובר עליו לא פעם ולא פעמים, הניצול מצבים, אני מת לראות סטטיסטיקה של המשחק ולראות עם כמה בעיטות לשער\למסגרת סיימנו את המשחק, אבל זה פשוט לא הגיוני שבמשחק כזה אנחנו לא מסיימים עם לפחות 4 כדורים ברשת.
בנוסף, ראיתי פה שדיברו על בן שהר, לא פשוט לחזור אחרי 3 חודשים של פציעה ל 10-20 דקות פה ושם, שהם בעיקר גם דקות שהקבוצה בקושי משחקת, אני דווקא ראיתי אתמול שחקן שרץ והתאמץ ורצה, ואני מאמין שאם יקבל יותר דקות בזמן שהקבוצה חמה הוא גם ידע לנצל את המצבים שאנחנו נגיע אליהם.
בנוסף, ראיתי פה שדיברו על בן שהר, לא פשוט לחזור אחרי 3 חודשים של פציעה ל 10-20 דקות פה ושם, שהם בעיקר גם דקות שהקבוצה בקושי משחקת, אני דווקא ראיתי אתמול שחקן שרץ והתאמץ ורצה, ואני מאמין שאם יקבל יותר דקות בזמן שהקבוצה חמה הוא גם ידע לנצל את המצבים שאנחנו נגיע אליהם.
הטענות של אוהדי ביתר מזכירות לי במעט את הטענות שלנו שנה שעברה במשחקים מול מכבי ( רק שלנו היו טענות יותר מוצדקות כמובן), בהקשר שהם פשוט מנסים לנתק את עצמם מעובדה מאוד בולטת, אנחנו כרגע נמצאים רמה מעליהם בכל מה שנוגע לשטף משחק, קצב, תיאום וכושר גופני. בדיוק אותן בעיות שהיו לנו מול מכבי שנה שעברה, אז הם כרגע מוצאים נחמה בכמה מקרים גבוליים והם לא יפסיקו לחפור על זה עד עונה הבאה.
מסכים, בסופו של דבר כשאנחנו בוכים על שופטים כנראה שלא היינו טובים מספיק.zivmay כתב:הטענות של אוהדי ביתר מזכירות לי במעט את הטענות שלנו שנה שעברה במשחקים מול מכבי ( רק שלנו היו טענות יותר מוצדקות כמובן), בהקשר שהם פשוט מנסים לנתק את עצמם מעובדה מאוד בולטת, אנחנו כרגע נמצאים רמה מעליהם בכל מה שנוגע לשטף משחק, קצב, תיאום וכושר גופני. בדיוק אותן בעיות שהיו לנו מול מכבי שנה שעברה, אז הם כרגע מוצאים נחמה בכמה מקרים גבוליים והם לא יפסיקו לחפור על זה עד עונה הבאה.
לא מבין איך יכול להיות שאנחנו כל הזמן מנצחים ומכבי רק נקודה מאיתנו
לא מכיר את הסטטיסטיקה אבל נראה לי שמבחינת אחוזי הצלחה אנחנו עושים עונה מטורפת, והכלבים עדיין דבוקים לנו לתחת
לא מכיר את הסטטיסטיקה אבל נראה לי שמבחינת אחוזי הצלחה אנחנו עושים עונה מטורפת, והכלבים עדיין דבוקים לנו לתחת
מה שמעצים עוד יותר את ההישארות בליגה!!ns75 כתב:לא מבין איך יכול להיות שאנחנו כל הזמן מנצחים ומכבי רק נקודה מאיתנו
#עמקיעמיק
תאמת שאנחנו באותו קצב נקודות כמו העונה הראשונה עם אלישע. אז היינו עם 47 נקודות מתוך 60 (היום אנחנו עם 48) ועם הפרש שערים זהה לעכשיו 37-13 מכבי לצורך העיניין הייתה עם 50 נקודות והפרש שערים של 45-13 לעומת השנה שהם עם 47 נקודות והפרש שערים של 45-15. בעונה הקודמת עם אלישע היינו בקצב משמעותי יותר נמוך עם 38 נקודות והפרש שערים של 37-16, מכבי היו עם 46 נקודות והפרש שערים 45-13 ובאמצע היו ק"ש עם 42 נקודות והפרש שערים של 34-18.ns75 כתב:לא מבין איך יכול להיות שאנחנו כל הזמן מנצחים ומכבי רק נקודה מאיתנו
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ופה מגיע העניין המעניין, בכל העונות עד כה הגענו למחזור ה20 עם 37 שערים שזה קטע מעניין, אבל ההבדל הגדול הוא שהשנה בניגוד לעונה הגדולה עם אלישע שהסתיימה בפיצוץ הבלוף יש לנו עומק ומאמנים טובים שחושבים מחוץ לקופסא ולא אלישע החברה ועומק של שני שקל ו90...blueman כתב: תאמת שאנחנו באותו קצב נקודות כמו העונה הראשונה עם אלישע. אז היינו עם 47 נקודות מתוך 60 (היום אנחנו עם 48) ועם הפרש שערים זהה לעכשיו 37-13 מכבי לצורך העיניין הייתה עם 50 נקודות והפרש שערים של 45-13 לעומת השנה שהם עם 47 נקודות והפרש שערים של 45-15. בעונה הקודמת עם אלישע היינו בקצב משמעותי יותר נמוך עם 38 נקודות והפרש שערים של 37-16, מכבי היו עם 46 נקודות והפרש שערים 45-13 ובאמצע היו ק"ש עם 42 נקודות והפרש שערים של 34-18.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!